Леонід Богуславський: Я можу почати все з нуля

21 травня Леонід Богуславський, засновниця ірент-Net Holding. Компанія відома як основний інвестор в ІТ (у 2000 році - інвестується в Яндекс і Озон). З 2011 року дочірня компанія RTP.vc отримала міжнародний рівень.

На лекції Леонід Богуславський розповів про шкільні олімпіади з біології та наукового минулого, про встановлення життєвих цілей та пріоритетів. І, звичайно, про триатлон - який він серйозно зацікавився віком 62.

Ось найцікавіші моменти виступу.

Життя.

1,1 км Я ніколи не грав спорт. Я не ходив до будь-яких розділів, я не можу купатися – і раптом у віці 62 Я зацікавився триатлоном. Я люблю триатлон, тому що він має два основних слогани, або правила, які слідувати за тим, що ви робите. По-перше, я тут, щоб виграти. І по-друге, нічого неможливого.

2,2 км В житті я ходжу з мети. Я не зацікавився, коли я не можу створити достатню мету для себе.

3. У У сьомому класі зацікавився біологія. Я шукав мету - і я зрозумів, що верхня частина шкільної біології - Московський державний університет Біологічна олімпіада. І в сьомому класі я вирішив взяти участь. Це два тури. Перший раунд написаний, він досить простий, я пропустив його. У другому турі необхідно перейти до відділів, де викладачі просять вас, аналізувати свої знання та оцінити. Далі підведені оцінки. Для того, щоб підготуватися до другого туру, я зв'язався з батьками, які я збираюся до школи на розширений день. У школі я думав, що я хворий і приніс сертифікат. І пішов до бібліотеки щодня, близько тижня до другого туру, і вивчав довідкові книги. В результаті в сьомому класі отримав перший приз МСУ. Я отримав цю Олімпіаду.

3. У Моє перше життя було вченим. Другий підприємець.

4. У Я розумію, що якщо ви робите науку, потрібно стати вченим, який визнаний у світі. Я почав надсилати свою роботу в Американські наукові журнали. Дуже важко, бо ніхто не чекав нас. Рецензія не була демократичною на всіх – навіть дискредитація. Тим не менш, я зумів розбитись, а результати ряду робіт, пов’язаних з комп’ютерними системами, були опубліковані в провідних наукових журналах.

4. У Якщо є будь-які невдачі, і навіть якщо я оброблюся недобрим – я думаю, що це мій недолік. Я ніколи не полум'я інших людей. Це важлива особливість, що дозволяє мені поліпшити себе.

Леонід Богуславський

Час і енергія

1,1 км [Довість] кожен з нас має величезні запаси часу. Коли я вперше почав триатлон, я зрозумів, що я повинен отримати додаткову 2 години на добу. Я знайшов їх дуже швидко. Спочатку я припинив читання і перегляд непотрібних медіа. Все, що я даю в Яндекс двічі на день. Новини і я можу побачити, що відбувається в цілому. Крім того, я нічого не пишу, хоча я використовував для написання Vedomosti і Kommersant. Не дивитися телевізор. По-друге, у вас є часові люди, і вони повинні бути належним чином визначені.

2,2 км Я думаю, що я енергійна людина генетично. [Even] успіху в триатлоні - лікарі розповідають мені це генетично інженерія.

3. У Ви знайдете партнера або групу партнерів, які ви витрачаєте час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У моєму випадку більшість моїх друзів набагато молодші, ніж мене. Це люди віком від 35 до 45 років. І мені 65, і я повинен відповідати.

Проживання

1,1 км Дуже легко: Я проаналізую їх, але я спробую не їсти їх. Як я сказав, що якщо щось несприятливе, це мій відмова.

2,2 км Моя помилка, в основному (достатньо так багато), Це пов’язано з некоректною оцінкою людей. Дуже важливо добре розуміти людей. Я не можу сказати, що я не знаю людей. Я не можу сказати, що я хороша на людей. Я розумію "десь в середині".

Бізнес.

1,1 км Я не інвестую в державні компанії. Три компанії, які я інвестував на початку, пройшли громадськість. Після цього я поступово продаю акції. Відстеження запасів є абсолютно різним видом діяльності, а не що робити.

2,2 км Є люди з підприємницьким складом. Є люди з дивовижним управлінським складом, і часто вони не однакові.

3. У Я завжди думав, що я можу почати з нуля. Не боятися втратити все, бо у мене була психологічна впевненість, що я можу почати з нуля і бути успішним.

4. У Виявлено три інвестиційні зони для себе. Це ІТ-технології в медицині, фінтехі та інтернеті речей (для себе ми звужили його в промисловий інтернет речей).

5. Умань В результаті успіху Яндекса я зміг досягти мети створення міжнародного бізнесу. У нас є офіси в Москві, Ризі, Нью-Йоркі. Ми маємо великий інвестиційний портфель. Я подорожую в різних країнах світу. Це також виклик, який доведений успішним.

Читати далі:

Декан Карнас: Людина, яка може перемістити назавжди

Борис Булуков: Логіка людини не має нічого спільного з логікою.

6. Жнівень З майже кожної міцної книги ви можете дізнатися щось для професійного зростання. Я б рекомендую книгу Кріса Маккормака, "Я тут, щоб виграти". І читайте його, як вони давали мені в свій час: «Ви читаєте книгу про будь-яку людську активність». Книга дуже міцна. Про мету, про те, що мова йде про психологію. Я рекомендую всім.

7. Про нас Є лише 3 речі, необхідні для створення успішної підприємницької діяльності. Це буде, це знову, і знову буде.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: rusbase.com/list/boguslavsky/