Не чекайте медичної діагностики – дякуємо вашому організму прямо зараз!

Колишній учбовий училище шахти нещодавно знезаражений раком мозку.

Я працюю з нею протягом трьох років до того, як вона боролася на війну понад 9 кг. Вона захопила її тіло перо. «Я хочу позбутися від волосся», - сказала вона. "Я не можу бачити їх!"

Але в два тижні, які лягли між собою невідповідність і відкриттям помилки, до того ж ходять стадії заперечення, сумності і небезпеки, вона ніколи не пам'ятала целюліт, розмір її стегна або зморшки навколо очей.

Вона була вдячна за відчуття свіжого повітря, для того, щоб мати можливість дивитися її діти грати, для теплоти води на її шкірі, всі з яких були більш інтенсивними, ніж коли-небудь.Коли вона зіткнулася з перспективою втратити своє тіло, вона раптом усвідомила, як пощастило це мати тіло.

浜у 涓 蹇

Не чекайте страшної медичної діагностики, спробуйте оцінити те, що ви сьогодні. Спробуйте подякувати вашому тілі прямо зараз. Якщо ви думаєте, що це буде працювати краще, коли ви втратите вагу, якщо ви думаєте, що ви раптом зможете любити ваше тіло (і ваше життя), коли ви стаєте 9 кг легше, ви помилилися.

«Я готовий вмирати зараз, щоб стати настільки ж тонкою, як я був 5 років тому, і п'ять років тому я був готовий до втрати принаймні трохи більше ваги!»

Всі ми маємо ЗАРАЗ. Якщо ви шукаєте, ви не можете насолоджуватися вашим життям, це буде важко зробити протягом п'яти років, незалежно від того, скільки ви зважите. Щастя не про мінливі обставини, але змінюючи спосіб, ми судимо їх.

І наступного разу, коли ви захочете розпочати боротьбу з стегнами, зайдіть до ладу, щоб допомогти вам рухатися через простір і мати дітей, які сидять на ляпасі.

Коли ви подивитеся на ваше тіло в дзеркалі, не лікуйте боділі, підтримує жорстоко і не бажаєте їх зникнути. Змініть себе, що вони є частиною тіла, тіло, який дозволяє бути присутніми в цьому світі і насолоджуватися всім, що життя має запропонувати.

Якщо ви не знаєте, що ваш організм зробив для вас всі ці роки?опублікований

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/GeneenRoth/