В'ячеслав Полунин: Не варто брати сендвіч більше, ніж у роті.

Я зрозумів, що я був щасливим, і я ніколи не думав про це. Я не зацікавився думати про це. Я був просто. Від початку і завжди. Ви думаєте, що я не мав ніяких трагедії?

Він був. Але незважаючи на це, через них, обходу, дроблення, під прокладкою дроту ... Я спробував зрозуміти, як це живе в мене. Як ви витрачаєте життя в цьому дивовижному стані, який здатний літати?

Для того, щоб зламати десь, потрібно зібрати команду. Це найближчі люди, які ви без. У мене є ця історія - Я не можу нічого само, для мене, більше людей, краще. Мені потрібна енергія життя навколо мене, щоб перетягнути і перетягнути до скель.

р.

Першим є люди, які роблять це для вас. Другий, де ви це робимо. Коли я починав бізнес, іноді я ходжу, як бджіл протягом року, доки я створив місце, де я хочу зробити щось. Іноді ви приїжджаєте до одного місця - прогулянка і прогулянка, але "не жити".

Як мінімум ви інвестуєте в неї і гроші, і «не жити» і це все. Поверніть його, робіть другий, третій, поки ви не зловите його.

Найголовніше я зробив все моє життя, щоб зробити те, що я люблю. Ви ніколи не повинні робити щось, що вам не подобається.

Так я пішов до Циркуду-Сулі, хворого, гарного місця, найкращого цирку в світі, там немає ніде, дивовижних творчих людей, все чудово організовано. Не шахта.

Це було чудово протягом шести місяців, коли ми робимо все, то вона перетворилася на невелику завод, яка повинна випускати продукцію.

Що робити? Я не зацікавився випускати продукти і тому я почав страждати, почав йти до лікарів, я відразу ж маю депресію і не можу нічого робити.

Я пішов запитати, щоб дати мені йти. Я сказав: «Зберігати когось хорошою, якістю, і ми будемо йти.» Я виїхав поза, зловив таксі, і там Юра Медведєва, і працював над Таганкою до того, як, чудовий актор, мріяв бути клоуном.

Я сказав: "Юра, ви працюєте на клоунжуті Du Soleil з завтрашнього дня". Юра каже, що через два дні після того, як він не брав грошей від людей в таксі - він забули. Для мене, спалювання. І пішов він з цим цирком протягом 15 років з великою радістю і мрією, і я пішов безкоштовно, ходьба.

А потім Юра колись сказав мені: «Допомога, Таганка приходить на один день, робота, і я піду до друзів». Я сказав: "Велл, окай, Юра".

Я прийшов на цирк, прийшов до мого дзеркала, мій ніс висить, павутинний полотно з носа в усіх напрямках. Я поклав на себе, і раптом я половив у спинці голови! Гумовий гурт доторкнувся назад голови, і я був таким, що я не можу перевернутися протягом декількох днів.

Це, я погоджуюсь з моїм мозку, і тіло - добре, просто ні. І в цьому стані я грав гру і сказав: "Юра, я ніколи не знову."

Хтось вже накопичився в тілі, він не хоче, щоб коли-небудь зробити те, що він повинен зробити знову, тільки що він хоче, що він може зробити, що він любить, коли він напої з друзями. Це закон.

доНе варто брати сендвіч більше, ніж рот. Просте правило, я слідувати йому дуже тісно. Людина має певну кількість міцності. І тільки тоді радісна гра цих сил створює щасливу атмосферу, коли є надлишок їх, коли є більше, ніж необхідно для того, щоб зробити щось.

Візьміть бочки досить достатньо для вас, щоб перенести їх, стрибаючи. Хістлінг. І сяйво.

Проста, і вам потрібно дивитися її як годинник. Тут я зараз зробив розклад на рік, щоб вижити там, щоб тут ... Я знаю, що більше 8 тижнів художник не може стояти.

Я не виконав більше 8 тижнів. Це обмеження. Який виробник, що мільйони. Низький тиждень - це зниження, я перевіряв на своїх хлопців, дев'ятий тиждень - ми завжди відпочиємо.

Я ніколи не працюю мій дев'ятий тиждень і я ніколи не працюю мій третій виступ. Це тепер, і четвертий не працював до. Три вистави працювали - четвертий повинен бути вихідним, тому що завжди буде збій. Ви ніколи не даєте, що у вас є.

Ви повинні знати ваші ритми. Розрахувати і сказати: цього тижня я нічого не робимо, тут я готую. В даний час я збираю рік, детальніше. Я завжди обговорюю все детально.

Як зробити неприємні речі. Ну, перш за все, у нас є такий закон, ми не скажемо поганих речей. Ви не Ми не читаємо газети, не будемо дивитися телевізор, ми не будемо говорити про всіх.

Навігація Ви повинні відлякувати когось, щоб бути пізно до театру. У півгодини людина повинна приходити до театру. Так, протягом півгодини люди випали з усіх номерів і посмішки. Хтось ще не прийшов.

І тут приходить чоловік. І кожен каже: "Хухххххххх!" Тому що у нас є правило: він зав'язує торт. В кінці слід принести торт наступного разу. І так, кожна затримка такої людини - радість всім.

Є речі, які не тільки весело, є складними і складними, як гроші. Нам потрібні гроші, тому що без них немає ніякого способу, щоб зробити виставу, немає костюма. Закон є обов'язковою для мене (майте це буде корисно для будь-якого іншого): ні сторони не повинні переважати.

Ось гроші, тут є творчість. Зважені. Так, якщо ви хочете зробити щось, але немає грошей, це без використання. Бажаєте заробити гроші без творчості. Таким чином, ретельно переконайтеся, що ці ваги ніколи не нахиляться на одну сторону.

Ці прості речі про те, що людина сидить навпроти вас, хто веде переговори з вами, варто скористатися з вашої взаємодії. Не завадить йому весь час, не обдурити його і так далі. Ми повинні знайти місце, де ви обидва отримали, що добре.

Також. Якщо закон знаходиться навколо, це чудово. Я навчався. Виявляється, коли переговори відбуваються між двома сторонами, є ще третя людина – закон.

Ми не знали в Росії. І в кінці я мав вчитися. Зроби, що це добре для нього. Не боятися, закон буде слідувати, він захистить вас, вам не потрібно писати все вниз, тому що є вже багато речей, написаних вниз.

до Важливим моментом є закохання в коханні з усім, дати всім найповнішим. Без любові, без пристрастей, без насолоди, неспроможність - нічого не буде працювати. Займає багато скеля і рулону, щоб отримати партнера, що летить під стелю.

Я думаю, що це дуже важлива точка. Не зберігайте в будь-якому місці. Витратити все, що ви можете без кінця. Повернутися назад.

р.

- Як розбити людей. Рік з чоловіком. Добрий чоловік, щасливий чоловік. Гарненька кров'яна. Ви отримали. А потім один раз, був сумним. Що робити? Це серйозна справа. Немає нічого. Ви повинні продовжувати мене з ним, іноді сумувати разом, витягти разом і так далі.

Я маю право в кожній громаді, я в, циніки та виховання. Ми не працюємо з цими людьми. Негайна, вона зараз вражає. Які щасливі люди будують?

Справа в тому, що вони роблять повітряні бульбашки і деякі пухнасти. І вони повинні потрапити в дуже хмари. Колись cynic говорить, "Це нічого!", все йде на ваш ебать бабуся.

Я сказав: «О, мій шлунок хворий, і я побіг. Я намагаюся боротися з людьми, які люблять. Я чоловіка невісти, неможливий для мене.

Я мав багато, багато подій в моєму житті, коли я прийшов на щось і сказав: все не приклеюється. Не існує, трагедія неминуча.

І ви повинні вийти з неї якось. Або покинути друзів, або розбити кохану людину і так далі. Це страшний тест для всіх. І ми повинні знайти форму, в якій вона є всім людиною.

У мене є багато людей, які були з мене більшістю життя. І я, взявши участь з ними, все одно люблю їх. Ми завжди зустрічаємо, робимо щось разом. Хоча ця дія була дуже складною.

Що потрібно сказати з часу до часу: якщо Ваше призначення сходженняло в клітку, потрібно виходити з неї. І ви починаєте говорити про те, як вийти з неї.

А ти кажеш, що «Чи не скажешся на рік? І ви спробуєте.

- В'язниця. Я був наступною понією Раїкіна на роки. Він прийшов до всіх своїх п'єс, намагався висловити те, що я думаю, він навіть намагався попросити мене.

У нас була одна така тема. Я прийшов до нього в кинутому стані, бо у мене не вдалося виконати. Я не хочу, щоб митець не був, я не хочу.

І сказав він: "Фоол." Коли ви стаєте художником. Ви знаєте, що не вірно, що це не вірно. Тепер ви хочете зробити це і це. Урочисте життя, мистецтво. Тепер митець починається в тебе.

- Право сміятися на що-небудь або кимось. Але найголовніше, Райкін сказав мені: «Ви маєте право сміятися тільки на те, що ви страждаєте більше, ніж ця людина».

Коли ви заробите задоволення від чогось в іншій особі, ви повинні корінь для неї більше, ніж ця людина. Це ваша допомога йому. Тільки тоді можна скористатися сміхом, оскільки це ваша допомога.

до Найкраще в світі - мріяти про щось нове. Фантазії є найбільшою професією. Я думаю, що я просто супер-професійна фантазія. Багато людей приходять до мене, щоб навчатися мрії. Тому що це дивно.

Не варто закінчити все. На щастя, є багато етапів результату. Спочатку фантазування, потім збір команди, потім підготовка місця, потім планування.

Неважливо, де ви зупинилися.

На будь-якому етапі ви можете опустити все і піти інший спосіб. Тому що цей етап вже є. До фантазії нескінченне щастя, щоб зібрати друзів нескінченне щастя, і кожен з цих елементів нескінченне щастя.

Якщо ви думаєте, що «Я збираюся піти там, і я, нарешті, маю на увазі», - нічого не буває. Для того, щоб бути, потрібно отримати нескінченне задоволення від всіх елементів.

Підпишіться на наш канал YouTube, який дозволяє дивитися онлайн, завантажити з YouTube безкоштовно відео про відновлення, омолодження особи. Любов для інших і для себе, як відчуття високих коливань, є важливим чинником в загоєнні.

У мене є 50 проектів одночасно. Ви робите 10 проектів, 9 невдач, одна перемога, ви завжди задоволені.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ось формула, яку я зробив багато.

- Вивчайте дітей, вони найщасливіші істоти світу. Моя вчителька – це діти, собаки, божевільні люди, п'яні, і я дотримую їх. Є деякі люди, які не думають, але просто живуть. Якось вони керують, не думаючи, щоб зробити кожен крок не так само, але стрибки.

Тут ми провели два дні тут (на фестивалі «Дія щастя», запис редактора) з Борисом Гребенщиковим. Ми маємо світову академію фолілів. Ми об’єднали всі найяскравіші, неспішні, божевільні, і вони збираються з часу для своїх з’їздів. І для цих з’їздів ми знайдемо причину.

Читати далі:

Adriano Celentano і claudia Mori: 50 років любов

Почати роботу: Яка різниця між мільярдерами та іншими людьми?

Останній, що я зробив з ним зараз. Ми вирішили, що ми трохи плуталися і припинили збивання. Подумайте про це, це дуже складна історія. Щоб бути щасливими, ви повинні бути щасливими. Не тому, що ви хочете бути щасливими, але тому, що щасливі люди зіткнеться.

- Зніміть тільки ті, які ви хочете повісити. Друга постуляція. З тим, що ви не хочете захопити, нічого не буде працювати. Я завжди збираю свої команди, які я зробив фантастичні речі, тільки з тих, хто хотів би захопити. Видання

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: theageofhappiness.com/posts/vyacheslav-polunin-65-neberi-buterbrod-bolshe-chem-rot/7b3a8ghhagb