341
I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen
I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen Про це повідомляється мережевими джерелами, цитуючими заявами старших менеджерів Південнокорейського автовиробника.
Компанія Hyundai представила IONIQ сімейство автомобілів, які включили в себе всі електричні версії (але з гібридами). Електричний автомобіль оснащений літієво-полімерним акумулятором потужністю 28 кВт•год, що забезпечує пробіг понад 250 км. В будь-який час піковий крутний момент 295 N·m забезпечується електродвигуном з максимальною вихідною потужністю 120 к.с.
Як повідомляється, Hyundai розробляє електричний автомобіль, який може подолати відстань до 320 км на один заряд акумулятора. Цей автомобіль буде бачити світло дня в 2018 році і буде мати можливість конкурувати з моделями Chevrolet Bolt і Tesla Model 3.
На сьогоднішній день, приблизно на 2020 рік, Hyundai планує довести на ринок електромобіль з діапазоном 400 км або більше. Цей автомобіль, ймовірно, буде позиціонувати як альтернатива Tesla Model S. Більш детальну інформацію про проектовані електричні автомобілі, Південнокорейська компанія не розголошується. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.3dnews.ru/933403
Компанія Hyundai представила IONIQ сімейство автомобілів, які включили в себе всі електричні версії (але з гібридами). Електричний автомобіль оснащений літієво-полімерним акумулятором потужністю 28 кВт•год, що забезпечує пробіг понад 250 км. В будь-який час піковий крутний момент 295 N·m забезпечується електродвигуном з максимальною вихідною потужністю 120 к.с.
Як повідомляється, Hyundai розробляє електричний автомобіль, який може подолати відстань до 320 км на один заряд акумулятора. Цей автомобіль буде бачити світло дня в 2018 році і буде мати можливість конкурувати з моделями Chevrolet Bolt і Tesla Model 3.
На сьогоднішній день, приблизно на 2020 рік, Hyundai планує довести на ринок електромобіль з діапазоном 400 км або більше. Цей автомобіль, ймовірно, буде позиціонувати як альтернатива Tesla Model S. Більш детальну інформацію про проектовані електричні автомобілі, Південнокорейська компанія не розголошується. Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.3dnews.ru/933403