Який вік дітей розуміють обмеження?

Я пам'ятаю, коли мій син був роком, він не розумів слово «не». Він персистентно відірвав шпалери і сходження на розетки, і про нього простягався. Як це? Ви не можете! Небезпечний! Годовас, де ваша логіка і винахідливість, де є інстинкт самозбереження?

Тоді він був два роки. Він не слухав, він пішов. Пофарбовані на шпалерах, продовжили відірвати їх. Я не можу піти в правильному напрямку на правій швидкості більше 50 метрів, це був максимальний.

Він був красивим, коли я був три. З'явився один безперервний, нездужання. Він розсипається і заливається все і всюди. Наприклад: масло, крупи, кава, миючий засіб, зубна паста, шампунь.

Скрізь, відкриваючи все. Ви не можете відійти від неї за хвилину в однокімнатній квартирі, адже в іншому випадку ви повинні ліквідувати наслідки ... erm ... "Розвідування світу". У разі відсутності вродженості та про «протекцію від дітей». Ну, вона, що захист був. Її син відкрив її вгору, або піднятися, де вона не була, і продовжує весело.

Я знаю, що є питання про те, чому я просто не сказав йому, поговорити з ним, або покарати його. Ну, потім. Я сказав, я пояснив, я скажу, я побудував логічні ланцюги, я покарав.

Який працює? Ніщо. Досягнення потрібно було сто відсотків - розробити рефлекс, як собака Павлова. Якщо ви не помиляєтеся, ви б'єте в кров'ю. Я впевнений, що дуже швидко працював. Але я не хочу, щоб перемогти дитину, я не хочу, щоб він був боятися мене і всіх, щоб мати хоча б невроз і нуреозу, навіть якщо він був неслухняний і комфортний.

Біти дітей заборонені законом. Прості «ляпаси» на неординарному священику не підвищують дисципліну, вони в принципі не дарують нічого, крім приниження дитини, почуття влади над ним через підвищену фізичну силу, швидке емоційне виділення і тривалий почуття сором'язливості.

У віці трьох він був повністю небайдужим. Дорога - це небезпечна річ, інші народні собаки абсолютно непристойні, і втечу від мене може бути погано. Він мав стандартну нульову наполегливість, йому довелося бігти, стрибати і... «розширити світ.» 24/7, звичайно.

Кілька днів тому він був 4 роки. Моя голова прикрашена сивим волоссям, а пофігізм досягла рівня 80. Я тренував його про собаки, дороги та втечу з мене. Природно, є проколи, але як виняток.

Не так довго, я просто думав про те, як він виріс — смарт, цілеспрямована дитина. Наприклад, він будує логічні ланцюги, чому він не повинен братися до дитячого садка, чому він повинен включати мультфільми і чому його іграшки повинні бути видалені нами, а не його. Я був невірним, і тепер він має новий раунд дослідження «світ світу». й

У мінусі - повний пакет рідкого мила, 3 креми, скраб, пляшка рослинного масла і соєвого соусу (звичай повний), нова упаковка зубної пасти, кілька рулонів туалетного паперу, пара кг різних круп в декількох підходах, пара літрів молока, кілька роликів для одягу, пара кілограмів солі і цукру, чаю, спецій, миючих засобів, консервованих бобів і нового (!) зарядний пристрій для телефону, вирізати в п'ять місць.

Я похмуро чекаю, щоб закінчити його "експертименти" і приховати себе з думки, що з якоїсь причини він потребує. Я не сподіваюсь на що-небудь, тому що приємний сюрприз або бонус краще, ніж інший розчарування і безнадійність.

Я маю на увазі, що знайомі мами регулярно скаржаться, що їхні однорічні або дворічні малюки не показують дива інтелекту і неслухняність: «Щодо розуміння, але це не дивно!» Я завжди допоміг моїм улюбленим метафором.

Невелика і дуже маленька дитина не зменшена копія 1 у дорослій і розумній особі. Більш логічно порівняти з голубом. Серйозно. Ці красиві птахи мають невеликий мозок, причинно-ефектні зв'язки є найкоротшим, і головне, їх відмінність від маленьких дітей полягає в тому, що ніхто не підраховує на них з точки зору великих інтелектуальних досягнень. І ніхто не зламав насильницько.

Не чекайте занадто багато дітей. Навіть якщо ви думаєте, що в цьому (будь-який) віці діти розуміють "Всі". Вони все ще ростуть і розвиваються. Ви знаєте виделку опцій, якщо дитина йде і загубиться. Ви знаєте, що відбувається, коли ви кладете щось в гніздо або повісити когось іншого собаки. Ви не бажаєте відірвати шпалери і розфарбувати. І це правда, тільки ваші проблеми, застібка. Не дитина.

Діти не розуміють, що сльозяться серветки і кидають красиво на підлозі погано. Як це може бути погано, якщо це весело? Це правда, що дивна мама бореться з якоїсь причини.

Для вас каміння і піску брудні filth, і для дитини - круті речі, які можна швидко подрібнити в рот і бути абсолютно щасливими. І спасибі вам, якщо це не відходи тварин і сигарети, привіт, мій літо 2013!

Так, це красива маленька дівчина, яка відмовляється поезії, і це маленька дитина, яка навчається читати стрункості, так, так, незважаючи на їхні успіхи в будь-якому випадку, вони можуть діяти абсолютно логічно, ступеню і “на вік”.

Всі діти, в будь-якому віці і в будь-якій ситуації, можуть і включаються режим голуба.

Подумайте про себе у дошкільному та шкільному віці. Якщо ви абсолютно впевнені, що ви не вчинили ніяких позовних дій, попросіть своїх родичів, з високою ймовірністю вони підкаже вам все і в хронологічному порядку.

Ви пам'ятаєте себе як дорослий, так і незалежна людина, ви ніколи не робили щось, що ви пошкодили? Ви ніколи не думали після того, як «Блійн, що я думаю? й

Якщо у вас є тиха і спокійна дитина, яка ніколи не відійшов від вас, не влаштовує «досвідчених» в домашніх умовах, і ви в принципі, що керують текстом вище, це не тому, що я не можу підняти дитину нормально, але тільки наші діти дуже різні.

Читати далі:

Гори Нейфельд: 7 речей, які підірвали батьківську владу

Юлія Хіпенреітер: Дозвольте дітям досягти всього для себе.

Звичайно, ви можете щиро вірити, що ви будете щасливі, що ви зможете навчатися, на відміну від і в цілому, це ваш малюк, який «підтримує все!» Я думав так багато років тому, теж. Успіхів! Видання

Автор: Юлія Демакова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: mamochek.net/v-kakom-vozraste/