Неможливо! Ми не хочемо нічого змінити.

До чогось для мене. Підійдемо, розгорнувшись в середину приміщення і займіть позу, якби ви їздили невидимий мотоцикл: коліна зігнуті під прямим кутом, руки згортання невидимого рульового колеса. Якщо ви хочете, ви навіть можете запустити роял, імітуючи двигун.

Подивитися на годинник, а потім тримати позицію до тих пір, поки ви можете. Дочекайтеся, поки біль у стегнах стає нестерпним. Звертаємо увагу на те, як довго це займе. Для деяких з вас це всього 30 секунд, тому що чому б ви це робили? Це приплив і болючий. Ми повернемося до цього в хвилину.

Тепер ви хочете допомогти людям швидко курити. Які з наступних варіантів ви думаєте краще для цього?

1,1 км Покажіть, чому він повинен кинути палити, показати його фотографії ракових новоутворень, захворювання легень і як.

2,2 км Покажіть, як швидко кинути палити, і це відео буде містити тонни корисних порад від тих, хто вже пройшов через неї.

Які з цих варіантів ви думаєте, будуть працювати? Другий, це не так? Після того, як перший варіант є просто маніпулятивним, і другий варіант має відповідні, корисні знання.

Але ви неправильно. Недавнє дослідження встановлено, що реклама пояснює, чому ви повинні відмовитися від куріння дуже відрізняється від реклами, яка пояснює, як кинути.

Відповідав питання про те, як кинути палити, були практично без використання. Причина цього досить проста, але багато сучасних економістів сподіваються, що ви ніколи не думаєте про це: ніхто, хто хоче змінити свої звички, не може, тому що вони не знають, як їх змінити. Небо.

Дивитися, Якщо ви хочете зробити речі погано, ви просто не повинні йти за межі першого кроку. Це відбувається з більшістю починань, весь час, і метод не важливий.

Саме тому, що різні раціони харчування приходять і ми ніколи не знайдемо, що один магічний раціон, який працює краще, ніж решта. Цей метод не є проблемою, ми постійно фокусуємо на ньому, і ми робимо так тільки, щоб уникнути зауважень простий факт, що ми не хочемо змінити все.

Я знаю хлопця, який втратив 16 фунтів з дієтою Atkins. Ні, ви знаєте хлопця, який хоче втратити стільки ваги, що він готовий ретельно контролювати все, що він їсть щодня. Якщо хлопець вибрав простий щоденний кальорій, він працював так само, як і Аткінс.

Давайте мені ілюструвати це з одним особливо смішним прикладом: фітнес-індустрія. Придбання тренажерів витрачається близько $ 4,5 млрд на рік (прокладки від кращих виробників). На фітнес-клубах витрачається 27 мільярдів доларів. Скільки людей ви думаєте, що платять гроші за все це, після того, як переконливо себе, що це дуже важливо, щоб вони виглядали після себе? Ось підказка: Дві третини людей, які придбали членство в фітнес-клубі, ніколи не показали.

Тексти пісень, а це означає: Це не просто брехня, ми розповімо самі, це смішна брехня. Навіть дитина може зрозуміти це. Ви розумієте, що для того, щоб отримати придатність, не потрібно спеціальне обладнання, і ви можете зробити всі необхідні вправи на підлогу, прямо зараз, якщо ви хочете.

Пам'ятайте, коли ви сиділи на цьому невидимому мотоциклі і стегнах були буквально кричущими на вас, щоб зупинити його на хвилину? Так само горіння болю в ногах ви відчуєте на тренажері, оцінивши тисячі доларів. Я просто дав вам безкоштовно. «Чи він був неймовірно нудним і болючим! Я не хочу, щоб зробити це щодня.

З повагою! Neither до I. Так перестати оголяти себе.

Тепер спробуйте це: Отримаєте невидимий мотоцикл знову, але цей раз найняти когось дивного, який буде прицілитися гарматою на голові і хто буде мати чіткі інструкції, щоб відбити його, якщо ви подвійно свій попередній час на мотоцикл. Попереднє бути в епізоді Синів Анархії або що-небудь.

Читати далі: Румінації: Як бігти з чоловічої гри

Що робити, якщо ви просто не помітите очищення

Ви поліпшите свій час без проблем, ви отримаєте через всі ці «податки», ви отримаєте біль. А тепер ви дуже стурбовані тим, чому ви робите все це: ви робите це так, щоб ви не потрапили в голову.

Це «секрет», який був очевидним з початку. Всі ці люди роблять чудові речі і працюють, якщо вони були 50 годин в день, як вони роблять це щодня? Вони роблять це, бо вони мають гармату на голову. Вагінний пістолет, прикріплений до храму весь день. Щодня.

Кредит Девід Вонг

Переклад: Олексій Степанов

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.mkolontay.ru/interesting/stuff/217