5 Добрих ранкових хабітів – Візьміть 5 хвилин, і насолодіться Лотом!

Сьогодні я збираюся говорити про п'ять простих процедур, які робляться вранці після сну. Займіть вас всього не більше 5 хвилин, а переваги для тіла додадуть багато.

Ну, як звичайно, в усьому. Регулярність є найважливішим.й Коли ми починаємо робити щось, ми робимо це щодня. Забезпечити регулярність, як і в інших випадках невеликі результати прийдуть в 3 місяці, так і великі в 3 роки.

Так, ранкові рутини. Від інгредієнтів вам буде потрібно: лимон, чиста незварена вода, мед, активоване вугілля, розчин перекису водню та свіже яйце остріх. Про яйце - жарт, але купити решту, добро грошей не потрібно.

1,1 км Зброя мови

Чи очищають зуби вранці? Я сподіваюся так. Необхідно зробити це правило, щоб очистити мову перед цим. З давніх часів люди знають це. Авісенна в 10 столітті написав про цю процедуру як одну з найважливіших в його трактуванні, так і індійських іонгіс довге до.

Найкраще очищати мову, щоб отримати такий спеціальний конвертер (Я не знаю, що його викликати, скребок, ймовірно, ідеально, якщо він виготовлений з срібла).

Візьміть його і акуратно, але ретельно видаліть наліт з мови від кореня до кінчика.

Що таке очищення мови?

1,1 км Через поверхню мови видаляються токсини і токсини з організму. Плюси, бактерії накопичуються там, які потім переносять на зуби і ясна з слиною, викликаючи різні вирази.

2,2 км Бактерії на мові і токсини є загальною причиною неприємного дихання.

3. У Ви випускаєте смакові бутони з нальоту і починайте смакувати продукти більш субтні. До речі, хороший скребок може бути виготовлений з пластикової машини для гоління. Просто зніміть бритву і використовуйте решту як скребка.

2,2 км Пити склянку теплої води вранці

Наступним важливим ранковим є пити склянку теплої води з невеликим лимонним соком.

Процедура проста. Візьміть очищену, не кип'ячену (!) воду (кух, очищену замороженням, або пропускають через фільтр і оселилися не менше 8 годин), нагрівайте її до теплого стану (не гарячою і особливо не кип'ятою водою). Залийте повноцінне скло або склянку. Нарізати і додати в ту ж тонку скибочку лимона або просто вичавити трохи лимонного соку. Випивати швидко в невеликих ковпачок не менше 30 хвилин до їжі.

Що таке використання гарячої води на порожньому шлунку?

1,1 км Відходи травлення води, токсини і токсини з шлунково-кишкового тракту і готує його до вживання. В цілому можна нормалізувати всю травну систему.

2,2 км Метаболізм покращує, багато проблем, пов'язаних з ним зникають (акне, акне, висипання).

3. У Вода з лимоном ефективно очищає печінку. Лимонний сік стимулює печінку, щоб звільнити токсини, а вода негайно видаляє їх.

4. У У лимонному соку є багато мікроелементів і вітамінів (потазія, магній, кальцій, фосфор, натрію, залізо, каротин-0,01 мг, вітамін В1 - 0,04 мг, вітамін В2 - 0,02 мг, вітамін В5 - 0,2 мг, вітамін ВБ - 0,06 мг, вітамін ВС - 9,0 мг, вітамін С - 40-70,0 мг, вітамін Р-0.1).

3. У ложка меду перед вживанням

Ще одне гарне місце. П'яти хвилин до сніданку з'їсти чайну ложку меду і пити воду. Мед повинен бути гарним і природним (це часто проблема в місті, можна купити багато речей, подібних до меду).

Що робить ложку меду?

1,1 км Мед є потужним джерелом вітамінів і мікроелементів, а також джерелом фруктозу і глюкози, що добре «заповнює мозок».

2,2 км Мед має потужні противірусні та антибактеріальні ефекти. І з постійним раціональним використанням значно підвищує імунітет.

3. У У зв'язку з наявністю в меді ергогенного компонента або так званого елемента підвищення продуктивності, ви підвищите продуктивність протягом усього дня.

4. У Мед - відомий засіб для старіння організму. Печі зазвичай виділяються здоров'ям і довголіттям.

4. У Активований вуглецевий планшет

Після сніданку слід пити 1 таблетку активованого вугілля. Повернувшись до Інтернету, мій перший майстер радить мене взяти одну з цих таблеток щодня, кажучи, що це було одним з рідкісних безпечних лікарських засобів, які зібрали всі сміття в організмі.

Активоване вугілля є універсальним абсорбентом, здатним всмоктувати отрути, продукти розбиття спирту, токсини і токсини в організмі і запобігти їх поглинання в крові. Сам вугілля не поглинається або метаболізується в шлунково-кишковому тракті. Він виходить повністю з калами.

Більше однієї таблетки в день, вчитель не рекомендував. Прийняття до отруєння. Не кожен день, але приблизно кожні два-три дні.

5. Умань Промийте рот розчином перекису водню

Після сніданку я рекомендую полоскати рот розчином води з перекисом водню. Вам потрібно купити розчин перекису в аптеці, він коштує копійки, але є багато переваг від нього!

Розчин для полоскання: 10 крапель 3% перекисного розчину на 50 мг чистої не кип'яченої води. Не потрібно збільшити пропорцію перекису, можна «горяти» слизової оболонки.

Що робити?

1,1 км Профілактика захворювань зубів і захворювань ясен. Ті, хто регулярно змивають з перекисом, надходять до стоматолога, переважно тільки для профілактичних досліджень.

2,2 км Після регулярного антисептичного лікування порожнини рота усувається дихання «діє».

3. У Зуби поступово відбілюють.

Це прості ранкові процедури, перевірені на власний досвід. В цілому, мій комплекс ранкових процедур набагато довше і триває більше години. На додаток до простих рецептів, перерахованих в пості, це також акупресія, контрастний душ, артикулярна гімнастика, комплекс в'єтнамської йога Зіонгшин, дихальний комплекс Баітапаха, спеціальні вправи для хребта, комплекс бойових практик Винчун. Після того, як все це, ви отримаєте відмінний заряд на весь день. Дякуємо за Вашу увагу! Видання

Автор: Сергій Бородин

Читати далі:

Якщо ви витрачаєте 1 час на день на ці 5 речей, ваше життя назавжди зміниться.

7 звичок людей, які обожнюють інших

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: samsebegu.ru/stakan-teploj-vody-chistka-yazyka-i-drugie-poleznye-utrennie-privychki/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное