Жінки рано покидаються вранці. Ця зима, всі показання, обіцяє бути довгою і холодною. Жінка кинулася від дикого, нелюдського болю. Біль був кричущим в кожній клітинці її тіла. Вона навіть застібається цим болем, і коли вона відкрила її очі, вона розуміла все.
Жінка втратила свою шкіру.Коли і де вона втратила її не важливо. Дуже важливо. Як рухатися вперед без шкіри. І це можливо на початку? Жити без шкіри. Педмедик, липкий, ненадійний щит відчуттів, був трехерально застрягнув її голий м'ясо крові.
Жінка кричить в жаху. Порада руки почала сльозити ковдру з неї голий м'якоть. Вона була витяжна пледа з себе. Я зламав цвяхи і витягнув їх знову.
Вона захопила себе. Чорна товста кров залишилася мокрими патчами на чорнило. Біль не відійшов. Болі тільки погіршилися. Не вдалося вижити. І жінка знав, що вона не вижити. І сталося.
З останньої міцності вона змусила себе стояти. Вона була гола в її беззахисності перед усім цим, стрибала на вулицю, вона тепер абсолютно не подбала, що пасер-бі, дивно з пальцями, сліпо зірвав на ній.
Жінки шукали всіх тих, хто був один раз так довго і ще недавно в її житті. Вона точно знає, де шукати її відсутню шкіру. Перший чоловік не відчинив двері надовго.
І вона дзвонила і занурила байдужим, холодним і матовим дверима. Чоловік нарешті відкрив важкі двері. Або ж, просто відкривши його і застрягти голову. Хай, вона сказала. Подаруйте мені свою шкіру! Повернути все, що вам не належить. Але людина не може нічого подарувати.
Я вже зробив великий гаманець з шматочок шкіри. Він відповів плутанно, намагаючись не дивитися на очі. Я бачу, я не можу дати вам. Я тримую гроші там. Чоловік різко запалив двері перед жінкою і залишив її стоячи, голі і кровотечі, на пустому холодному сходи.
Жінки шукали іншого чоловіка. Хтось зробив, щоб бути божевільним. Хтось вона любила дуже багато. Довгий час. Довгий час тому, що все здавалося розмитню і нереально. Ця людина відкрила її в правильному напрямку. Він завжди чекав на неї. Подаруйте мені свою шкіру, жінка зноше просила його і розтягнула її руки, щоб зустрітися з ним.
Я не можу сказати, що той, хто зрадив її.
Я зробив підлогу з вашої шкіри. Я протерти ноги на ній кожен раз, коли я входжу в квартиру. Жінка знизила очі і побачила шматочок її незрівнянної шкіри рубають на отвори. Жінка збіглася. Вона збивала, зламала, змочена на порожні і зараз закривала двері її минулого.
Але ніде не вдалося відкрити його і дати його що-небудь!Для чого потрібна рагічна шкіра. Але всі чоловіки не використовують їх для призначення. Жінка зійшов і досить полюбляв її будинку. Пассербі продовжив ставити пальці на неї. Вона мала озимих. І ще більше, вона мала рубці і рубці. Вони мешкали у своїх серцях.
Я думаю, що це пішов. У своєму місці утворюється рогатий рубець. Але це просто зовнішній вигляд. Поранку болить ще більше. А біль проламається через загартовану і грубу шкіру рубців і надається безпосередньо до серця. Жінки тільки знають одне.
Вона повинна, вона повинна, вижити цю зиму. І навесні, можливо, вона буде зустріти чоловіка, який допоможе їй вижити, допомогти їй виростити нову шкіру.
Жінки кажуть, що жінка любить персик. У неї є всі почуття. Флеш. Людина любить волоський горіх. Він має всі почуття всередині. І іноді людина омолоджує і подряпинає своєю твердою оболонкою, така ніжна м'якоть жіночої психіки.
Детальніше про людейНіч перед сномВранці на перший день Зими, всі показання, перспективні бути довгими і холодними. Вона дрочить від дикого, нелюдського болю. Біль засихає і заспокоюється в кожній голові клітинки її тіла. Жінка навіть застібається цим болем, і коли вона розкрила її очі, вона різко розуміла. Жінка втратила свою шкіру.
Скільки таких жінок живуть серед нас. Голий з душею. Немає шкіри. Вони безпорадні і безпорадні. Побачимо їх прямо. Але вони не бачать нас більше. Вони не бачать всіх зараз...
й Давид Тумарінсон
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: www.proza.ru/2012/08/29/526