Життя може здивувати. . й

Ви коли-небудь бачили історії, в яких не найсвіжіші люди протягом багатьох років, а іноді десятки років, боротися з їх життям за виконання своїх внутрішніх побажань, але вони ніколи не прийдуть до себе? Я зустрівся. Не дивно бачити це в епоху «програшної» пропаганди різних видів, це не так?

З телевізійних екранів, сторінок книг і мотиваційних динаміків заливають потоки життєво-підтверджувальних виступів, заохочення слухачів і читачів, щоб переслідувати свої цілі, не затримуючи цей процес у довгу коробку. І, кажуть, якщо ви робите все правильно, приголомшливий результат забезпечений - і гроші будуть тікати, і бізнес буде успішним, і сім'я виявиться те, що ви хочете, і діти почнуть принести безперервну радість.

Самі дзвінки, до речі, не проблема. Це красива думка: «Все в моєму житті залежить тільки від мене. й У теорії багато людей хочуть вірити це, але на практиці часто виникають розчарування. Якщо були тільки закони людини в світі, я боїмося, ми не будемо довго.

Бажання «забрати все від життя» і безкінечні спроби «підірвати світ» своїми ідеями про те, як все «збудеться» є однією з улюблених заходів сучасної людини.

Витратити силу, а потім впадати в апатію або депресію, оскільки «зроблено, і це занадто пізно, щоб змінити все. й І точка не те, що це не вийшло, як правило, щось відбувається на шляху до мети, загартування персонажа принаймні, але Що таке життя пропонує варіанти, крім тих, які ми планували.й

Наприклад, якщо вам потрібен чоловік, то він обов'язково повинен відповідати списку, який ми написали на себе деякий час назад (товарів, вид, лояльний, зрілий, милий, заможливий, здатний дати підтримку, з волоссям і очима певного кольору, з автомобілем такого і такого бренду, квартири в такій і іншій області), чоловіки зазвичай витрачають менше часу з дружинами, списки писати нечасто, але вони точно знають, що їх бізнес повинен бути, який оборот, який продукт або послуга для просування, скільки клієнтів і замовлень на місяць, і коли точно вони повинні заробити свої перші мільярди.

В кінці навіть Якщо є можливості почати сім'ю або побудувати бізнес, але вони не повністю збігаються з встановленими параметрами, люди часто відмовляються навіть спробувати.

Щодо цілей важливо, так, але як зрілий є той, хто встановлює їх? Чи не так, що цілі були встановлені під впливом бізнес-курсів, набутих зобов’язань, відразу бажана вага не може бути досягнута, а потім вона стала незрозумілим, що робити з усіма цими: кредити, найняті кадри, придбане обладнання, і я хочу в Балі?

Особливо жінки напишіть багато, як вони створили бізнес, працювали протягом декількох років, немає особистого життя, обов'язки повні, але втомилися, що робити-що робити? Я не хочу. Не тільки в бізнесі, але і в особистому житті знайдено багато цього – мріяли, картина збіглася (голова, очі, фігура, автомобіль і т.д.), а потім хочеться чогось уваги, розуміння, дітей і розвитку суглоба.

Ми завжди знаємо, що нам потрібна? І який вибір при виготовленні бажаного? Як правило, тільки від вже існуючої в нашій картині світу, і скільки відбувається, що не прийшли до розуму. Скільки відбулося до кожного з нас в останні 5 до 10 років було заплановано заздалегідь і прогнозовано в деталях?

Єдине, що ви можете спробувати планувати до найменших деталей, це власний ріст і розвиток, я думаю. І це, поінформованість і повороти так багато, що ви не завжди можете прогнозувати, де це займе на наступному кроці.

У питаннях сім'ї, дітей, роботи, виконання цілей і матеріальних бажань, найбільш розумний буде робити все, що залежить від нас – спробувати стати адекватною особою, хорошим спеціалістом у вашій галузі, симпатичний друг, дружній колега, допомога дружині, матеріальний батько, вдячна дитині.

Звичайно, ми окреслюємо зовнішні маркери як інструкції, але нам не потрібно бути надмірно прикріпленим до того, що, коли і як саме повинно статися в нашому житті. Якщо ви боретеся зі світом, намагайтеся відтворити все навколо себе, то світ буде достатньо інструментів, щоб покласти людину в своєму місці, а не той факт, що це «місце» людина буде схожа, але це абсолютно зрозуміло, що цей стан справ буде необхідним заняттям для вирощування.

Я хочу, щоб діти, але це не працює, спробував всі доступні для людства шляхи вирішення проблеми здоров'я, і вони не приходять, що залишається? Деякі вибирають шлях гніву і відродження долі, інші прямі нереалізовані любов до прийнятих дітей або сервісу до світу.

Чи можливо другий спосіб без зволоження перед життям? Важко можливі. Прийняття результату, що не відповідає нашим очікуванням, вимагає глибоких внутрішніх трансформацій. Ви хочете багато грошей, але маленькі, ви не можете побудувати свій власний бізнес, які варіанти?

Деякі продовжують жити на роботі, забуваючи про сім'ю, набравши нові кредити, знищуючи особисті стосунки, маючи проблеми зі здоров'ям, закон і багато іншого, інші отримують більш досвідчену і успішну людину в грошових питаннях або позицію в компанії, адже невдалі експерименти з бізнесом з сім'єю і дітьми можуть призвести до розгортання результатів.

Я хочу, щоб чоловік/дружина, так само, що вони фантазують себе, але я не хочу думати про те, чи ми гідні такого партнера, якщо протягом багатьох років ми не з'їжджаємо по бажаній копії, що робити?

Читати далі: Що зліва від тебе?

Про людей та людей

Це може бути першим, щоб тісно працювати над власним розвитком, травмами та ставленнями до якості партнера, а потім краще дивитися. Дивитися, п'ять сантиметрів вище / нижче, кілька кг більше / менше, без власного житла, але з хорошою працездатністю, без Голлівудського зовнішнього вигляду, але з добрим серцем, і ви отримаєте людину деяким нормальним. Життя знає, як здивувати, повірити мене, тільки вперше перевірить нас для гнучкості, витривалості і хліба поглядів.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10153898395669452