Вибір: Навчання його використання

Проблема полягає в тому, що ми часто плутаємо один з одним і беремо на те, що наш вибір і намагаємось змінити те, що за межі нашого контролю.

Відомий говорить про мудрість, щоб відрізнити один від іншого, більш актуально, ніж коли-небудь.

«Лорд, дав мені мир, щоб прийняти те, що я не можу змінити, відвагу змінити те, що я можу. І мудрість відрізнити один від іншого. ?

Є речі, які не змінюють.

Як і смерть коханої людини. Ви не можете змінити це. І так багато, як я хотів би створити ілюзію, що все залишилося, як раніше, деякі дні я повинен визнати, що це не так. Ми не можемо зробити це.

Не можна змінити минуле. Що сталося.

Ви не можете зупинити дочку або сина, щоб мати і батько. Ви не можете зупинитися, якщо ви розлучаєте чоловіка або дружину. Не можна змінити мансарю. Це надана.

Ви можете змінити ім’я, але ім’я, що надане на народження, не можна змінити. Він був, він був названий. І минулі ніколи не зміняться. Ви можете змінити свою статтю, змінити свою ідентичність, але ваша історія залишиться однаковою.

У вас є важко, болючі речі, щоб жити з. Не можна робити що-небудь про тяжку дитину, вроджену хворобу. Ви можете створити своє життя. Немає нічого робити з постільною білизною мами.

Не повернемося до оригінальної позиції молоді, краси. Також неможливо виростити віддалений орган. І все, що назавжди, і це не повернеться.

Що робить його дуже сумним.

Але з печаткою приходить усвідомлення і прийняття того, що: Ваш вік, історія, ваші втрати.

Не все постійно в житті.

Більшість хто ми, хто нас оточує, хто ми живемо, що ми робимо, і де ми оселилися, є результатом нашого вибору. І ми змінюємо цей вибір, якщо в певній точці вона перестає задовольняти нас.

Чи можна змінити місце, яке ми живемо? Я.

Одного разу мій чоловік і діти переїхали з маленького будинку, в якому ми проживали чотири, в просторій новобудові на березі річки в престижній області того ж міста. Сума, яку ми отримали в оренду будинок, була рівна сума, яку ми платимо за оренду квартири. Ми щасливі, так!

Чи можна змінити місто, яке ви живете? Я.

Я знаю багато людей, які зробили це. «Бій волі долі» або злагоджено обравши місто, в якому вони хочуть жити, вони переїхали з цілою родиною або самою та оселилися в новому місці.

У мене є багато клієнтів, які змінили країну. Є люди, які зробили це більше одного разу. Одного разу, коли вони прийшли до свого чоловіка до далекого холоду «аутсайдер», вони побачили, що це не для них, і знову вони змінили свою звичку. Хтось навіть з тим же чоловіком.

«Мар'їги виготовляються на небі».

Але, тим не менш, вони знаходяться в зоні вільного вибору особи. Щоб жити або не жити з цією людиною, і якщо ви живете, як - все це можна вибрати! Так, так, ви можете!

Для жінок, які живуть з алкогольними чоловіками, з тими, хто «поганяє і збити» або з тими, хто довго перетворився на молодшу дитину, вибір не варто. "Це моя долина". «Це мій хрест і я його проведе.» «Це моє завдання, щоб виростити його і зробити його людиною істотою. й Важливо розуміти, що це вибір – з ким і як жити. Кожен вибір має ціну. Не безкоштовні вибори. Посвідомлення ціни та готовність оплатити його безкоштовно один з ламентацій «імпти», який «забезпечив своє життя. й

Ціна вибору є серйозною темою.

Що б ви робили в житті, є наслідки для обличчя. Ви обираєте ціну, яку ви готові платити.Для життя без цього чоловіка, для життя в іноземній країні, в новому місті або в інших квартирах. Все йде за ціною.

Але буває, що вартість зміни виправдовує людей так багато, що вони пропонують, що вони не мають вибору.

Я знаю сім'ю, яка вже має більше 40 кішок і собак, які живуть в маленькому приватному будинку з двором. Порода котів і нічого не можна зробити про це. Три жінок і хлопчика бачать його як «сила велична подія» – щось схоже на паводки і землетруси. Хтось прийняти і навчатися жити з.

Більшість і більше милосердя в борг, бідність і непристойна бруду від так багато тварин, вони з великим терпінням тягують їх тягар.

Більше і більше тварин. Деякі вони підбирають на вулицях, які прагнуть нагріти і «поглинати будинок», деякі керують породою до «планованої стерилізації». Все життя цієї сім'ї підпорядковується зростаючому сімействі котів. Вони подарували все своє життя, час, енергія і простір для котів.

Якщо у цій ситуації дорослі, які роблять цю сім'ю, втратили право на вибір.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми втратимо права на вибір, де у нас є.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

• Де жити - в якій країні, в якому місті, з яким кліматом.
  • Де і ким працювати, що робити і що робити
  • Хто повинен бути і як.
  • Можливо, ви повернете вибір того, що їсти і скільки обробити ваше тіло і здоров'я.
  • Скільки заробляти і як.
Дякую Богу ми маємо багато варіантів.

Ви просто повинні дізнатися, як його використовувати.опублікований

Автор: Ірина Дибова

Laura Schlesinger: 10 помилок, які жінки роблять

Румінації: Як бігти з чоловічої гри

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: dybova.ru/news/chto-vashej-zhizni-neizmenno-a-chto-vy-mozhete-izmenit/