Нет люка вуаєрист

Ми працюємо менше! Не мене! У вас є секрет успіху – вам просто потрібно знайти і купити його. !Пам'ятні думки? Читати його. Цікаво.Перевірити цей список, як часто ми любимо власні думки.

Я був щасливим, якщо я повинен працювати менше.Якщо ми не повинні працювати. Ми уявляємо життя, пов’язане з розважальними роботами, і будемо раді бачити, що це зробить нас щасливим. Тим не менш, реальність полягає в тому, що безпліддя часто є основною причиною боредом і депресії. Ми працюємо, творчі істоти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Отримайтеся і поставте всю душу в щось значуще для себе, і ви побачите ступінь щастя!
Не мене, це їх. Ми хочемо, щоб ми віримо, що причина нашої нещастя лежить у людей навколо нас, наші дружини, наші батьки та ін. Ми готові кинути звинувачення в ліворуч і вправо, як малюк, кидаючи іграшки в дитячому садку. Звичайно, це займає два до танго - так само, як ми блюмо інших, так, якщо не більше, ми відчуваємо винність для інших людей, які неспроможні. Ми обов’язково беремо на себе відповідальність за життя і робимо все, що ми можемо її поліпшити. Ми беремо на себе відповідальність за наше життя – основа нашого істинного щастя.
Щоб бути щасливими, я просто повинен відкрити секрет щастя. Не секрети щастя або успіху. Неважливо, скільки книг, авторів, і наші власні думки переконують нас, немає секретних ключів до дверей простих людських щастя. Ви створюєте картину бажаного майбутнього, формуєте свою стратегію, а потім наполегливо працює над ним. Не існує ярликів, не існує секретів. Прийміть цей факт, що вам потрібно буде ще більше, ніж будь-який інший.
Якщо тільки я був... Наш мозок намагається розповісти нам, що ми будемо щасливі, якщо у нас була права робота, правильний будинок, правий автомобіль або будь-який. Якщо ви не хочете, щоб зробити це щасливим. Вони можуть тимчасово занурювати нас, але це все швидко. Він, хто хоче прослужити щастя, повинен усвідомити, що бочка бажань нижня, і вона ніколи не буде заповнена до вершини.
Я люблю те, що я не хочу змінити. Дозволити себе думати таким чином, створює всі передумови для падіння. Життя – подорож постійної зміни. Деякі з них ми контролюємо, деякі з них ми не можемо. Стійкість до зміни або прийняття контролю до збою. Зміна неминуче. Ви повинні прийняти його і навчитися плавати в безперервному струмі зміни. Уміння адаптуватися дуже важливо для щастя.

Якщо щось не сталося, це ніколи не станеться.Наші розуми часто потрапляють в розпад і відсмоктуються, щоб розчарувати кілька кроків від успіху. Настій дуже важливий для досягнення щастя. Ніколи нехай ваш розум вам і прийняти вашу перемогу. Ви не знаєте, що завтра прийде. Тільки один день може бути всім, щоб досягти вашої мрії.
Я не хочу робити.Це зазвичай відноситься до складних завдань, коли наш розум намагається переконувати нас таким чином. На жаль, це часто, що може принести найбільшу винагороду за нас. Який бізнес ви відпустили? Чому? Прокрастинація і ухилення важливих речей, консервування, тільки затримка настання щастя. Напад цих цілей і ви будете кинути потужне паливо в вогонь вашого щастя.
Небезпечний світ і щось страшне може статися до мене. Наші думки розповідають нам, що є багато речей за межами нашого контролю. Наприклад, стихійні катастрофи, злочини, економічна криза. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми повинні шукати нові факти і довірити їх, щоб зламати безкоштовно і стати щасливими.
Я буду приймати рішення, коли я точно знаю, що робити. Чим більше ви думаєте, тим швидше ви застрягнете. Зважування ризиків, аналіз можливостей і прийняття плану є важливими факторами, але нічого не буває до тих пір, поки не існує рішення і дії. Ми рідко маємо повну інформацію для прийняття рішень. Зупинити сумніви! Неперевершений не кінець світу. Не дозволяйте Вашому розуму перетягнути вас в загальний аналіз всього.
Я не знаю, але... Наша думка намагається відродити нас, заперечуючи наслідки наших шкідливих звичок. Особливо це стосується здоров’я. «Я знаю, що не курити, але це допомагає мені схуднути». Або як про це: "Я знаю, що не їсти це, але якщо я не можу насолоджуватися життям, чому жити взагалі." Проблеми охорони здоров'я, безумовно, є проблемою для вашого щастя. Не дайте вашій увазі пастку у саморегулюванні та схильності до слабких сторін.
, Україна

Сонце є для тих, хто щасливий.Нам розповідаємо, що ми іграшки в руках долі. Це призводить до того, що нічого хорошого може статися в цьому житті. Що ми вважаємо, що удачі інших часто є результатом невидимої тривалості і болючої роботи. Тексти пісень, а це означає: Поведінка уві сні з усіма вашими серцями, і ви будете здивовані, як часто удачі чекає вас по дорозі.Також цікаво відзначити, що ми рідко закінчуємо. Психологічна консультаціяВажливі переваги низької самооцінки
Я ніколи не міг. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. "Я ніколи не змогла зробити це." "Не в моєму віці". Не з моїми талантами. Не падає на це трюк. Ваша думка може бути дуже винахідливим і може легко пом'якшувати вас, якщо ви її дозволите. Ви є повним потенціалом, а в той час як ваші обставини можуть додавати труднощі до поставленого завдання, трохи наполегливості і винахідливість допоможуть вам подолати його. Якщо ви думаєте, що ви можете, ви маєте право; якщо ви думаєте, що ви не можете, ви маєте право.
Якщо ви помітили, що ваш розум грає такі ігри, подивіться його трюки, де дорога до вашого реального щастя лежить!

Автор: Вероніка Ребенко

Немає секрету успіху. Життя, У вас є мистецтво маленьких кроків і ви! І пам'ятаємо, просто змінюємо наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: yunonalotska.livejournal.com/22315.html