Допомога в депресії: як і як не до. 7 простих рецептів

Ми регулярно пишемо про депресію, її симптоми і причини, так що є занадто мало і менше дикого, нецивілі люди, які вважають, що це не невротичний розлад, що вимагає лікування, але просто змів або змія.

Але питання залишаються: OK, Я зрозумів, що «зберете його разом, rag» щодо сумної подруги або пригніченого себе нелюдно жорстоко, і прямо так?

Поговоримо знову, як і раніше, і з'ясуйте, як діяти.

Не варто: підняти настрій, весело, посміхатися

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми вважаємо, що сумність була викликана деякими поганими подіями або похмурими думками, і якщо вони терміново замінені хорошими, то щастя прийде для нашого сусіда.

Щоб зробити це, ми починаємо запропонувати потерпілого дивитися комедію, кинути посилання на смішні відео і мультфільми, розповісти жарти, викликати веселу вечірку.

Але це не допоможе. Аттемпти сміятися і будь ласка, може викликати небезпечність, і це може бути дуже багато, тому що причина депресії часто накопичується небезпека, що не знаходить безпечного виходу.

Поведи мене, весело і радіючи хворому, тепер неможливим як марафон для грипу з температурою сорок.

Ми повинні визнати біль інших.

Корисно не намагатися змінити настрій коханої людини від «великого» сумного до «правого» життєрадісного, але подарувати простір своїй сумності, сумності, болю, допомогти висловити і відчути їх.

Ти можеш попросити, що пісня твій настрій зараз? Чи не вітер, що робить відділення, Чорний Равен або Анхедонія Янки Діагілєва? Яка картина ви хочете зараз? Як говорити про смерть?

Необхідно показати людину, яка в своєму дробарі ви з ним, не тільки в радість. Зробіть це зрозуміло, що ви розумієте: звичайні цвинтарі, монастирі та покинути промислові зони тепер набагато приємніше йому, ніж веселі вечірки, клуби або концерти, тому ви не намагаєтеся витягнути його.

Не: місіонер, catechetical, намагаючись перетворити

Навіть в глибоких релігійних людей при депресивних епізодах можуть зникати релігійні почуття. «Я в Літургії і я не маю способу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Брати і сестри в вірі в такі моменти іноді дуже хочеться ставити славу в руках княгиню або Псалтера, витягти до церкви на службу, до батька за визнання. Ви не повинні робити це прямо зараз. Гострий напад пройдено, а потім, можливо, людина сама, з власної безкоштовної волі, піде до церкви для поклоніння і зможе сприймати його яскраво. Але зараз, коли він пригнічений, він не повинен.

Здравствуйте за ним, роблячи це ясно, що церква завжди чекає на нього.

Якщо ви стурбовані станом коханої людини, ви хочете допомогти, підтримувати і в той же час ви віритель, то не змушуйте його робити щось страшно через силу, що він не має зараз, але молитися за нього самостійно. Чи прочитає Псалми допомогу при депресії? Велике, читайте Псалтер про хворого. Відправте замітку про своє здоров'я, викладіть свічки. Повіритель в депресії може привезти з церкви щось, що дорого йому і може підтримувати його: профора, свята вода, освячений масло - як повідомлення від будинку Отця, де він завжди чекає.

Не варто: з'ясуйте відносини

"Ді я здаю тебе?" «Чи ви сердитися з мною і тому, що ви сумуєте?» Таке питання виникає з дитячого наркотичного почуття омніпотенції. Пам'ятайте, Чуковський в “З двох до п'яти” – “Нехай я закрию очі і зробіть тебе все темним!”

Немає, ваш коханий може бути сумним і сумним зараз не через вас або тому що ви зробили щось неправильно. Це внутрішній процес, який не має нічого спільного з вами і не залежить від вас. І ваші питання, що тепер роблять його постійно підтвердити свою любов для вас і дати вам багато тепла, без чого ви хвилюєтеся. В даний час немає емоційної міцності для "солод", "кішок" і "солод".

Сама жорстока, звичайно, має потребувати пригнічений чоловік, щоб підтвердити свою любов до себе у вигляді жорстокого сексу. Під час депресії знижується сексуальне бажання, і може повністю зникнути. Ви повинні знати, що це відбувається не тому, що він не любить вас більше і, ймовірно, має когось на боці, але тому що він зараз хворий.

Потрібно бути пацієнтом і компасіонатом.

Будь ласка, спробуйте зробити це самостійно, ви вже великий. Після того, як ваш друг прокине і любить вас знову, але зараз він повинен подрібнити, вигорнути і бути самотнім.

Не варто: мінімізувати тяжкість стану, знецінювати його

"Це нічого, ви будете незабаром." Можливо, після того, як пригнічений людина дійсно відчуває себе добре, але зараз він знаходиться в великому болю. І той факт, що ви намагаєтеся відволікати його від сумності і ангуїсу і побудувати оптимістичний прогноз, він точно не стане кращим. Він не буде миттєво в "повному далекому", де він вже щасливий.

Ми повинні бути тільки там.

Якщо ви хочете допомогти, краще дати людині знати, що в болі і в сорбі ви залишатися з ним. "Я можу бачити, наскільки важко для вас." Я знаю, як сумувати ви зараз.

Не запитайте нудні питання про стан

Так, як я вже відмітив, завдяки поширеним психологічним виданням багато дізналися, що депресія не є проявом підпілля, але психічний розлад. Звісно, і це чудова причина, щоб дізнатися від потерла всі деталі просто під час гострого нападу! «Чому лікарі ви бачите, психіатр або терапевт?» Як вони відрізняються один від одного? Ви приймаєте таблетки? Що? Ви можете грати в спорт? А диск? ?

Навіть під час жовчного коліка добре запитати пацієнта про симптоми, якщо ви не лікар, попросіть його розірвати всю медичну літературу, яка описує симптоми. Або людина, яка втратила свідомість під час інфаркту, змушена дати вам лекції з кардіології, щоб ви не так хвилювалися. Якщо він має це, він повинен бути ходьбою медичною енциклопедією і надати докладний звіт всім.

Ви повинні подбати про людину.

Будьте чутливими і чутливими. Надання допомоги при запиті. Завжди готовий залити чоловіка склянкою гарячого ароматного чаю і послухати його, якщо він хоче - не соромтесь. Медичні питання збільшать лише почуття, що він якось інший, хворий, і це не те, що він потребує зараз.

Не годувати.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. «Лок, мед, я запечив вам тістечка, з капустою, спробуйте, як чудово!» Але при депресії часто знижується апетит. Я не хочу їсти, навіть вдома, як мій бабуся. І якщо він не їсти, це як секс, не тому, що ви втомилися від нього або тому, що ви не варите добре, але тому що немає бажання, вони пригнічують. Просто залиште тістечка в зоні доступу і перейдіть.

Потрібна допомога з прибиранням будинку.

Але що дійсно варто зробити, щоб допомогти з будинками, якщо у вас є бажання і можливість. Домівка пригніченої нейротики часто перетворюється в сміття, якщо атака триває тиждень або два. Людина може зупинити миття посуду, прибирання, догляд за рослинами і тваринами. Не тому, що він ледачий, але тому що ці функції просто вимкнені в депресії. Граб два пакети сміття, коли ви залишаєте.

Немає необхідності запропонувати спирт

Депресія - це час, коли жертва пропонується рекордним числом напоїв. "Ред, і це буде краще." Ви не можете зробити це за будь-яких обставин! Спирт є депресантом і може тільки збільшити почуття садості і сумності, щоб нестерпність і думки про самогубство.

Читати далі:

Depression Overturned: 10 Поради від Bestselling Book of Richard O'Connor

Мета та депресія - що таке підключення

Не завадить людину від прослуховування себе.

Депресія є своєрідним месенджером, навіть ангелом, який через анексивний стан показує нам, куди піти далі. Тож дуже важливо послухати все, що він прийшов, щоб розповісти нам. Спирт, рясна їжа та інші наші звичні способи розмотування та відволікання використовуються для уникнення слуху цього месенджера. І слухай його важливо, тому що депресія знає щось про нас. Не переривати її, коли вона з'являється до вашого друга і говорить йому, це ірде.

І буде з ним, просто бути сумним і щасливим. опублікований

Автор: Ольга Гуманова

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.matrony.ru/pomoshh-v-depressii-kak-nado-i-kak-ne-nado-7-prostyih-sovetov/