Шантажування

"Момі, я бачу!" підірвав п'ятирічну дочку поруч з мною. І я мушу зуби і я знаю, що я гона лякала її. Я маю на увазі, що я не пробачу тебе зараз! Я просто гойдалка з гнівом - тепер ця дівчина лежала на підлозі, пошиття її рук і ніг і методично життя: «Машка це фольга!» Вона зламала мій іграшка! Тридцять хвилин. Або година? Як про назавжди?

У кутку Маша м'яко бобів, які вже просили прощання з Лізи і мені сто разів. Але це не допомагає. У диких крихках заспокійливої Лізи, мабуть, над входом. Вона дрочить її однорічна сестра. Я зловив все, що я можу отримати руки. І тоді я втратив свій темп. Мій терпіння, далеко від того, що ангел, лопається з чубчиком: Я кидаю ложки з столу в раковину. Ліза відкриває одне знежирене око і наступним чином покриває. Після того, як я занурю її на підлозі і лягла її в правильному напрямку, Ліза змінює тему крів. Тепер ці гроани йдуть під слоганом: «Почуй мене, мама!» Ви не можете допомогти, але пробачте мене, це гріх!

Не пропустіть! Тому що він все ще прокидається всередині. А тому Я розумію, що це не патологія. Повідомляємо мене з ними.Вона хоче все, щоб бути океї, так що я перестаю бути сердитися, щоб світ повернувся до нормального стану. І ось чому вона повинна почувати вичерпне слово від мене: «Ок, я пробачаю тебе, все добре!»

Я повинен сказати, що найчастіше вона набридла слів від мене. І тоді я так звик до того, що Слова «Я шкода» використовується для того, щоб зробити все «огляд». й Я розповіли про це і не про нього. Вона сказала, що це сто разів на день, просто в разі. Якщо хтось отримав Д, то сказав: "Я шкода." Якщо хтось знизився до неї, вона сказала: «Я бачу, нехай нічого робити з ним. Вона сказала, що ті слова, коли зламав горб, коли у мене був головний біль, коли її друзі зрадили її. Вона псує їх, розуміючи свою неправдивість, але просить прощення. Тексти пісень, а це означає: І це не було нічого спільного, що кожен любить дарувати тим, хто не лаціна. Ці слова перетворили Ліза в чарівну формулу.

«Якщо я не апологізувати, буде щось погано? й І ми змушені боротися з словами «чуй мене».

«Що робити? Я запитав і запитав відповідь. Відповідь повинна бути чіткою і специфічною. Побачити прощення в цілому або просто у випадку, ніж для чогось конкретного, для чогось неприпустимого, для справжніх провин. Бо Дуже вимога про те, що прощення необхідно претендувати роботою душі, усвідомленням неправомірності, помилкою, помилкою.й Ось чому дуже важко запитати про прощення.

«Чи не розуміли, я розповіли про неправдиву людину в світі». Ви так не знаєте? Чи не болить тебе? Ви маєте право на все? Час дає можливість зрозуміти і побачити себе ззовні. Часом це займає година, іноді років, щоб попросити прощення.

Але є ще одна сторона цієї маленької дівчинки Lisa оповідання. шемалей Коли ви закріпили до стіни «правословими словами» і попросили прощення, що ви не готові. Тексти пісень, а це означає: Але ви повинні пропустити! Що тут?

З одного боку, один ніколи не повинен йти разом з шантажу, навіть п'яти років і заохочувати blackmail. З іншого боку, ви також хочете, щоб все було добре, так що всі перестали торкнутися, і ваша «непривабливість» провокує подальші боби. І подумати правильно в такій гарячій ситуації також не працює.

Тепер, коли Ліза стала великою і чудовою, коли ви можете говорити про все, я можу спокійно говорити про те, що сталося. Так, я вгадаю, що я повинен сказати "чуйний" тільки для задоволення дітей. І тоді, коли вони повертаються до нормального, поговоріть з ними. Роздягаємо ситуацію, кладемо її по поличках.

Найчастіше це не приїжджає до цього, просто тому що є багато дітей, мати самостійно, міцність не вистачає, кожен день новий сюрприз: новий туалет наповнений цілим рулоном паперу, після чого зламався суглоб двері (як?!) після всього є тільки маленькі дівчата в будинку !!!), потім ще одна карельна і нічна боротьба через гостре питання, мозок якого - машини або лізин - краще.

Можливо, це було необхідно дійсно наголошувати не те, що християнина повинна пробачати всіх, але що людина навчається прощення всього свого життя, що важко, іноді практично неможливо, що запитує про прощення не так само, як і просить морозиво. А що вам не доведеться патологізувати лише в разі, просто застосувати когось, що ви залежите.

Але в будь-якому випадку нам вдалося зрозуміти його і усвідомити його, якщо не відразу. Поступово я дізнався, щоб бути менш сердитися з Ліза через її tantrums. Наприклад, після одного дня, під час дикого рота на кухні підлога, Ліза, спостерігаючи заливають суп на пластини, раптом зрізають диким скребком і явно сказали «маленько», я сміхався замість того, щоб сердитися.

Цікаво: Що робити, якщо діти вагітні

Якщо він дорослий.

Ліза виросла і отримала смарт. І раптом виявилося, що ці страшні кришки і шкідливість пішли разом з дитячою галькою і дитячими зубами. І тепер ми можемо говорити спокійно про про прощення, ми навчимося пробачати один одного, ми виходимо, щоб бути однодумцями.

І це те, що завжди дивує мене: виходить, що діти не завжди кричать і сперечають. Ні, вони виростають, вони розуміють, що вони сидять поруч з вами і сміються, коли ви говоримо про те, як вони поводяться іноді і скажуть, "Це добре, що у нас один одного".

Автор: Анна Галперіна, журналіст, мати чотирьох дітей

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.nashideti.site/? п=3199