Всі незадоволені люди мають однакові вимоги до життя.

Виявлення є основним фактором, що визначає нашу реальність. Якщо ми не віримо в свій успіх, ми можемо навряд чи досягти нічого.

Один з досліджень Державного університету Луїзіана виявив, що люди, які вірять у себе, беруть участь у більш цілеспрямованих функціях, ніж люди, які не мають. Це означає, що колишня використовує можливості свого мозку значно більше, ніж останній, мають більш психічну міцність при їх утилізації, а отже, впоратися з проблемами краще і швидше. Метакогнітивні процеси відіграють особливу роль у досягненні цілей, оскільки дозволяють нам переглядати завдання з різних кутів і, якщо так, адаптуватися до зміни.

Також варто відзначити, що наші очікування впливають не тільки на власну реальність, але й інші люди. За 60-х років Гарвардський університет провів дослідження, яке продемонструвало, як багато людей залежать від чужої думки. Визначені студенти, які вчителі особливо оцінюються в класі, раптом почали вчитися набагато краще. Ці студенти також забили більше на стандартизовані тести IQ.

Ми воістину відкриваємо найкращі люди, які ми віримо в себе.

Причини:

• Ми лікуємо їх краще, ніж ті, які ми думаємо не буде.
  • Ми готові запропонувати більше можливостей для росту людей, які ми вважаємо успішними, ніж ті, які ми бачимо як очевидні втрати.
  • Ми даємо їм більше часу, даємо їм хороші поради та навчимо їх, що ми знаємо, адже ми віримо, що ми час відчули.

Якщо ви не змогли відхилити свою віру в кого-небудь (або щось), то ви зробите з ладу. У медичному середовищі це називається ефектом ноцебо, на відміну від ефекту плацебо. Пацієнти, які не вірять в ефективність терапії, вони пройшли більше часу і зусиль для відновлення, ніж ті, хто довіряє лікаря і впевнені в їх швидкому відновленні.

Наші очікування визначають нашу реальність. Вони можуть різко змінити нас і наше життя, як емоційно, так і фізично. Потрібне життя позитивно і намагатися не живити негативні очікування без будь-яких причин - це буде краще для вас і інших.

Життя має бути справедливим.

Ми знаємо, що життя не є справедливим, ми почули його мільйон разів, ми бачили і переживаємо несправедливість життя. Однак, більшість з нас, десь на підсвідомому рівні, вірте, що життя просто має бути справедливим, і що чорна смуга обов'язково повинна бути білою, і що всі страждання, які ми досвідчені, повернемося до нас у вигляді радості і щастя в майбутньому, навіть якщо ми нічого не робили.

З таким поїздом думки ви не будете далеко - це час, щоб виростити і змінити своє сприйняття на щось більш реалістичне. Коли життя набуває вас “неправильним”, все навколо згортання і йде в'язниця, не сподівайтеся, що незабаром все почне поліпшувати себе.

Життя не віддаляє ніяких консолідаційних премій, і чим швидше ви зрозуміли це, тим швидше ви почнете діяти самостійно, щоб змінити своє життя краще – замість сидячи і очікування манни з неба.

Можливості прийдуть самі.

Вронг. Можливості повинні бути затребувані. Якщо ви не знаєте, що ви надаєте. Ви повинні переконатися, що ви отримаєте його. Не чекайте когось на вершині, щоб побачити вас і сказати: «А, цей хлопець дуже хороший і наполегливий, час, щоб зробити його головою відділу! й

Навіть якщо це відбувається, що навряд чи за принципом, ви будете продовжувати спиратися на милосердя інших. Ви повинні діяти самостійно і думати:

• «Що потрібно зробити наступний крок? й
  • “Що не зупинятися і як можна позбутися від неї? й
  • «Що я не розумію, коли я вийшов з мого шляху? ?
Кожен повинен любити мене.

Не один ідеальний, і навіть самий скромний, гідний і добрих людей мають свої детрактори, і, звичайно, хтось не схожий, можливо, навіть без особливої причини. Якщо ви думаєте, що вам подобається (як ви так чудово), то ви налаштуєте етап розчарування.

Не рахуйте на допомогу, тому що ви думаєте, що ви така приємна, позитивна і відповідальна людина – можливо, тому хтось тихо капелюхить вас.

Таким чином, замість того, щоб подобатися всім, намагаються заробляти довіру та повагу інших.

Кожен повинен бути з вами.

Це може звучати жорстоко, але багато людей навіть не приймають вас, і якщо вони згодні з вами, це тільки з судової справи, або якщо ви просто падають позаду.

Так, ви можете мати відмінну ідею або думка, і ви повинні поділитися ним з світом, але ось проблема – світ дивиться на вас з непорозумінням і деякими відривами. Що може бути досить очевидним для вас, щоб ви не були настільки очевидними для інших людей, які, ймовірно, мають дуже різний досвід життя і вигляд речей в цілому.

Ви не повинні вірити себе в все, і особливо не накладати свою точку зору на інших. Намагайтеся знайти рішення, яке задовільнить всіх.

Вони знають, що я маю на увазі.

Ми ще не досягали стадії еволюції, що дозволить нам спілкуватися телепатично, і тому повинні використовувати мову як засіб зв'язку. Якщо ви очікуєте, що люди починають розуміти вас з декількома словами, і відразу зловити сутність, яку ви так «важко», намагаючись передати, підготуватися до того, що вони будуть розуміти вас повністю неправильно, або буде розуміти тільки половину, або взагалі не розумітися.

Якщо ви думаєте, що деякі матеріали не повинні бути пояснені, це не означає, що це.

Ви повинні подивитися на процес спілкування не тільки з точки зору динаміка, але і з точки зору слухача, а й налаштувати до останнього, якщо ви дійсно хочете передати щось для людей.

Я не згоден.

Ми вже сказали, що якщо ви встановите себе за невдачу, то ви знижуєте шанси успіху. Навіть якщо ви помилитеся, ви просто повинні прийняти те, що один раз ви робите щось, і тільки ви не можете. Це нормально.

Взяти помилки як урок і рухатися далі.

Я отримую xxx і щасливий.

Речі роблять життя більш комфортним, але нічого більше – вони не можуть принести щастя, адже вони дають лише короткі лопці задоволення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Незалежно від того, як зміни вашого життя на зовнішній рівень, ви відчуєте однакову самотність всередині.

Для того, щоб змінити щось всередині, потрібно змінити щось всередині – багато з яких причин не хочуть прийняти цю явну правду.

Я можу змінити його

Тільки одна людина, яку ви можете змінити – самостійно, і навіть, що займає величезні зусилля. Люди змінюють лише якщо вони хочуть, і тільки якщо вони мають відповідні моральні та матеріальні ресурси.

Тим не менш, багато хто може за допомогою зусиль своєї справи розірвати заповіт (або брак волі) когось іншого, і змінити людину, яка не хоче змінитися на всіх. Ви навіть можете шукати «проблемні» людей, які їх цікавлять. Не працює.

Навколо себе з щирими, цікавими і позитивними людьми, і уникати тих, хто перетягне вас.

Цікаво: Допомога в депресії: як і як не до. 7 простих рецептів

Ви не повинні змінити роботу.

Поведи себе – ви завжди будете мати кращий шанс успіху. І зробити шлях до успіху простіше, позбутися від зайвих ілюзій і помилок сприйняття. опублікований

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Mixstuff.ru/archives/107695