Занурення приносить нам ближче.

Хочу знову підняти тему прощення, адже в листах і спілкуванні я часто чую історії про те, що кожен пробачився, прийнятий, любити правила світу і все, що, але «пособам, що не спілкувалися більше», «в кінці ми розлучилися після трьох років», «Я запитав (а), але я не можу забувати про те, що» – насправді, тут все ще далеко від істинної прощення.

Ви знаєте приклади, коли чоловік мав господиню, то прийшов винний, дружина вирішила бути «побачити все це» і повернувся без будь-якої чіткості відносин і особливо скандалів («ми розумні люди»), але час йде, чоловік в підозрілих інцидентах вже не помітив, і всередині все ще не відпочиває.

Поступово, дружина рухається, стіна непорозуміння і відчуження стає вищою, в результаті чого ж «Я не можу крок над минулим» і будь-яким закриттям у себе або розривом відносин. З чоловіками, це також буває після невідповідності своєї дружини - здавалося б, але чоловіча гордість застрягла і навіть через десять років, але залишила сім'ю, не в змозі зраджувати з фактом зради.

Сімейні конфлікти, пов'язані з поділом майна (який отримає котедж нещодавно загиблого бабуся; вісімнадцятирічна дитина хоче жити окремо в квартирі, яка орендована, тому що вона зареєстрована на ній; дід не хоче переїхати до дітей і вакантувати квартиру для онуків і т.д.), вибір місця проживання, навчання і роботи, питання виховання дітей, спілкування з старшими родичами сім'ї - ці та інші теми по всій історії сімейних систем стають непристойною перешкодою для щасливого життя для багатьох чоловіків і жінок.

Перший, Культура спілкування в нашому суспільстві не ідеально підходить. Люди просто не знають адекватних і прийнятних алгоритмів поведінки в конфліктних ситуаціях (виправлення очікувань, прослуховування іншої сторони, вибір переговорів і компромісів замість ультиматів і маніпуляцій). Дуже низький рівень психологічної грамотності та духовного розвитку В цілому, вона змушує членів сім'ї вирішувати проблеми з позиції дитини ("Я хочу, як я хочу, інакше я не друзів і не спілкуюся з вами"), і по-третє, позиція поширена в багатьох сім'ях "тонкий світ краще, ніж хороший карель" часто завдає шкоди, ніж допомагає.

Збереження і небезпека завжди неможливе, але деякі управляти це дуже успішно протягом багатьох десятиліть. Тому що прощення є свого роду роботи, ви знаєте, що ви не знайдете на своєму шляху. Зрозуміло, що ви хочете думати про себе добре, вони говорять так чистий і яскравий, не сердитися, не застрягти у відставці, до помилок інших примирають, велике серце і широка душа дозволяють відновити від будь-яких ударів долі в матерії днів, але це дійсно так?

Шукаю дітей своїм яскравими проявами почуттів і емоцій: якщо вони загострилися, то «Я не буде друзів з вами, тому що ви погані», сльози, кричить, бореться, але коли емоції заливаються (і не роблять дітей розслабляючи їх), винагороди і покарання отримують в правосуддя за допомогою втручання літніх людей, потім діти знову бігають, стрибають і весело відпочивали разом. З тих пір, як ми пробачимо, що надходить після живих емоцій і негативних станів, розмови і прийняття претензій, налаштування правил майбутнього і багато іншого, приносимо нас ближче разом.й Ми знаємо, скільки часу, уваги, пояснення та регулювання їх емоційних станів потрібні дітям.

У світі вирощених (найчастіше з тілом, але не з духом) людей, стратегія взаємодії в конфліктних ситуаціях змінюється: від відкритого протистояння переїжджаємо до тихих холодних війн, кажуть, нехай вони вгадують, де вони зробили помилку і як її виправити. У процесі німого протистояння з зовнішнім «Я дрібним», приправлений порціями посмішок і політових фраз, виникають деструктивні процеси всередині людини.

Справжнє очищення серця від перемир'я відбувається через життя емоцій і духовного зростання.Я не бачу тебе. й Уміння пробачити - це майстерність, утворена повторним життям дрібних і великих гравітацій, розчарувань, відторгнення, збої.й

Проживання є зупинкою, емоціями, розумінням, укладеннями, примиренням з собою та / або іншими людьми, завдання не просто, погоджується. Якщо людина з дитинства не навчається впоратися з негативними емоціями, то він повинен оволодіти цим мистецтвом у дорослому віці, і тут не можна приглушити себе.

З випуском накопичуваної негативності настає легкість в серці, і якщо вона не прийшла, то ще щось для роботи. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Іноді боляче або незадовільне поведінка приходить від людей, які не хочуть бути в курсі своїх дій, допускають помилки і зміни, має сенс крок назад до безпечної відстані і не віддавати собі правопорушення. Але варто позбутися від тяжкості цього болю, хоча це не просто, так як нездоровий біль викликає людей, щоб закрити себе від дружби, любові, радості і щастя в житті.

205725р.

Не означає, що нічого поганого сталося, це сталося і повинно бути прийнято. Тільки коли всі негативні події минулого чесно називаються ім'ям: зрадою, зрадою, насильством, алкоголізмом, наркоманією, бідністю, відторгненням, приниженням, втратою і т.д.; емоції, пов'язані з цими подіями, піднімаються на поверхню і живляться через сльози, розмови, листи, уточнення відносин, психотерапія, духовні практики (який досягне успіху); минулий досвід буде розбитий в полиці, деструктивні візерунки реагування і поведінки почнуть замінювати новими, здоровими і більш адекватними, потім ми можемо говорити про вірне визволення від навантаження минулого.

Читати далі: Яка жінка ковтає жінку

Я не люблю всіх жінок, ви відчуваєте його, коли я прийшов.

Мемпанії залишатися, але вони більше не будуть мати стільки потужності. І якщо у вас є відвага зробити цю великогабаритну роботу, то один день ви знайдете, що це не так складно спілкуватися з різними людьми, навіть якщо вони намагаються боляче через масу або власну незрілість, навіть якщо вони виглядають як відлякувані тварини, навіть якщо вони робили багато помилок, навіть якщо вони колись були близькими і знаходилися над нами люди.

Бажаю всіх щастя! Видання

Кредит: Деена Річардс

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10154129976589452