Річки для вашого саду, цвітаючи все літо

Щорічні рослини, квітучі все літо в саду або на дачі, засипають клумби і порожнечі в змішаних клумбах, а також відмінно підходять для вирощування в горщиках і висить кошики. Багаторічні квіти невибагливі і поселені в саду протягом тривалого часу, розмножуються самовідправленням.

Дуже цікаво створити декоративні композиції з річних квітів. У цій статті - фото і назви багаторічних рослин, легенів у вирощуванні і догляді. Пам'ятайте, що в категорії однорічників часто включають термофільні багаторічні рослини і квіти, які в холодних регіонах легше вирощувати як однорічники.

р.

Щоб заощадити час і зусилля, я вирощую тільки ті однорічні квіти, які не вимагають особливого клопоту і цвітіння протягом тривалого часу, деякі - майже все літо. Це петунія, трусики, пеларгонія, alissum, верваїн, календула, nasturtium, lobelia, poppy, оксамитові оксамитові оксамитові оксамитові, nigella, незабудки, fuchsia, волоські квіти. Я вирощую і деякі з інших дітей.

Р

Пеларгонія, петунія, м'які очі (віола), верваїн, фуксія, кольус, геліотропЯ використовую деякі інші однорічні рослини, щоб прикрасити висить кошики і контейнери і купити вже у вигляді готової розсади.

Ці однорічні квіти чудово поєднуються один з одним в кольорі і фактурах. Я люблю поєднувати в кошику або великий горщик низьких однорічників з рослинами, які мають ампельний спосіб і красиво повісити.

Солодкі очі.Я люблю величезні яскраві квіти. Фіолетові м'які очі дійсно нагадують мене про мій дочка Анна очі - великі і сині. Насіння м'ясних очей можна придбати в будь-якому супермаркеті.

Панічні очі (дворічна) зазвичай вирощуються як річний погляд. Красиві погляди трусики в широкому плоскому горщику на терасі, патіо, балкон, лоджія або навіть підвіконня. Якщо ви не відрізаєте відбиті квіти трусиків, вони розкидані насіння навколо. З цих насіння віолетки будуть рости і цвісти в наступному році, квітки яких також будуть дуже красивими, крім цього не так великі.

Я люблю його.мапи Уві сні таблетки. Купити насіння вареного щорічного макового сну таблетки (Papaver somniferum) досить тільки один раз. Якщо я люблю різноманітність маків, я залишаю сухого насіння, а в серпні-вересні я просто посипаю їх, де хочу побачити маку наступного року.

Так, в моєму саду, рік після року, є шикарні прості і темно-чорні маки, сплячі таблетки, а також дивовижні бузкові мапи. Чорний простий однорічні маки мій улюблений, вони доводять стільки драми до загального вигляду квітника, розкидані тут і там на змішаній бордюрі!

р.

Яскравий коліркалендулаНасолоджуйтеся око і піднімає настрій. Я висаджу календулу з великими яскравими помаранчевими махровими квітками в широкому невисокому горщику на патіо. Календула відмінно поєднується з насиченим фіолетовим ароматним геліотропом. Геліотроп, вирощений як річний, приваблює багато метеликів і бджіл до саду. Через солодкий вишневий-ванільний аромат геліотропа, його загальна назва англійською мовою - вишневий пиріг (черрі пиріг). Відомий сорт геліотропа марин.

аліссумЩе один улюблений в нашому саду. Аліссум в нашому кліматі не завжди є однорічною рослиною. У теплих зимах Алісу не тільки не вмирає, але і продовжує цвісти! У кілька місяців аліссу виростає в цілі колонії, покриваючи величезні ділянки саду як кришка і цвіте без перерви з кінця зими до початку наступного. Alyssum виділяє дивовижний медовий аромат і прекрасно гармонує з будь-якими іншими рослинами з великими квітами і листям, створюючи фон для них або наповнювати порожнечі між собою.

Овочево-ме-ноти.Вони стійкі до морозостійкості, але зручніше вирощувати як однорічні квіти. Забудьте-п'яльці, вирощують масивно в спині мого саду. Під час літньої очистки квітника я витягував зелень відхилених незабудь-яків (і її витягують дуже легко прямо з кореня) і злегка відтіняє її де я хочу розмножуватися незабудь-я-нот.

Так можна сіяти без зусиль, а в наступному році вони будуть цвісти і накрити ділянку твердим блакитним ковроліном, адже незабутньо-не є грунтовим покривним заводом. Забудьте-ноти також чудово для різання, вони красиво виглядають в вазі в воді.

Моя бабуся не кладала незабутнього ваза, але в глибокій пластині з стеблами води до середини і квітів назовні. Зверху натискали стебла з порцеляновим статуеткою балерини. У середині столу були вирощені і дуже красиві повітряні композиції.

Кредит: Оксана Дженер

Читати далі:

Екопаркінг, доріжки, зони відпочинку - ми облаштуємо сайт швидко, просто, доступний

Французький сад: унікальний шарм вашого сайту

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: citysideliving.net/blog/2016/04/annual-plants/