Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Як ти живеш, якщо це твоя голова?

Як ти живеш, якщо це твоя голова?й Набагато краще, ніж це зараз.

Якщо спина могла керувати тим, що голова зазвичай керує – облаштування робочого місця, інтер'єру ванної кімнати та туалету, придбання меблів в будинку, розподіл фізичної та розумової діяльності – це буде зробити все по-іншому.

І жити довше. Я менше хворий.

І з ним багато щасливих і більш мирних життів б жити і голову. Все тіло теж.

Перш за все, задня перевірить весь матеріал, що оточує особу за дотриманням «ліктя правила».

Будь-яка робоча поверхня, будьте її столиком, клавіатурою, кухонною стільницею, кухонною поверхнею, басейном з замоченою ніжною лляною, прасувальна дошка - повинна розташовуватися так, щоб руки лежали на ньому, згинаються в ліктях під кутом 90 градусів.

Це абсолютно неможливо мити, друкувати або прасувати, зігнути над столом або ванною в трьох округах - не зрозуміло до розумної голови?

Другий крок, який буде обов'язково прийняти, призведе до будівельного ринку. Там задню б придбали хороший дорогий моп (можна не мити підлогу зігнути!), додаткові труби для пилососа (можна не вигинати пилосос занадто!) і два хромовані ручні бруски-дозатори: один гвинт в туалеті біля туалету, а інший у ванній кімнаті, щоб сідати і отримати без завантаження хребта.

Третій крок до ліжка.

Тексти пісень, а це означає: Ліжко на ньому, піднімаючи ноги вище, не збивається або лази, це обов'язковий відпочинок для проціджених м'язів.

І спина обов'язково встановить режим: сорок хвилин стоячи - десять хвилин лежачи вниз, тому що якщо ви побігли весь день, як обмочена голова, обманивши неспокійну голову, не десять хвилин, навіть на ліжку, навіть з ніг піднімаються, від остеохондрозу не збереже вас.

Потім спинка повернеться в магазин - за ортопедичним матрацом.

Тому що потрібно спати тільки на ньому - і повністю відпочивати вночі.

Спина, на відміну від голови, знає, як відрізнити хороший ортопедичний матрац від поганого: взяти пластикову водяну пляшку з вами, покласти її на матрац і сидіти 35 сантиметрів від пляшки. Якщо вона не падає, матрац реальний.

Влаштувавши своє життя, спина б приймала шлях життя.

Тільки вона буде робити це мудро - ніщо, що не є головою.

По-перше, буде обстежено лікарями на тему: який вид спорту це те, що я, зокрема назад, може і робити?

По-друге, я запитаю вам, щоб працювати на фізиці з фахівцем, який вибере конкретний набір вправ для конкретної спини для щоденних ранкових вправ.

По-третє, вона перестане носити вагу один раз і назавжди: краще довести два кілограми в п'ять разів, ніж перетягнути всі десять одночасно.

Четвертий, я отримав хороший хіропрактор і піти йому один раз на рік для профілактичної експертизи і лікувального масажу.

Читати далі:

Відновлення життєдіяльності: гімнастика для очей - краще, ніж кава!

Як позбутися від гнів в хвилину

І тоді моя спина ніколи не болить.

І з головою.опублікований

Олександр Алешкевич

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/wall-23903469?w=wall-23903469_9481%2Fall