Як ти живеш, якщо це твоя голова?

Як ти живеш, якщо це твоя голова?й Набагато краще, ніж це зараз.

Якщо спина могла керувати тим, що голова зазвичай керує – облаштування робочого місця, інтер'єру ванної кімнати та туалету, придбання меблів в будинку, розподіл фізичної та розумової діяльності – це буде зробити все по-іншому.

І жити довше. Я менше хворий.

І з ним багато щасливих і більш мирних життів б жити і голову. Все тіло теж.

Перш за все, задня перевірить весь матеріал, що оточує особу за дотриманням «ліктя правила».

Будь-яка робоча поверхня, будьте її столиком, клавіатурою, кухонною стільницею, кухонною поверхнею, басейном з замоченою ніжною лляною, прасувальна дошка - повинна розташовуватися так, щоб руки лежали на ньому, згинаються в ліктях під кутом 90 градусів.

Це абсолютно неможливо мити, друкувати або прасувати, зігнути над столом або ванною в трьох округах - не зрозуміло до розумної голови?

Другий крок, який буде обов'язково прийняти, призведе до будівельного ринку. Там задню б придбали хороший дорогий моп (можна не мити підлогу зігнути!), додаткові труби для пилососа (можна не вигинати пилосос занадто!) і два хромовані ручні бруски-дозатори: один гвинт в туалеті біля туалету, а інший у ванній кімнаті, щоб сідати і отримати без завантаження хребта.

Третій крок до ліжка.

Тексти пісень, а це означає: Ліжко на ньому, піднімаючи ноги вище, не збивається або лази, це обов'язковий відпочинок для проціджених м'язів.

І спина обов'язково встановить режим: сорок хвилин стоячи - десять хвилин лежачи вниз, тому що якщо ви побігли весь день, як обмочена голова, обманивши неспокійну голову, не десять хвилин, навіть на ліжку, навіть з ніг піднімаються, від остеохондрозу не збереже вас.

Потім спинка повернеться в магазин - за ортопедичним матрацом.

Тому що потрібно спати тільки на ньому - і повністю відпочивати вночі.

Спина, на відміну від голови, знає, як відрізнити хороший ортопедичний матрац від поганого: взяти пластикову водяну пляшку з вами, покласти її на матрац і сидіти 35 сантиметрів від пляшки. Якщо вона не падає, матрац реальний.

Влаштувавши своє життя, спина б приймала шлях життя.

Тільки вона буде робити це мудро - ніщо, що не є головою.

По-перше, буде обстежено лікарями на тему: який вид спорту це те, що я, зокрема назад, може і робити?

По-друге, я запитаю вам, щоб працювати на фізиці з фахівцем, який вибере конкретний набір вправ для конкретної спини для щоденних ранкових вправ.

По-третє, вона перестане носити вагу один раз і назавжди: краще довести два кілограми в п'ять разів, ніж перетягнути всі десять одночасно.

Четвертий, я отримав хороший хіропрактор і піти йому один раз на рік для профілактичної експертизи і лікувального масажу.

Читати далі:

Відновлення життєдіяльності: гімнастика для очей - краще, ніж кава!

Як позбутися від гнів в хвилину

І тоді моя спина ніколи не болить.

І з головою.опублікований

Олександр Алешкевич

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/wall-23903469?w=wall-23903469_9481%2Fall