Якщо тільки очі були приступними і щасливими. . й

Коли ви є матір молодого сина, ви не думаєте, що він виростить деякий день, і день прийде, коли ваш маленький ведмедий двометровий малюк буде принести дівчину під очима і сказати: “Мати, зустріти мене, це любов мого життя!”, і ви подивитеся так, і думаєте: “Покращити”.” Здавалося б, і не сліпих: нещодавно проведена медична експертиза в військовому спостереженні - сказали, що бачення є сто відсотків, але ось ви йдете: всі непристойні лікарі, тільки отримати когось в армію взяти, навіть абсолютно сліпий хлопчик.

Як? Що він шукає?? Яка любов життя?

Чи виростила вона ягодою для неї, вона не спить вночі, а Агуша відверта після нього? ! ?

І так далі.

І цей день приходить в життя майже кожної матері. Ми не будемо дисконтувати тих щасливих жінок, які побачили першу дівчину свого сина і кинулися до грудей зі сльозами і шаутами: “Лорд, дочка, дорого!” Як красиво, багата і розумна ви! Ви найкращі в світі! Для кого мама виросла ягоду, діатез на своїх асах лікував його, і його тести в сітчастій скриньці в сім'ї вранці, взимку, в синці, в дитячій клініці перенесли! Приходьте в мій будинок - мої двері відкриті, я буду співати пісні і подарувати вам вино! ?

Але не кожен так щасливий?

Довгий час я думав, що у мене є одинадцятий синдром. Ну, ви знаєте, коли все своє життя заради свого сина жив, і як прийшов час для нього, щоб отримати свою власну сім'ю: так ось хмелю і раптом пішли ковпаки. І давайте змоделювати інсульти в п'ять разів на день і попросити в диханні голосу, щоб викликати священика, нотаріуса і корпсе перевізника. До тих пір, поки ваш син не завадить вас, не його непристойна жінка в кінотеатрах, слухаючи в темряві.

Я, звичайно, не все так поганий, але це почуття, що «Так, краса розумна не народилася, яка заслуговує на ягоду!» – це і завжди.

Але другий день ми поговорили з другом, який розповів історію про те, як він приніс свою подругу своєму мамі, і матір його відтіняє природно. З любов'ю свого життя було в прищиках, як клумба на стіні Кремля в трусиках. Подруга не подбала про ті прищики з дзвіниці, він не помітив їх точністю. Але мій мама тихо стрибнув і впав. Всі сорти субтилі наголошують, що вибір сина, якось не дуже хороший. . й

... Після багатьох років, коли один одружений другою жінкою (чому мамі спочатку сподобалося), а потім постраждав в шлюбі протягом декількох років, викликаючи серце матері, щоб постраждати, її мама сказав: "Ви знаєте, краще маринувати ваш прищ." До того, як я здивився, я помітив, що вона добре очі і чисті думки. Яскрава і посмішка красива. І акне не так багато, і фігура як Марілін Монро. Я шкода, син.

А потім я пам'ятав, як кілька років тому я зустрілася з матір'ю моєї колишньої любові, з ким я пам'ятаю відмінно, я не маю відносин прямо, від слова "все". А в ті дні я не просто прищів і страшних, але і панка з зеленою мохавкою і звареністю. І в чорнильних джинсах, і в футболці з Єгором Летовим, і з шпильками в вухах, і з макіяжом «Краш, дочка копа», і її син навчив його курити.

Зараз я розумію, що на місці цієї холі жінки, яка просто захопила і шоок, я взяв сина до лікарні негайно. Ну і перевірте своє бачення, підрахуйте ІК, і електророзігуйте його кілька разів, щоб він приїжджає до своїх почуттів. Або можливо, вона збігається з її бабуся. Для того, щоб з'ясувати: не мій кров поливав з деякими любовними полонями сушених круглих черв'яків і вугрового кісла?

Навігація Я зустрілася з матір'ю Сергія, і дивно, вона визнала мене. Понад двадцять років. Вона приймала мене по руці, сіла з мене на лавці, розмовляла за життя, для дітей, для онуків, для тиску і глаукоми, і що вона часто запам'яталася мені. Тексти пісень, а це означає: І не вірити мене, добре словом.

Як, це буде краще, якщо ви, Серіженко, одружений, що бджільництво і зелена жінка. вона була гідною родиною, її дід був героям Радянського Союзу. І той факт, що батько батько є алкоголем - і ми любили жити, що велика угода? Я пам'ятаю, як ви любили її, як твої очі пожовтий щастям.

У мене є діти зараз, і це не проблема, що фольги вийдуть - Я все ще люблю їх. І так здається і одружений, і жінка не добре, і бабуся, сильно підозрювала, що не мій кров. Ви, Ліда, не повторюйте мої помилки. Ви не любите це, подивіться на очі сина прямо. Вам подобається корона? Блістеризація? Чи щасливі твої очі?

Читати далі: Як прийняти вирощування сина

Освіта в свободі

Проксимус Проживання з неї і любов її прямо. Головне, щоб зробити вашу кров щасливим, океї?

Йдемо, Тітка Тамар. Дякую за ваш час.

Навіть якщо вже є однолегкова чорна жінка. Крім того, ми завжди будемо говорити про: похорон Брежнева, Висоцького, кавової гумки.

Якщо тільки очі були приступними і щасливими.

І дролом в бульбашок. Видання

Автор: Лідія Раєвська

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=11202905547009&id=100001599240325