Якщо чоловік не готовий запроваджувати жінку батькам

Тема батьківсько-часових відносин є як старий, так і як багато цікавих речей можна знайти в оповіданнях про відносини дітей з батьками їх дружин. Син-в-право, мати-в-право з батьком-в-правом, дочкою-в-правом, мати-в-правом і батько-в-правом є ключовими фігурами не тільки в фольклорних роботах, але і в звичайних настільних розмовах.

Хворі долі і поведінкові риси вищевказаних фігур вражає своєю масштабністю і різноманітністю, але сьогодні хочу акцентувати увагу на невідповідності поглядів батьків і сина в питанні організації свого особистого життя. «Це не підходить йому!» – про це, А також на поведінці сина себе, його подруга / дружина і всі інші учасники в ланцюжку, залучені до збивання сімейних подій.

Написи, в яких батьки дівчинки встановлюються проти своєї людини, також відбуваються в сучасному світі, але в більшості випадків вони асоціюються з тим, що батьки бояться самі і дочка, що вони або дочка повинні мати справу з «послідами» невдалого союзу (найчастіше ми говоримо про дітей). Розповідь про чоловіка та його батьків.

Батьки, як і всі люди, мають різні рівні розвитку і обізнаності, але все ж аналіз ситуації конфлікту повинен початися з варіанту «що робити, якщо батьки мають право?» Як мінімум слухайте свої думки і подивіться на раціональне насіння за своїми словами.

Чому батьки проти відносин або майбутнього шлюбу їх сина? Дуже часто їх незгода з вибором свого сина пов'язана не з конкретною дівчиною, але з дуже розумними питаннями «Чи і що ви живете?», «Що заробить вашу освіту і підтримку дитини?», «Що означає грати на весілля» і т.д.

Незрілий чоловік в таких випадках як відтягує і / або показує агресію до своїх батьків, або за сценарієм «моміного сина» починає приходити до дівчини і сказати: «Мом сказав, що вона проти наших відносин, і я не знаю, що робити, це все дуже сумно».

Дівчина, замість серйозно запитує ті ж питання, як її батьки, часто впаде до екстремалів «вони погано, тому що вони проти нашої любові» і «Я хмара своїми руками, добро і заслугаю свою любов». Обидва варіанти не так добре, як вони здаються на перший погляд.

Для створення сім'ї потрібно зрілість і хоча б часткова надійність на власних ресурсах. (частково прийнятний в юному віці і перші роки життя разом, але курс повинен триматися на максимальній незалежності від батьківської сім'ї). Спочатку може здатися, що любов подолати все, але насправді багато сімей перервуться точно через брак матеріальних ресурсів: гроші, житло, немає можливості для належного відпочинку, проблеми з кредитами, немає грошей на няню для дітей, але є ще не можливість того, що жінка була в домашніх умовах, і чоловік тільки підтримав сім'ю.

Очікується на одязі, автомобілях, освіті дітей, спільному житті і багато іншого, на жаль, повернення з небесної землі досить швидко, тому історія раю в хата повинна бути оброблена більш раціонально. А якщо все вже є, бо батьки допомагають фінансово, купили квартиру, автомобіль, оплачувати за освіту і поточні витрати, то чия сім'я це? Власний або батьківський?

Я вже писав про це і проблеми в цій ситуації, як ви знаєте, багато буває. Не варто бути багатим, але як чоловік, так і жінка повинна розуміти, що планується сценарій для розвитку своєї сім'ї, на що означає, що вони будуть жити, хто і як буде заробляти.

На додаток до матеріальних засобів, необхідного персонажа, тому що «махові сини» в кінцевому підсумку катуються тим, що не голова сім'ї, не чоловік, небезпечний і багато іншого. Якщо людина виростає з рук, то з поширенням ролей в сім'ї, все з часом стане дуже поганим, сім'я розпаде.

Втома жінки накопичується, час йде, і «Я все на власній, і я повинен зробити ключові рішення і вирішувати проблеми». Є багато неможливих ситуацій, які вимагають терпіння, мудрості та міцності в сім'ях (конфлікти, хвороби, «екстра» – це, ремонт, переїзди та ін.), тому не варто забувати про себе і один одному.

З самого початку потрібно розуміти, що відносини чоловіка з батьками є його зоною відповідальності.й Так, коли були побудовані кордони, чоловік довів його батькам словом і заперечив, що він доросла людина, і якщо він ще не повністю зрілий, то на шляху до цього він визначається і готовий взяти відповідальність за свої дії, а не бігти за першою проблемою батькам, тут жінка повинна спробувати виграти повагу і любов своїх батьків, але робити це на правах жінки, які обрали в його житті людиною - дорослого сина його батьків.

Якщо вона намагається вирішити проблеми безпосередньо, що таке сім'я? “О, мед, мій мама має цей характер, вона не хоче зустрітися з вами, вона каже, що ви не маєте права на мене, але давайте щось змінити ситуацію. й

Вирішуйте проблеми з матір'ю, поговоріть з батьком, подумайте про майбутнє життя, а потім принесіть дівчину, щоб познайомитися з ними. Як жити, якщо від самого початку чоловіка відходить від відповідальності за створення відносин в сім'ї?

Якщо це не про гроші і не в власних ресурсах, це все право, а батьки просто не люблять вибір сина (з різних причин), то в першу чергу необхідно боротися з чоловіком самостійно. Такі знайомі відносини загальної фузії і змішування всіх ролей в сім'ях призводить до незадоволення їх життям, тому що загострення ситуації, якщо це можливо запобігти?

Якщо чоловік не готовий познайомити жінку своїм батькам, бо боїться їх непрофесійно, зрушить відповідальність за прийняття його дружини, намагається залишатися хорошим для всіх, не бажаю відстояти свою думку, то має сенс прагнути стати дружиною? Може бути, ви повинні чекати його, щоб вирішити свої проблеми або покласти відносини на утримання? Не про батьків, а про зрілість людини і його зв'язок з нею.

Люди: Нейролінгвіст Тетяна Чернігівська: Як інтернет-рефікує наш мозок

Склад: Не варто спускатися до низьких коливань!

Коли людина знає, куди він збирається і вирішує свої проблеми, його слова носять вагу. Його батьки можуть затвердити або скасувати свій вибір, але це його бізнес для вирішення наслідків і захисту дружини при необхідності. Мені здається, що якось в нормальній ситуації має бути в відносинах, але ваша думка, звичайно, може відрізнятися від шахти. Щиро дякую! Видання

Кредит: Деена Річардс

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10154226359539452