«Ви повинні втратити вагу» і 6 речей, які ви ніколи не сказали вашій мамі

Я перший і тільки дитина майже два роки. У цей період я, як і всі мами, чула багато тактовних і дратівливих питань, порад, пропозицій і навіть інструкцій. Сьомий з них був найчастішим і зрозумілим для мене, хоча я зізнаю, що багато років тому я можу сказати такі слова себе.

Тепер я знаю, що я був неправильним, і я хочу поділитися цим корисними знаннями з вами.

Можливо, ви не думаєте про те, що жінка не повинна сказати:

1,1 км Тепер потрібно дати народження другий (третя, четверта, вставка). Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, будь-яка мама здатна з'ясувати, коли вона породжує наступну дитину. Вона ніколи не хоче йти через це знову, і поради та цінні вказівки про те, що різниця віку повинна бути зробити її життя простіше, просто тримати його собі. Те ж саме стосується коментарів з серії «де ви маєте ще одну, щоб народитися» або «навіть, що у вас є достатньо двох, не більше». Це не питання, що ви повинні вирішити будь-яку іншу жінку, навіть якщо вона є ваш друг або сестра. Це просто не ваш бізнес.

2,2 км Дитина повинна бути грудьми. Існує величезна кількість варіантів: годівля до року, а потім терміново зупиняти грудне вигодовування, питання про те, чому дитина їсть формулу і не грудне молоко, чому ви годуєте так мало або стільки і ще 1001 питань від «експерти» в галузі дитячого харчування. Кожна мама має свої причини, щоб груди вигодовувати дитину на довгий час або не до грудного вигодовування, це питання не потребує коментарів від інших, якщо жінка сама просить порадувати. Підтримуйтеся або перейдемо, запам'ятовуйте цей принцип і використовуйте його якомога частіше, коли ви хочете дати поради щодо годування дитини.

3. У Дитина повинна спати окремо. Коли моя сім'я дізналася, що мій син і я треную сну разом, я мав слухати серію лекцій про небезпеку суглоба і її небезпеки. Найпопулярніша фраза: «Це те, як воно буде з вами до снів армії». Я вдячний моїм близьким за турботу, але чому він повинен зацікавити чужу думку про предмет, як сон? Я комфортний, коли дитина спить, я люблю добре спати, в нашому випадку це передбачено тільки суглобовим соном. Я розумію мами, які сплять з дітьми в різних кімнатах. Ми робимо все, що ми думаємо правильно або комфортно для себе і наших дітей. Це наш вибір і не потрібно схвалення.

4. У Це занадто невеликий для дитячого садка. (Для дитячого садка) Коли мій син був рік і половина, я пішов на роботу, де я часто попросив, хто пішов з дитиною, похили голову, зважився і додав, що він все ще був дуже молодий, йому потрібно мати. Очікується, перш за все, його матір був і залишається, я не відійшов від нього. І по-друге, у мене є право вибрати, щоб повністю займатися вихованням дитини або побудувати свою кар'єру, заробити гроші в сімейному бюджеті, і це не означає, що я пішов з сина до своєї долі.

Багато мам повинні піти працювати через їхню фінансову ситуацію, вони хвилюються і хвилюються про своїх дітей, не потрібно потрапити в душу без мила з питаннями про те, чому вона пішла на роботу. Якщо мама вирішили підняти дітей без дитячого садка і школи, то вона також не потрібно почути коментарі про соціалізацію і школу життя, повірити мене, вона з'явиться, що краще для своїх дітей.

р.

5. Умань Вам необхідно схуднути, отримати у формі. Сучасні стандарти краси диктують те, що нова мама повинна виглядати так, як якщо вона ніколи не народилась. Розсувний тонований корпус, не відлякується від операції кесаревої ділянки і ще більше розтяжок. Як тільки ми відновлюємо після пологів, ми відразу починаємо думати про те, як повернутися до вагітності.

У той же час суспільство мовчить на те, що вагітність і пологи є серйозними тестами для жіночого тіла і для кого він не проходить без сліду, але це не означає, що ми повинні бути заховані самі. Нагадуємо мене про те, наскільки сильно я, неповторна історія мого життя і життя моєї дитини. Не скажімо жінок, як їх виглядати, ми вже зіштовхуємо про сторінки журналів, телевізійних екранів і в Інтернеті.

6. Жнівень Моя сестра має дочку в цьому віці. (Поговорення, написання віршів, романів, читання думок). Я не зацікавився слухати ще одну історію про те, що інші діти робили, коли вони були однаковими віком, як шахта. Всі діти розвивалися по-різному, кожен має власний темп, темпи, інтереси і характер. Немає двох людей однакові, це стосується молодих дітей. Не порівняйте їх, не намагайтеся вписати всіх в єдиний шаблон. І ще не так, не варто сказати жінці, що її дитина якось за іншою знайомою дитиною через п'ятий коліно. Зауважте, що дитина вже знає, як підтримати маму - вона неодмінно оцінить її, навіть якщо вона не дає вигляду.

7. Про нас Чому вони дадуть малюкові ім'я? У сучасному світі існує величезна кількість імен для кожного смаку, тому старі російські або екзотичні іноземні імена не здивують всіх. Тож чому деякі люди все ще зближають очі і просять з захопленням подивитися, чому вони назвали дитину такою назвою «здивитись»? Для деяких дивних рідкісних імен, для інших, навпаки, поширених і популярних. В той же час не буває нікому, що батьки, виходить, здатні зробити вибір без зайвих порад.

ДАТИ БІЛЬШЕ: Секрети французьких мам

10 речей Не кажучи вже про хорошу бабуся

Спілкування Ваших рідних або ненасильних матерів, відмовляються від неолітичних порад будь-якого характеру, засуджених і коментарів щодо навчального процесу. Потрібні запропонувати допомогу і підтримку, які жінки з дітьми часто не вистачає. опублікований

Автор: Євгенія Полянська

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/mama_znaet_vse?w=wall-76658493_56042