Як я позбавлявся від моєї цукрової залежності

Сильне захоплення для солодощів - це проблема, що багато сучасних жінок знайомі з. Але наслідки зловживання солодощів є зайвою вагою, карієсами, і багато інших проблем, і в свідомості вони не можуть бути пов'язані з милими тортами і цукерками. У цій статті я розповість про мій досвід позбавлення від цукрової залежності.

Солодке життя.

Я не хочу. Панчохи Я сприймав як щось нездатне, і якщо хтось служив їм, я взяв їх до моєї матері. Здавалося б дуже солодкі, як і інші солодощі. Якщо ми ставимо торт на свято, то я досить повільний, невеликими ложками є одна штука з декількома чашками чаю. В результаті до 13 років я не знаю про такий вафлікт як карієс.

У інституті все змінилося - солодощі стали більш доступними і смачними. І під час вагітності пасту для солодощів досягали незнімних розмірів. Я не обмежую себе. В результаті зламати зуби, зайва вага, набряк. Я не вірю, що це всі торти і цукерки. Вага не знижується, завжди був сильний апетит. І відмовляти вечірній обряд - чай з чоловіком і смачними речами - було дуже складно.

Одного разу я прочитав добре застарілу статтю про небезпеку цукру і вирішив скористатися порадами, що надаються в ній. За майже рік я не їсти солодощі на всіх, і не хочу. Але в наступну вагітність все знову пішли.

Солодкий я в цьому режимі: ложка цукру вранці в каші, 2 пряники, стакан солодкого компоти, 1 цукерка. Плюс пара чаю на тиждень. Здавалося б, небагато, і це було досить, щоб мати вовк голод, втрати міцності, запаморочення, не залишаючи ваги, сухого рота. Важкий грам в день, скільки цукру наш організм може оброблятися без шкоди самому. Це про одну (!) цукерки.

Кілька місяців тому я вирішив знову відмовитися від цукру і перетворити свою звичку в щось позитивне.

Зміна звички.

Ось кілька простих порад, які допоможуть вам звільнитися від цього шкідливого кріплення. Відшкодування цукру зникне в 21 день, і часто раніше. Після цього часу ви не захочете його на всіх. Покращує здоров’я.

• Не зберігати солодощі в домашніх умовах, не підходити до поличок з цукерок в магазинах;

• Якщо хтось їсти солодощі біля вас, подумайте про це просто гарною картиною квітів або метеликів, ми не їсти. Не думаю, що цукерки або печиво можна покласти в рот.

• Ні замінників цукру і фруктозу, вони не менш шкідливі;

• Не варто їсти солодощі для компанії. Ви можете повільно і смачно пити чай разом, не доторкнувшись цукерок. Для свят, дайте собі невеликий шматочок.

• Якщо ви дійсно хочете солодкувати, краще їсти нормальну частину їжі або пити склянку води;

• Білий хліб діє на тілі таким же чином, як цукерки.

• Важливий загальний баланс харчування. Відхилити його від переважно вуглеводів до білків і клітковини, складних вуглеводів.

Заборонити себе нічого. Краще перетворювати звички в іншу корисну дію. Він розтягує свою руку до скарбнички (навіть якщо він не купував себе, з'являються різні речі - він купив його, чоловік приніс його) - зробити щось інше, наприклад:

• Випийте склянку води вітамінами. Пити не менше 2 літрів на добу;

• Зробіть собі велику чашку чаю в красивій музі, такі як ароматні чайні або з добавками. Випивання, занурення аромату і роду відверта не порожній чай;

• Спочатку можна їсти солодкі замінники: ручний горіх з медом або сухофруктами;

• Зробіть маску для обличчя. (Солодіння часто замінюється самодоглядом.) Застосувати вершки. Рукайте нігті. Нарешті, перейдіть до душі або сну.

• Я теж зацікавився туалетною водою, особливо продуцентами, тому був різноманітний. Подрібнити в солодкому запахі, не потрібно їсти солодощі;

• Хороша робота для дівчинки полягає в тому, щоб зробити плетіння волосся, а замість торта, витрачати час на створення модного зачіска для себе;

• Якщо це складно, просто замініть весь цукор медом. Іноді я зроблю солодкі тістечка для сім'ї, його можна зробити на меді.

Коли людина досягає склянки, жінка досягає шоколадного бару.

У серці солодкогоаголізму можуть лежати різні причини: це потреба в інтимності і любові, а бажання подбати про себе, і нездатність відрізняти від голоду і спраги. Можете ви так заперечувати себе всі задоволення життя, які солодощі є єдиною петлею для почуття радості.

Якщо ви просто подаруєте стару звичку без пошуку гідної заміни, то порожній простір швидко заповнить якийсь інший шкідливий спосіб життя. Я замінив погану звичку їсти солодощі - самодогляд.

Нерозширена тяга для солодощів - це така ж важка і шкідлива залежність як куріння, алкоголізм або наркоманія. Я помітив це дуже добре, коли я дивився моїх дітей. Вівсяні солодощі - чекайте хістерії, збивання або поганий, гіперактивна поведінка. І блювотні рухи для нової дози. Коли ми повністю усуваємо цукор з раціону сина, він став набагато спокійніше. Цукор протипоказаний для нервових дітей.

Деякі люди оживають себе, що цукор необхідний мозку. Не навпаки: цукор зливає мозок. Без солодощів, це набагато краще і більш продуктивно.

Використовуйте себе. Замість коробки цукерок краще купити нові модні відтінки або смачний трав'яний чай. Замість сидінь на півгодини в інтернеті з жувальний печивом краще лежати у ванній кімнаті або піти на прогулянку.

Не насолоджуйтеся смачними! Ця звичаї буде закріплена протягом тривалого часу (згадайте, що собаки підняті, розвиваючи умовний рефлекс). Приходьте з іншими способами винагороди себе: новий фільм, журнал, граючи спорт, кудись. Я особливо хотів нагодувати себе солодкістю після дитинства тантруси, тому що молода мама обмежена в виділенні часу для себе і відпочинку. Але тангроси набагато простіше випробувати без їжі стресу.

Читати далі: Вам буде здивувати! Позбутися від діабету можна через харчування

Де ваша енергія життя йти?

Чи не їсти солодощі протягом 2 місяців і в цей час без особливих зусиль і голодування приймали 5 кг, у мене було багато енергії, бажання рухатися, вирушали низький настрій і голод, які не дозволили мені схуднути.

Бажаю всім здоров'ям, тонкістю і красою! опублікований

Автор: Інна Шукшина

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.matrony.ru/moj-opyt-otkaza-ot-sladkogo-net-sladkogolizmu/