Життя як мистецтво балансу

Я ніколи не був хто, хто прийшов до мене з екзаменом. Я не можу прийняти рішення про те, як «Я хочу знайти / створити / дати сенс життя», «Я не можу визначитися з моїм способом бути в світі», «Я хочу взяти інвентаризацію мого життя і зрозуміти шлях, який я проїду».

Якщо людина відразу голосує його біль таким чином – я підозрю, що це, швидше за все, результат інтенсивного мозкового штурму, ретельного приготування на зустріч – і, в результаті, буде мало життя в такому запиті, і багато штучних. Так, якщо з деяких страв всі корисні мікроелементи і білки-жирові вуглеводи були ізольовані, сушені, і подаються на столі в чистому вигляді. Як виглядає так само, але не так.

р.

Випадкові питання частіше захоплюються у виступі «погані інші речі». «Я не можу забути його, і я не знаю, чому я повинен жити без нього». «Я незалежний і я хочу бути незалежною». “Я не можу зробити те, що я повинен зробити.” «Я не можу зробити вибір між цим і цим». І так далі – за кожним запитом є екзенціальний шар, як фундамент, на якому будується людське життя.

Не всі готові «здати» на цю глибину і попросити себе фундаментальним питанням: «Як і на яких підставах я побуду своє життя і проводить діалог з світом?» Я люблю ці моменти в терапії, коли – і якщо – межі певної життєвої ситуації раптово розширюються, розбиваються в «оперативний простір» – якби ви вийшли з хмар у польоті і побачили перед вами приголомшливу панораму всього життя.

Це відбувається, коли відбувається «наче і зараз» в кабінеті психолога проявляється стратегія життя людини, його основний спосіб ведення діалогу з собою, іншими людьми і власним життям. Строго кажучи, це відбувається постійно, але не завжди реалізується, якщо основне завдання полягає в тому, щоб позбутися від певного симптому, вирішувати конкретну проблему, не намагаючись виглядати на ситуації більш широко.

І клієнт має право залишатися на рівні приватної проблеми: актуальні питання свободи, відповідальності, вибору, скінченності всього світу, самотності – всі вони можуть бути підняті тільки в той момент, коли людина готова думати про них. Припустимо, що це з-за кордону є простим повітряним ударом або навіть прямим насильством.

Як і на яких підставах я побуджу своє життя і залучати до діалогу з світом?

Ігор запросив мене про свою нездатність відпочити. Весь час – тривожність, страх втратити час “відданий”. Кількість жорстких установок цілей і термінів їх виконання полягає в тому, щоб поповнювати банківський рахунок (де вже була значна сума), досягаючи певних кар'єрних висот. Життя – це як годинник, так і стежка другої руки – чітка і чітка, спонукає вас аналізувати тривогу кожен момент вашого життя – наскільки ефективно ви керуєте нею, чи є вона ближче до ваших потертих цілей або ні (приблизно годинник – це тиккінг!).

Вітаю книжки саморозвитку. Аудіокниги успішних людей громадського транспорту, таксі, літака Розробити найбільш корисні ідеї з книг. Фізична підготовка – безперервне вдосконалення: швидше, вища, міцна. За годинником є катання. Друга ручна робота. Цілі досягаються. Тіло міцний, м'язовий - в тон і постійно готовий до бою.

І поганий сон. Неправильне занепокоєння – щось не виходить.

Довгий бесід - в будь-який час над чашкою чаю - в офісі. Цегла з цегли будує картину світу Ігоря, світу ефективності, цілей та засобів. Цей світ ще не задоволений, є багато дискомфорту в ньому, і в кінцевому рахунку виникає питання: як правильно жити? ?

Стівен Ковей є сім-габітами високоефективних людей. Багато успішних людей писали їх рецепти. Я навіть бачив книгу про ефективні діти з оглядом Gleb Arkhangelsky: «Книжка допоможе школярам стати більш успішним і ефективним: зробити більше, подрібнити менше, сміливо і рішучо йти до мети. й

Шаблони та зразки. Знайти ідеальний траєкторію життя. «правильні правила» життя. У кожному з них автори намагалися знайти відповідь на питання, яке не завжди запитало, але відчували: «Як жити правильно?» Якими принципами є ефективний, повний з досягнень та життя розвитку?

Ігор назвав цей спосіб життя «целеголізм». І припинив йому костюм, який відчував через постійний, фоновий дискомфорт. Для того, щоб замінити його на щось інше. Необхідність була реалізована в момент, коли він стояв на березі нічного моря з чашкою спекотної кави в руці, вдихнув свіжому морському повітря, змішаному з ароматом капучино, і подивився на близнюки зірок. На цьому етапі цілі перестали існувати, а інший світ відкрив, нехай бажали. Де все існує без призначення.

Зміна світогляду? Щоб побудувати нову картину світу (приєднатися з «целеголічної» до «селефьобе», як Ігор кладе його)? Однак, змінюючи одну картину світу на інший, не означає, що змінюючи один шлях до іншого. Як ми можемо "змінити"? Наприклад, ви можете почати пошук найбільш ефективних способів життя без мети. Найшвидший методи медитації.

Стати найвизначніших гуру і вчителя. Налаштуйте мету жити без цілей і зробіть чудові зусилля для досягнення цієї мети. На основі пошуку ідеальної моделі та її реалізації, залишалася однакова.

І є ще одне. Людина звикла до побудови себе за зовнішніми візерунками впаде до безформної палі, якщо ці зовнішні візерунки відхилені і більше не підтримують особистість. Якщо «внутрішнє скелет» не утворюється, то людина повинна мати зовнішній каркас. Що робити? Ні, наш психіат не є самогубцем, і тому вуха старого способу життя злипнуть з «нового світу».

Наприклад, релігійна фанатика стає антирелігійним. Яка людина «конфезії» в цьому випадку вторинна, але як ця людина зізнається щось первинно. Що говорять існують Непристойність (відсутність, «як») передує сутність (щодо). Якщо ви є атеїстом або вірентом не так важливо мені, як ви будете дотримуватися вашої картини світу.

Поглиблені зміни в існуючій площині відбуваються не коли ми змінюємо одну картину світу на інший, але коли один спосіб взаємодії з світом розвивається в інший. «Я використовую для того, щоб люди жили для цілей, але тепер я зрозумів, що це неспроможність!» Правда полягає в тому, що існування «право, як це!» Ось ідеї стають різними, а спосіб – знайти один шаблон для всіх випадків і пристрасно реалізувати його в житті – те ж саме. Я особисто називаю цей метод монологом світу.

Що таке діалог з світом? Я хотів зробити невеликий будинок іграшок. Я можу піти в магазин і купити готовий, вибираючи з запропонованих варіантів. Я можу спробувати повністю побудувати себе, дійсно витрачаючи багато зусиль і часу. Я можу купити розбірну модель і зібрати її відповідно до інструкцій. І я можу купити кілька моделей, розібрати їх і від отриманих «частин» до збірки, що мені подобається.

, Україна

Чи є останній метод діалогу? У світі було запропоновано мені варіанти, і я дав відповідь на основі цієї пропозиції? Вид. Але більш широко, діалог – це можливість використовувати будь-які з прикладів, наведених в залежності від контексту. Якщо ви не купуєте готових моделей, ми переходимо в монологію, закриваємо себе від інших можливостей.

Прийняття цінності життя, як такої, без призначення і значення, не означає, що досягнення цілей в житті, ідеї ефективності і досягнення.Управління часом та інші хороші інструменти для ... Саме там, де закопується собака. Які всі ці інструменти для? Чому? РРР

Розвиток заради самовдосконалення є глибоким неприродним явищем. Розвиток відбувається, коли наші потреби стикаються з нездатністю зустріти їх у звичному режимі (або за допомогою звичайного арсеналу засобів). Ви можете поліпшити себе для чогось, для завдання.

В іншому випадку він обертає заточування ножа за свою гострість, і питання «Чому гострість ножа» залишається без уваги – не бачу, я заточуючи ніж, і ви тут для мене з всілякими... Що робити, якщо немає завдання? Тоді чому б поліпшити? Якщо ви не маєте завдання на даний момент, насолоджуйтеся кавою і морем вночі.

Життя – мистецтво балансу. Це те, що Ігор і я нарешті прийшов до. Коли ви працюєте, ви працюєте, коли ви їсти, ви їсти, коли ви спати, ви спати.

Читайте також: Написання з любов'ю: як травмувати любов потужної матері

Оболонка: спробуйте зламати!

Ефективно в досягненні мети, але не перетягувати управління часом і виконання в зв'язку з сім'єю, і не замінити один з іншим. Відкрийте для себе світ – не ковтати все, що світ пропонує вам, зберігаючи можливість закрити при необхідності. З наступною можливістю знову відкрити.

Вдома, ввечері я поєднуюсь на безсмертних лініях: «Що має час, і час кожного під небом». Час жити і час вмирати. Час збирати камені і час кинути камені.

Нічого нового під сонцем...

Автор: Ілля Лапітов

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: ilyalatypov.ru/razmy-shleniya-o-zhizni/299