Внутрішній набір навичок для батьків

Голос критики в нашій голові ніколи не зупиниться, і це робить його важче, ніж це може бути підняти дітей.

Незважаючи на велику кількість книг, які накопичилися з моменту закінчення, я дізнався про батьківство в основному з власного батьківського досвіду і з інших батьків, як ми всі робимо.

Я клінічний психолог, і за останні 20 років я зосереджусь на лікуванні дітей і консультування їхніх батьків. У мене є хороша освіта, ліцензія, досвід та сотні книг, які я прочитав. Я маю власний бізнес, я можу чесно відповісти на «питання», що батьки, які поцікавили мене про своє розуміння того, що вони проходять, як професійно, так і особисто. Так, так, я знаю, як підняти дітей як професіонала в певній мірі і як батько себе.

Батьки потребують нового способу боротьби з неминучими стражданнями і спільним емоційним болем батьківства.

Намагаючись боротися з хитрістю батьківського виховання на роботі і в домашніх умовах я дізнався одне: емоційний біль сучасного виховання є універсальним. Всі батьки рано чи пізно стикаються лопці сильного негативного почуття і, на жаль, багато хто опинився в безглуздих страждань в результаті чого відбувається всередині них. Їх реакції на ці болючі емоції. Ця правда привели мене до наступного висновку: батьки повинні навчитися боротися з неминучими стражданнями і спільним емоційним болем батьківства.

Для цього є внутрішній набір навичок. Розуміння того, що відбувається, що змінюється, і що рухається вперед буде означати. Для багатьох батьків, це занадто похилий і може розраховувати на багато болю, розкриває гемологічне дослідження, розкриває високі рівні тривожності, стресу і депресії серед батьків.

Сидіння на моєму столі в моментах відбиття, а іноді спостерігаючи за своїм однорічним сином прольотом води по всій ванній кімнаті, відстежую різні батьківські емоції, джитори, які відтіняють наші навички цивільності і кидають нас в море емоційного досвіду.

Для всіх сучасних батьків характерні такі емоційні враження:

• Груша для дітей(Чому вони будуть боляче, не люблячі, або якось неправдиві, або зраджені друзями)

• Розмітка і довге(Коли ми глянемо наші зуби і дивимося наші плани крихтою і все, що ми колись хотіли, покривається в хвилях контингенцій)

• Шоктування.(Коли ми навчимося в минулому, або ресурси, які ми маємо в даний момент, не тримайте вимог дитини, які молоді або вирощені.)

• Почуття втрати(Коли ми стежимо за короткочасними солодкими моментами даємо шлях до неминучості змін та вимог, крім власних потреб, коли ми розчаровуємо невдачі та поголені надії наших дітей)

• Почуття винності(щодо нескінченних прикладів, як нам не вистачає навичок спілкування з дітьми, як ми плутаємо, коли ми хочемо з'являтися в них як зразкові батьки, так і, свідомо чи ні, боляче наших дітей)

• Конфузія(Коли ситуація плутана і ми не знаємо, які батьківські інструменти ми можемо використовувати; коли всі правила і інструкції ми знаємо про те, як бути владою в сім'ї крихти, щоб пил, коли стикаються з життям)

• Груша для себе(Коли наші потреби не зустрілися, кар'єрний ріст не збігається, відносини погіршуються, зростає залежність, і ми усвідомлюємо, що в майбутньому ми будемо другим до наступного покоління.)

Все це універсальні райони батьківського болю, внутрішні напруження, які ми борємось і проти, hurricane виклик, що діти кидають нам психіку – наше повсякденне загальне почуття. А деякі з цих аспектів абсолютно неминучі. Цей біль виховання дає мені мотивацію до вивчення та роботи з батьками.

Які батьки потребують Про те, щоб допомогти вам отримати через цей етап, не боятися його, з болем, розчаруванням і сумнівами. Звертаємо вашу увагу на соціологічні, політичні, або навіть релігійні дебати, оскільки тут ми орієнтуємося на щось інше. Ми не просто хочемо, щоб зробити батьківські незручні – ми зацікавлені в найменших деталях, як знайти наш шлях до величезних можливостей досвіду – в усіх його пишних і поганень.

Яким батькам потрібна допомога з болем, розчаруванням і сумнівами, а не справу з ним.

Я не говорю про тонкощі батьківства тут — є багато книг, цілих стендів в книжкових магазинах, які пропонують корисні поради, які люблять 7 кроків ефективного виховання, які ви станете супер-мега батьків, якщо ви використовуєте всі ці поради, послідовно і регулярно.

Вони, ймовірно, дуже цінні і хороші. І ще, пВи все ще повинні зупинитися і зіткнутися з батьками.й Що я маю на увазі, що це стосунки з собою, з болем, що ми так легко застаріли з ненавибагливими засобами непотрібних страждань.

Я не знаю будь-якого способу або інструменту, щоб допомогти кінець неминучого болю батьківства. Я думаю, що це означає просто не існує. Яскраві спалахи солодких моментів – коли наша дитина поспішала перший крок або навчалася гойдалитися на гойдалці – в кінцевому підсумку. Коли молоді діти зникнуть з нашого погляду, ми напружені з хвилюванням.

Це буде багато років, і вони викинуть гострі погляди на нас – драпіри і фрази – молотки, але навіть зараз, коли вони ще метр високий, ми не зможемо зробити наші емоційні кнопки з їх досягнення. Ви стали батьками, і тепер ви можете забути про спокійний сон, відтепер на ньому завжди буде перериватися – коли ваша дитина ще молодий і висихає в своєму ребері вночі, або коли він вже вирощується, і ви хвилюєтесь, коли він нарешті прийде додому.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І ніхто не подарує, що робити на цьому повороті, коли вони висять у дверях, чекаючи на збереження батьківських слів. Всі інші пріоритети в житті — наша робота, наші стосунки, наші сім’ї, які ми зважимо. Вони можуть втратити більше своєї справедливої частки в цьому житті.

Я не знаю будь-якого способу або інструменту, щоб допомогти кінець неминучого болю батьківства.

Я думаю, що це означає просто не існує.

У цій статті, а також заплановані статті, я запрошую вам відкрити вашу батьківську свідомість – не просто поглянути на себе з-за кордону, але насправді зіткнутися з вашим внутрішнім голосом і визнати його (в більш жорсткі моменти виховання, цей голос часто звучить як голос судді, журі і виконавця).

Я пропоную вам довгий, міцний погляд на це внутрішнє з'єднання. "Ви не достатньо, - каже він. «Ви не можете впоратися з цими дітьми... Ви ніколи не маєте свого життя. й

Що голос у вашій голові ніколи не зупиниться, і це робить його більш важким, ніж це може бути підняти дітей. У складних сімейних ситуаціях, замість занурення дружини, буде раді розглянути дивовижне з цим голосом у вашій голові.

Я хочу, щоб ви могли залишитися з болем і бачити ваш розум, як цуценя, починаючи від тренування. Звертаємо увагу на практичність розуму, ви можете навчити мозок, щоб залишитися сидячим і споглядаючи візерунки на килимі вашого психічного і емоційного досвіду.Подаруйте собі час для зміни болю.

Я намагаюся дати вам підвищення, який допоможе вам навчити ваш мозок батьків. Ви зможете відпустити біль, що це без перезапуску себе або перевернути його в звірку більшість з нас іноді зустрічаються в складних моментах батьківства. Біль, так, страждання, немає.

Коли фізичний або емоційний біль будується, корисно мати розвинену здатність свідомо помітити його, дозволяючи його просто бути, дивитися його зміни, і зазвичай розчинятися самостійно.й Після всього, коли ви натискаємо на хворе місце, натискаємо на неї, намагаючись відходити біль, це, навпаки, часто йде в колах, і перетворюється в страждання - вічний лебідьний супутник нашого розуму.

Таким чином, це може бути дуже корисно, щоб дізнатися, як жити в досвіді болю, не додаючи йому нугу, або планує вирішити вашу проблему. Для цієї практики – «приймання». І за цим терміном я не маю на увазі відчуття здачі і поразки від болю, що надходить з вихованням дітей. Навпаки це активний вибір, який дозволяє заспокоїти і пускати біль через вас.

Займіть перерви на практику.

Для цього можна використовувати техніку Н.А.П. для роботи з болем, що проявляється у вашому повсякденному житті як батька. Ось кроки цієї техніки:

• Повідомлення. Звертаємо увагу на те, що у вашому тілі виникають больові відчуття, а також будь-які супроводжуючі думки.
  • Можливість Нехай все буде так, що він не намагається змінити все.
  • Прострате Подаруйте, що для цього потрібно лише «згорнути» і «згорнути» в даний момент, поки біль
  • Пастки Він пройде через вас і залишить вас.

Займіть ці кроки практики прийняття і намагайтеся їх наступного разу, коли у вас є проблеми спілкування з дітьми. Я консультую, починаючи з найпростіших ситуацій – запрошуйте «фрути, які висять невисокі» в межах своєї свідомості та навичок усвідомлення. З практикою ви зможете зробити цю техніку в більш суворих умовах, таких як більш складні або тривожні ситуації.

Також читайте: Емоційне затримання навколишнього середовища

Як прийняти вирощування сина

Будьте в собі! «паїна батьківства» універсальна. Ми проводимо цей шлях разом з тим, щоб стати більшою обізнаністю наших дітей. Саме тому вона називається практикою, не досконалістю. Видання

Сценарій Мітч гельта, переклад Олени Пакуліна

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.go2mindfulness.com/kb/parenting/when-parenting-gets-tough/