Джеймс Алтухер: Як стати майстером в будь-якому бізнесі

Джеймс Алтухер - підприємець, трейдер, інвестор, автор декількох кращих книг, які він виготовив і проданий себе. У своєму блозі навчає у відвертому і парадоксичному шляху до життя щасливого життя.

Ви задоволені життям? Ви можете дізнатися більше? Знаючи, що у вас є унікальні здібності, які можуть зробити вас кращими в світі?

Про те, як досягти майстерності. Але це також нормально не досягти майстерності в традиційному розумінні. Ви можете визначити свою майстерність, не використовувати інші визначення людей.

Іншими словами, будучи програчем є нормальним.

Ви не повинні писати книгу, щоб описати те, що майстер є. Більшість з нас, і більшість з усіх я ніколи не буде оволодіння.

Я намагаюся. Я спробував зробити це в шахи. Я отримав звання майстра, але це нічого не означає. Я ніколи не досягне світового рівня. Я намагався зробити це в письмовій формі. Я пишу більше двадцяти років.

Але я знаю багато людей, які є серед кращих у світі у своїй галузі. Я читаю книги. Я поговорив людей і проаналізував, що вони думали, щоб оволодіти. Я побудував і продаю людей, які мали майстерність у своїй галузі. Я інвестував в майстри. Так що я все одно розумію, які майстри і які вони роблять.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ось основні елементи майстерності. І погана і хороша новина для вас.

1. Талант.

Я хочу сказати, що, але талант важливий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не вірно.

Більшість людей не талановиті в будь-який час. Але більшість людей можуть бути гарними на щось. Тим Феріс показує в своїй книзі The Cook в 4 Годинах, як ви можете стати гарною вартою після чотирьох годин зусиль. Я використовую свій метод і готував дуже добре.

Але з нагоди виходу книги Тім приймав вечерю, де кожен посуд (Я думаю, що було вісім) був приготований окремою варильною варильною варильною. Один з них був 8 років і його блюдо, ймовірно, кращий. Щодня він стане майстером (якщо не вже). Який талант.

Коли мій рейтинг шахи був на вершині, грала гра з дівчиною ім. І.Круші. Вона розбити мене в 25 переміщеннях. Після гри вона сказала мені, "Я думаю, коли ви переїхали слон до B4, я бачив вашу слабкість." Вона була правою. 13 років. А потім я відразу припинив грати на шахові змагання і тепер я тільки відіграю при спілкуванні з людьми на телефоні. Вона була талановитою. Сьогодні вона є однією з наймолодших жіночих величів у світі.

2,2 км Як ви знаєте, що ваш талант?

Я думаю, що є два методи.

1) Візьміть блокнот і напишіть все, що вам сподобалося, починаючи від 6 до 18 років.До вашого життя домінували коледж, відносини, смоктання робочих місць, іпотеки, діти, відповідальність, самоконтемпт і т.д.

На мій подкаст я поговорила з Льюїсом Хавсом. Він завжди мріяв бути спортсменом з дитинства. Він також використовує свої навички спілкування, як дитина, щоб компенсувати свої бідні академічні навички. Він знайшов свої два таланти і став майстером в обох сферах.

Нерідко майстер виготовить поєднання декількох «підзагальників». Я не знаю, якщо я можу стати майстром на будь-який, але з дитинства я люблю писати, ігри та все, пов'язані з бізнесом. Щодня травень.

2) Перейдіть в книжковий магазин і знайдіть тему, де ви будете готові прочитати 500 книг. Якщо ви хочете прочитати всі 500 книг гачком, ви, ймовірно, маєте талант для нього.

Ми хочемо бути талановитими. Ми є продуктом всіх наших досвіду, з усіх, хто нас цікавить, з усіх, що ми збираємось. Цей продукт може здатися до будь-якого сміття. Але грайте зі своїм сміттям і з радістю. Якщо ви досягнете успіху, ви будете вгорі 0.00001%.

3. У Чотири години на добу

Усі книги Тім Ферріса містять слова «4 Години» у своїй назві. Я просив майже кожен майстер, який я зустрів, скільки годин на день, який провів майстерність своєї справи. «Я працюю 20 годин на добу, і якщо мені не доведеться спати, я буду працювати 30 годин на добу. й

Якщо ви працюєте 20 годин на добу. Навпаки, щось в житті дуже неправильно, якщо ви працюєте так важко. Типова відповідь – «Я працюю чотири години на добу». Колишній чемпіон світу з шахи Анатолія Карпов заявив, що він може грати в шахи на максимум трьох годин на добу. І це чемпіон світу! Решта свого часу проводилась на спорті, навчанні мов, інші речі, які принесли баланс до життя.

4. У Історія

У будь-якому полі, де потрібно досягти успіху, потрібно вивчити історію. Усе мистецтво створене в контексті. Якщо хтось написав Фефтес Симфонію Бетховена сьогодні, то він буде сміятися. Анді Warhol спробував багато мистецтва до того, як він вирішив пофарбувати суп Campbell в потрібний час. У будь-якому бізнесі, дізнаючись про історію галузі, біографії минулих виконавчих органів, успіхів і невдач тих, хто прийшов перед тим, щоб досягти майстерності.

Якщо я зацікавився нафтовим бурінням, я б дізнався, де було видобуто в 1920-х, 1950-х, 1970-х, які технології були використані, які історії цих технологій, як вони були досконалі, як політики були побудовані на нафтопродукті, і так далі. Десь є шлях стати неймовірно насиченим. Не для мене, бо я не подбаю про масло. Але для когось. Або для багатьох.

5. Умань Визначте свої збої

Чемпіон по покеру Елон Шварц завоював понад $7 млн у чемпіонатах та багато мільйонів у неформальних іграх готівки. Відіграли шахи з ним, поки він переключився першими, щоб перевірити, а потім покерувати. Я запитав, чому так багато людей грали покер протягом 20 років, але не можуть вчитися грати краще.

Він сказав, що кожен хоче відлякувати когось. Не маю достатньо удачі, що бореться з дружиною або чимось. Але найголовніше, ви повинні дізнатися, щоб дізнатися ваші поразки. Ви повинні зробити ноти про умови, в яких ви втратите, а також в яких виграєте. Ми повинні думати про все. й

6. Жнівень Досвід

На деякий момент ви будете готові 10000 страв. Грати мільйона рук на покер або тисячі ігор на шахи. Або налаштувати 20 бізнесів.

Дуже мало людей відразу вдалим. Займається занадто багато удачі, і удачі виступає готовий і наполегливий. У ті перші тисячі ігор або що ви хочете, ви не зможете багато разів. Кращі гравці бейсболу в світі вважаються неймовірно успішними, якщо вони вибивають м'яч "тільки" 70% від часу.

Коли мій батько помер, я увійшов в свій онлайн шахрайський рахунок і побачив його, граючи близько 30 000 ігор. Але я не дізнався, щоб грати краще. Багато людей можуть грати 10000 ігор покеру без отримання кращого. Зробіть тисячі тістечок і ніколи не краще.

Таким чином, потрібно пам'ятати ваш досвід, вивчити ваші невдачі, спробувати помітити те, що ви зробили правильно і що ви не зробили, і пам'ятаєте його для майбутнього. Тексти пісень, а це означає: Чи буде майбутній досвід, як і минулого? Як правило немає. Але ви повинні мати можливість запліднити речі, такі як: "Ум, це дуже схожий на випадок чотири роки тому, де A, B і C сталося."

7. Любов.

Andre Agassi - сказав він не схожий на теніс. З одного боку я вірю йому, з іншого, я не буду. Є всі види любові. Незвичайна любов, любов, що Dalai Lama здатний. Натюрморт. Зріла любов'ю. У деяких варіантах, як поєднуються, так і третій. Вони мають багато страждань і багато задоволення. Maybe теніс був схожий на Agassi. Не знаю.

Але майстерність в будь-якому полі передбачає багато страждань. Не можна уникати. Якщо є занадто багато страждань, то ви можете кинути цю справу - це не найгірше. Я не схожа на стоматолога. Це викликає занадто багато болю. Так мій зуб не всі права. Я подарував ідею, що має ідеальні зуби.

8. У Психологія

З причин, що більшість людей у світі не може бути дійсно добре, тому що вони не мають таланту для будь-якого, що стосується інших. Але є ще одна причина: ці люди не хочуть витрачати час і зусиль. Я розумію. Нерідко краще спілкуватися, мати друзів, сильні стосунки в сім'ї, любов людей.

Багато людей, які досягали господарських труднощів у відносинах з родичами, дружинами або друзями. Мар Згорніть вухо. Достоєвський, Кафка, Боббі Рибалка, і Gödel ніколи не були відомі своєю прокличністю для сальних судів, часто пригнічують, суїцидальні, або близько до шизофренії.

Коли ви будуєте кар’єру, є ідея, що ви будете рухатися від успіху. У вас є невеликий офіс, тоді ви будете мати великий, а потім ви перейдете в посаду генерального директора на іншому підприємстві, і так далі. До речі, ви будете стикатися з недоліками, але вони не будуть основними невдачами.

Але якщо ви шукаєте майстерність, пам'ятайте: ви обов'язково будете мати великі поразки. Більшість інвесторів не люблять Тим Сайкес. Він має дуже суворий маркетинговий стиль. Але він мій друг, і я повинен сказати, що він не страшний. Він надзвичайно модний. Чому? З того, як він був безкінечно кілька разів після перших успіхів.

Про банкрутство немає нічого задоволення. Це сталося мені кілька разів. І кожен раз ви думаєте, "Це найгірший досвід мого життя, я хочу, що я помер." Це мій останній шанс. Зараз. І все навколо мене буде краще, якщо я помер. й

Коли Тим спробував повернутися в бізнес, ніхто не сказав йому. Так він став парі на себе. Він компліментував всі вищезгадані точки. Він зробив мільйони у торгівлі.

На шляху до майстерності все не вийде, як це повинно. Боббі рибальці витратили більшу частину свого життя на катокі шизофренії, вічно, не вдається впоратися з втратами. Він зникнув протягом багатьох років, але потім повернувся назад сильніше, ніж раніше.

Як ви обробляєте? Не знаю. Це поєднання багатьох речей. Цей ego є реальною вірою, що ви можете бути кращими, незважаючи на всі раціональні докази, навпаки і всіх людей, які критикують вас. Це розуміння того, що немає. Я запитав Елона і інші, які вони думали, коли вони були на дні, і кожен раз відповідь була, "Що ще я повинен зробити?" Я пішов!

9. Навігація Проксимус

Впевненість створює удачу. Подолає поразку. Важкий - це серія збоїв, які навчаються рідкісними успіхами, і з часом ці успіхи почнуть відштовхуватися до майстерності. Не один успіх, не два. Але багато і багато.

Як залишатися напруженим, коли життя заповнюється зміною кар'єри, зв'язків, обов'язків, господарських криз, історичні підбори і більше, які можуть отримати у вашому шляху? Немає відповіді. Ось чому це називається наполегливістю: що ви завжди зробили. Не дозволяйте всіх вищевказаних зупинок. Використовуйте всі вище, щоб перейти до більших успіхів, більших перемог і навіть більш вражаючих успіхів.

Це болючий, страшний, не весело, і ніхто не буде зрозуміти, чому ви це робите. І тоді, коли ви досягнете успіху, люди будуть діяти як те, що сталося з вами, є найприроднішим у світі. Ви спробуєте роз'яснити, "Не існує часу, коли..." І вони не слухають. Вони хочуть знати, що їх наступний крок, щоб отримати їх, де ви.

10. Мистери.

Нарешті, майстерність є таємницею. Ви повинні розбити звуковий бар'єр в зоні, де ніхто не зробив його, щоб швидко або пішли, що далеко. Ви повинні знайти свою унікальну комбінацію хобі, які зроблять вас кращими в світі в цій галузі.

Що робити, якщо ви не завадите таємницю, але повернетеся до знайомого, затишного, безпрецедентного існування колег, знайомих та інших навколо вас? Може бути, світ нехай це буде. Це може стати те, що ви думали затишним і міфом.

Історія майстерності показує, що ніхто не зміг передбачити, які цілі будуть працювати і які не будуть. Ось тільки в даний момент питання. З точки зору здоров'я: фізична, емоційна, розумова, духовна. Чи можна ви переїхати в кожну з цих відносин?

Тоді ви заздалегідь опануєте і до вашої таємничості.

р.

Хороші новини.

Ви не повинні бути правителем світу. Вам не потрібно нічого робити. Дуже мало людей роблять це. І багато хто з них пережили багато страждань і болю і продовжують відчувати його.

Ми живемо в культурі, де розглядаються медіокрем, майже лік. Але суспільство не знає, що реальна майстерність. Не прочитайте всі ці 10 способів ... Не слухайте всіх. Я.

Також читайте: Стівен Гокін: До тих пір, поки є життя, є надія.

10 Принципи цифрового покоління

Фрейд сказав, що наші дві цілі в житті контактують з іншими та досягненнями. Але це часто мудро подолати ці еволюційні проблеми. Щиро вітаємо вас з тим, хто любить тебе. Щоб бути задоволені всім, що дає життя, кожен момент, не поспішайте до наступного моменту майстерності. Справжню майстерність можна знайти тут і зараз, як ви лікуєте себе, інші, ваші зусилля і вашу любов.

Не менш важливо, ніж це. А як ти спрагиш за міфічну У той день ви отримаєте там і усвідомлюєте, що ви пропустили всі задоволення і таємниці по дорозі.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Ideanomics.ru/? p=1883