Ви отримуєте систему зв'язку, яка викрадає вас!

Вся структура особистості зовні визначається нашою поведінкою. Ця структура особистості, і над усім характером, знову підштовхується на шляху нещастя, а структура нашої особистості може бути змінена, змінивши нашу поведінку.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А якщо ви колись зміните своє «Я хочу», то вам доведеться виконати будь-який інший «добрий» життя.

Я тепер знову привертав до казок, легенд і міфів. Я розуміла, що у них була багато психологічних прав. Як дитина, я завжди дивився, чому сильні герої змушені були обманювати накази досить співвідношення і підтвердити царів і правителів, замість того, щоб вдарити їх один раз на темний.

Ілля Муромець, які дозволили себе освоїти, і Андрія стрілка від знаменитої казки А. Толстого, які вчинили удар експлуататорів, замість боротьби з ступеню царя.

Тепер я зрозумів, що це наші внутрішні дракони, cockroaches, черв'яки, кулі (все це те, що ви хочете) нічого, але встановлена система відносин, які нас Тиранили. І я думаю, що це моє життя. На жаль, мій реальний само виходить в зовнішній зв'язок і зберігає нас від смерті.

Я просто даю вам два приклади.

Таким чином, в часи великої матеріальної важкості наш дракон стає все більш чітким і дозволяє нам працювати під час свят, купувати дорогий одяг, без якого він раніше не дозволив нам жити. Не кидати партії і т.д. Але як тільки труднощі над тим, він знову приходить на поверхню і з'їдає всі результати нашої перемоги, змушує нас витрачати гроші, піти на вечірки, купити непотрібні предмети розкоші і т.д.

Те ж саме відбувається при захворюваннях. Ми починаємо жити правим способом життя, але, як тільки ми відновимо, Великий дракон знову синхронно використовує всі результати нашої перемоги. Так ми повинні перемогти цей дракон. Він чудовий лише коли ми обурюємо його. Як тільки ми зупинимо це, він відразу стає меншим і розчиняє. Але нам потрібна життєрадісна робота.

У цій битві не потрібно боятися перемогти, потрібно маневрувати, іноді відступати, накопичувати сили, попередити, що ви приглушені йому і навіть дати йому хабарам, попередивши те, що ви ловили, укласти трюс. Але завжди пам'ятаєте, що до того, як ворог знищений, можливо перекриття.

Дуже легко зрозуміти, що потрібно змінити вашу поведінку, змінити вашу систему відносин, але досить складно досягти змін, але це можливо, тому що у нас є така потужна доля, наша природа. Вона ніколи не зрадить на нас, вона завжди буде на нашому боці.

І якщо я не лякаю вас, шановний читач, якщо ви вирішили поводитися відповідно до свого природи, якщо ви вирішили стати себе, то збережете читання.

Якщо у вас немає, якщо у вас є чудова сім'я, не зберігайте читання. Що таке точка виконання такої нудної речі, як слідувати всім інструкціям, адже якщо ви хочете отримати результат, потрібно зробити те, що правильно.Коли ви нічого не робимо, нічого не буде.

• Будьте готові до того, що все не вийде відразу.

• Приготувати за те, що після певних і навіть значних успіхів буде відхилено.

• Підготовлений для того, що багато ваших близьких будуть виглядати на вас, як фольга.

• Будьте готові до того, що багато людей, близьких до вас, здавалося незнайомцям і непотрібним.

• Приготувати до кишечника довге, тривожність і сумніви, бажання забути все і повернутися до колишнього порівняно комфортного нейротичного існування.

• Але вважайтеся, якщо ви розбиваєте перешкоди, які заважали ваш особистий ріст, нехай від грипу, ви не зможете повернутися назад.

Отже, набути будь-якої майстерності, за Е. Зм, потрібні такі речі:

1,1 км Дисципліна

Ви повинні працювати незалежно від вашого настрою. Неймовірно, що все буде досягнуто, якщо ви працюєте з часу. Вільям Джеймс сказав, що придбання навичок вимагає безперервної роботи. Якщо ви зупините прокат, то він відразу починає розмотування.

Щоденний щоденник допомагає в цьому. Ви можете просто встановити дату і оцінити, як пішов день. У своїй роботі слід не тільки працювати, але й у вашому житті. Зовні роботи люди мають дуже низький самоконтроль. Це реакція на те, що весь день він не зробив того, що він хотів, і відчував енергію на себе. І тепер він хоче «відкрити».

2. Фокус

Це зрозуміло, що не так легко досягти. Людина може зробити відразу кілька речей: читати, слухати радіо, дивитися телевізор, поговорити з близькими і їсти. Людина стає куркою з відкритим ротом. Скажіть, що вони надягають.

Кіплінг кладеться в рот Акела, лідер вовк-папки, контемптуозні слова, зміст яких наступним чином: людина завжди повинна зробити щось своїми руками або ротом. Він консультував Mowgli не rush. До тих пір, поки люди не курять, обговорюють всі новини, що насильниться, вони не зникнуть до бізнесу. На момент виправлення, що потрібно робити. Подбайте про себе відпочинок.

3. У Плеймейт

Недостатність є однією з основних особливостей невротичного характеру. Нейротична, відвідуючи психотерапевта або психолога, хоче позбутися від тривалого неврозу, що виникло в ранньому дитинстві протягом 10 хвилин і стає сильною і кінцевою після однієї тренування.

Саме тому, у нас є біоенергетика, гіпноти, саркери, астрологи, фортунні катертини та ін. Будь-яке захоплення для швидкого результату може припинити читання цієї книги. Хто розуміє, що ефект не прийде відразу, і він не переносить, але чекає. Так само як інтелектуальний селянин не переносить при дозріванні томатів, розпускаються троянди, дерева починають нести плоди, але просто чекають.

4. Відсоток

На жаль, невротика не хоче бути запечена. Вони хочуть стати хорошою неврозою, тобто не змінюватися як людину, а в той же час не мати неприємних ознак невротики і симптомів хвороби.

Нейротик не розуміє, що породжується стирання неврозу. Він нагадує поганий садівник, який, працюючи в саду, знімає тільки верхівки рослин, не доглядаючи про видалення кореня. Він не усвідомлює, що це буде гірше. Він не бачить в навчанні м'язової релаксації та вивчення логіки та філософії, а також навчанні волі. Він хоче боротися з невризмою тільки з медикаментами. На жаль, лікарські засоби допомагають, але не дуже довго. Тому, рано чи пізно, невротичний зацікавить виправлення своєї особистості.

5. Вологість.

Не можна виходити з невротики. Ви повинні розуміти, що рано чи пізно ви почнете до віку, ви повинні будете радіти і навіть вмирати. Але якщо ви одягнете з цими великими обов'язками долі, то старий вік і смерть можна відкинути здоровий спосіб життя.

Життя - до продовження, і підготуватися до пенсії, щоб пенсія супроводжувалася не занепадом, і підйомом. Вологість призводить до об'єктивності і пробудження від солодкого сну, в якому живуть нейротики. І вони сніться, як краса від казки С. Перот, які скидають на 100 років, і знеболюють, заміж 18-річною принцесою. Вони думають, що старий вік ніколи не прийде. Зволоження робить нас лише на власній міцності, постійно збільшуючи його.

6. Жнівень Вера.

Я не маю на увазі релігійну віру, раціональну віру, віру в науку і в себе і іншому. Люблю це відсутність ревнощів, у справах це відсутність підозри. Віра повинна базуватися на знаннях законів нашого світу. Тоді ви не будете дотримуватися своєї руки в окропі, ви не будете чекати поліпшення протягом 10 хвилин, ви будете працювати на себе.

Якщо ви віруєте в чоловіка, ви не будете пропонувати йому свої послуги, коли він не просить вас. Він не зможе приймати рішення, бо не готовий прийняти відповідальність за них. Тренування віри і мужності починається з дрібних речей. Перший крок - помітити, коли віра втратила, коли ви зрадили себе.

7. Про нас Діяльність

За активністю Е. Зм не розуміла нічого, але внутрішня мобільність, творче і творче використання своїх сил. Це означає, що я завжди в стані активного інтересу до себе. Сон повинен бути єдиною ситуацією, яка дозволяє бездіяльність. А протягом дня, потрібно бути гострим в думці. Активно дивляться і чути, і не залучайтеся до порожнього часу.

8. Непристойна.

З точки зору зміни вашого сценарію, чесність сприймається як здатність не розмазувати реальність, але викликати речі своїми правими іменами, особливо щодо їх особистих характеристик. Найчастіше неврози уникають реалізації своєї співудії, викликаючи її генороздатність при наконечнику або налаштуванні поліцейського столу, або дисципліни для страху прийняття ризикованого рішення, або солідарності страху позування всієї групи або органу.

9. Навігація Методологія

Це здатність рухатися вперед крок за кроком, проходячи від кроку до кроку, ретельно закріплюючи всі успіхи і помилки, виправлення помилок і недоліків. Видання

Автор: Михайло Литвик

Цікаво: Класифікація «панів» життя

Михайло Литвик: Як навчитися грати на людину, а точніше на своїх нервах?

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: litvak.me/statyi/article_post/kak-izmenit-svoyu-sudbu-1