535
Після цих вправ зникнуть 2 неприємні явища, які дають ваш вік
Здоров'я хребта дуже важлива. Сьогодні ми будемо говорити про важливість правильної постави і навчати вправи для належного постави.
По-перше, подивіться на те, що ми отримуємо від правильної постави.
, Україна
Перша вигода. Вода отримує додаткову енергію, і значне.
Друга вигода. У нас є здорова репродуктивна система (у попередній статті я писав, що стоїть на місці матки і нирок).
Третя вигода.З правою постави, вам подобається король - стоячи прямо, ходьба прямо, тримаючи голову високо і гордо, не відчуваючи будь-якої герметичності. Ви просто забудете про ваше тіло.
П'ятий вигода.Ми отримуємо витончену прогулянку. Це неминуче завдяки тому, що хребта сама справляється з навантаженням, і не переносить її на ноги. А потім ноги – що? – право, літати!
Ви можете продовжити цей список - є багато переваг з здоровим хребтом.
Я даю вам ще два рекомендації сьогодні:
Перша рекомендація. Вивчіть "спів, як кота".
Просто подивіться кішка замісити своє тіло після сну. Зверніть увагу на всі нюанси, так як необхідно виконати всі елементи руху в однаковій послідовності (і з однаковою насолодою) кішка робить їх!
Дуже добре робити цю вправу в ліжку після сну. Ви будете приємно здивовані, щоб знайти те, що ваша гнучкість кота повернеться.
До речі, з цією вправою шлунок також значно знижується за розміром!
Друга рекомендація. Настінні вправи.
Цей метод унікальний простий. Але результат дивний. Крім королівського постави ви отримаєте кілька сантиметрів додаткового зростання! (зазвичай від 2 до 4 см).
Як правильно виконувати вправу.
Натисніть на стіну так, щоб ваша шийка, лопатки, аледоки, телята, підбори і ліктя доторкнулися стіни. Живіт щільно, підборіддя.
Проживання в цьому положенні близько двох хвилин, а потім, не залишаючи стіни, робимо наступні вправи:
Ця вправа повинна проводитися щодня, принаймні 2 рази. Більше можливо, не менше.
І знаю, що хребта дуже відповідальна до догляду!
Дуже важливо, до речі!
Коли хребта займає правильному положенні, зникнуть два дуже неприємні явища, які віддають ваш вік:
1,1 км Зморшки на шиї
2,2 км Повільнення, або птоз обличчя (це коли овальне обличчя плаває, утворюючи крила і розбиття лінії рота)
Де все йде незрозуміло, але факт очевидний. Помилки! Доброго дня! Видання
Автор: Галина Аполонская
Смачний рецепт: шикарне волосся ви гарантовано!!
Чутливий метод омолодження шкіри обличчя, який не має аналогів
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.prodolgoletie.ru/uprazhneniya-dlya-pravilnoy-osanki-i-zdorovogo-pozvonochnika/
По-перше, подивіться на те, що ми отримуємо від правильної постави.
, Україна
Перша вигода. Вода отримує додаткову енергію, і значне.
Друга вигода. У нас є здорова репродуктивна система (у попередній статті я писав, що стоїть на місці матки і нирок).
Третя вигода.З правою постави, вам подобається король - стоячи прямо, ходьба прямо, тримаючи голову високо і гордо, не відчуваючи будь-якої герметичності. Ви просто забудете про ваше тіло.
П'ятий вигода.Ми отримуємо витончену прогулянку. Це неминуче завдяки тому, що хребта сама справляється з навантаженням, і не переносить її на ноги. А потім ноги – що? – право, літати!
Ви можете продовжити цей список - є багато переваг з здоровим хребтом.
Я даю вам ще два рекомендації сьогодні:
Перша рекомендація. Вивчіть "спів, як кота".
Просто подивіться кішка замісити своє тіло після сну. Зверніть увагу на всі нюанси, так як необхідно виконати всі елементи руху в однаковій послідовності (і з однаковою насолодою) кішка робить їх!
Дуже добре робити цю вправу в ліжку після сну. Ви будете приємно здивовані, щоб знайти те, що ваша гнучкість кота повернеться.
До речі, з цією вправою шлунок також значно знижується за розміром!
Друга рекомендація. Настінні вправи.
Цей метод унікальний простий. Але результат дивний. Крім королівського постави ви отримаєте кілька сантиметрів додаткового зростання! (зазвичай від 2 до 4 см).
Як правильно виконувати вправу.
Натисніть на стіну так, щоб ваша шийка, лопатки, аледоки, телята, підбори і ліктя доторкнулися стіни. Живіт щільно, підборіддя.
Проживання в цьому положенні близько двох хвилин, а потім, не залишаючи стіни, робимо наступні вправи:
- Підніміть праву ногу, вигинаючи її в коліні. Потім повільно повернутися до стартового положення.
- Зробіть той самий рух на ліву ногу.
- Після висихання тільки підбори з підлоги, робимо три кватки.
Ця вправа повинна проводитися щодня, принаймні 2 рази. Більше можливо, не менше.
І знаю, що хребта дуже відповідальна до догляду!
Дуже важливо, до речі!
Коли хребта займає правильному положенні, зникнуть два дуже неприємні явища, які віддають ваш вік:
1,1 км Зморшки на шиї
2,2 км Повільнення, або птоз обличчя (це коли овальне обличчя плаває, утворюючи крила і розбиття лінії рота)
Де все йде незрозуміло, але факт очевидний. Помилки! Доброго дня! Видання
Автор: Галина Аполонская
Смачний рецепт: шикарне волосся ви гарантовано!!
Чутливий метод омолодження шкіри обличчя, який не має аналогів
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.prodolgoletie.ru/uprazhneniya-dlya-pravilnoy-osanki-i-zdorovogo-pozvonochnika/
Анатолій Сперх: Я думаю, що школа перетворюється на миттєвий напій
Як правильно розпоряджатися електронікою та побутовою технікою?