12 Поради від бабуся zelda до її Descendants

Коли мій бабуся Zelda помер в 90, вона залишив мені поле речей, які я можу використовувати. Серед них був старий шкіряний журнал, до якого вона подарувала аптлівському журналі натхнення.

У другій половині свого життя вона писав її ідеї, думки, цитати, слова та інші речі, які надихнула її. Коли я виросла, вона читала щось з цього журналу до мене, і я б послухав і запитав питання. Я вірю, що я стала те, що я сьогодні через мудрість, вона дав мені як дитина.

Сьогодні я хочу поділитися з вами деякими з цих надихаючих переходів.

Я зробив мій найкращий для потокового редагування, редагування та налаштування вмісту 12-ти точок.

Насолоджуйтеся!

1,1 км Дихати майбутнього, вдихати минуле.

Незалежно від того, куди ви їдете, завжди вірте, є світло в кінці тунелю. Не чекайте, припустимо чи попит. Так само, як ви можете і нехай це буде. Як тільки ви можете зробити те, що потрібно сталося, або ви побачите наступний крок, який потрібно прийняти.

2,2 км Життя може бути простіше.

Просто орієнтуйтеся на одну річ. Ви не повинні робити все відразу, і ви не повинні робити все прямо зараз. Дихати, жити і робити те, що прямо перед вами. Що ви вносите в життя, життя дасть вам після того, як.

3. У Нехай інші приймають вас, як ви або не на всіх.

Розкажіть правду, навіть якщо твій голос буде струнким. Як ви, ви приносите красу, де немає в світі. Не чекайте інших, щоб зрозуміти свій шлях, особливо якщо вони не знають, де ви збираєтеся.

4. У Ви не людина, яку ви звикли, і це океї.

Ви пройшли багато вгору і вниз, щоб стати, хто ви сьогодні. Протягом багатьох років багато речей відбувалися, які змінили свої погляди, навчали вас уроками та зміцнили дух. Час йде і ніхто ще не стоїть, але деякі люди все ще розповідають, що ви змінилися. Повідомляємо їх, «Особливості я змінив». Завжди буває в житті. Але я все ж людина, тільки трохи сильніше, ніж я був раніше.

5. Умань Все, що допомагає нам зростати, навіть якщо це важко зрозуміти зараз.

Циркумстанци керують, змінять і покращують ваш час. Що б ви робили, тримайте захоплення. Найтонша нитка перетвориться в найсильнішу мотузку. Насолоджуйтеся надії, щоб бути вашим, вірити, що це не кінець вашої історії, і що tide дасть шлях до приходу, який в кінцевому підсумку займе вас тихими берегами.

6. Жнівень Не намагайтеся бути багатими, спробуйте бути щасливими.

І як ви старієте, ви побачите значення речей, не їх ціна. Якщо ви посміхнете, ви будете розуміти, що найкращі дні – це ті, коли ви посміхнете неординарною причиною. Оцінити моменти і бути вдячні за них, не дивлячись на що-небудь, нічого більше. Це суть істинного щастя.

7. Про нас Визначте і весело.

Визначте, що більшість ваших страждань і невдач не викликається обставинами, але по відношенню до них. Посмішка в тих, хто заздрить вас і намагатися боляче вас, показати їм щось, що не вистачає в житті, що вони ніколи не можуть від вас відходити.

8. У Будьте обережні з тих, хто піклується про вас.

Часом, коли кохана людина говорить, «Я дрібно,» потрібно дивитися його в очах, захопити його щільно і сказати, «Я знаю, що я не». Якщо ви думаєте про те, що люди не згадують, що вам потрібно. Знайте задоволення тим, що для інших людей, які ви є боконом світла, до якого вони йдуть, коли їх життя оточені темряви.

9. Навігація Іноді ви повинні пустити когось, щоб вони могли рости.

Тому що найголовніше в його житті не те, що ви робите для нього, але що ви навчите його зробити для себе, щоб стати успішним.

10. Іноді, щоб отримати результати, потрібно видалити людей, які не діляться своїми інтересами.

Це зробить номер для тих, хто підтримує вас у своєму бачення. Це відбувається безперечно, як ви ростете. Як ви навчитеся, хто ви і що ви хочете, ви починаєте розуміти, що люди, які ви знали, не завжди дивитеся речі, які ви робите. Таким чином, ви можете зберегти красиві спогади і дозволити собі рухатися далі.

11. «Я не можу вірити, що я зробив це», ніж сказати: «Я шкодую, що я зробив це. й

Після того, як люди будуть судити вас в будь-який час. Ви не повинні витрачати весь життя, намагаючись вразити інших. Жити, щоб вразити себе. Люблю себе достатньо, щоб не знизити рівень для інших.

Цікаво: Помилки дорослі жінки

Про людей та людей

12. Якщо ви очікуєте щасливого закінчення, але не бачите його, це може бути час для перегляду нового початку.

Зовсіміть себе з-за кордону і прийміть те, що ви занадто маєте право робити помилки з часу. Це єдиний спосіб, який ви навчитесь. Сильні люди сміються за проблемами з щирим сміхом, вони дізналися цю майстерність в твердій битві. Вони посміхаються, тому що вони знають, що вони не перетягують їх, і вони заголовок для нового початку. Видання

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Picture: fit4brain.com/5476