8 слів слід часто сказати

1. "Майбе/Майбе."

Ви залишаєте себе петлю, щоб не приймати рішення.

• "Межа я піду до тренажерного залу."
  • "Час я читати далі"
  • «Щоб нам потрібно почати зміни наступного місяця? й

Всі ці приховані випадки, коли в обличчі неминучості ви все ще не хочете зробити щось, але важко визнати його собі, і тому краще дати рішення комусь, і «мая» себе підтримати це рішення.

2. "Томороу"

«Я думаю, що це завтра», - сказав Скарлетт О’Гарра. Але ви не зможу дівчину. 80% від перенесеного «мору» ніколи не буде виконано, хоча це було прийнято рішення/роботи/записатися сьогодні для решти дня.

Або вам потрібно переосмислити щільність ваших планів і структуру ваших завдань на день, або вам потрібно «навиколювати» прокрастинатор у себе (це складніше, але важливіше з довгострокової перспективи).

3. "Всі."

«Я ніколи не можу підняти свою руку проти іншої людини» – ви можете, якщо ваше життя або життя ваших близьких небезпечна.

«Я ніколи не пробачаю її» – Я шкода, неправда, а й не забуваю час.

Життя набагато складніше і нелінійно, ніж просто набір пресетів і розділів в білий і чорний.

4. "Футюра"

Концепція, яку ніхто не бачив, і ніколи не буде (щось завтра перетвориться на сьогодні, і в подальшому я стане здоровіше / більш успішним / багатшим) - це просто самозбереження, щоб не думати про що-небудь, і до «поганих», що дійсно турбує вас в деякі «аліси» і не отримати цю тривогу «вимкнути».

Думайте про те, що ви можете змінити сьогодні, що ви хотіли б досягти сьогодні, що одна невелика мета ви можете досягти до кінця цього дня.

5. Умань "Я шкодую, що..."

Regret починає формувати величезну гору негативних переживань, що буквально «преси» до землі. Ви не така ж людина, яку ви були шість місяців тому, ви вже знаєте, що робити і що робити, ви вже зробили певні варіанти. Не існує сенсу, що це зроблено або не зроблено: ви не маєте часу машини, щоб виправити його.

Безкінцева «чистість, яка...» – це просто коло в пошуку чого не можна знайти.

6. Жнівень "Ви вітаєте."

до Дякуємо за допомогу у звіті.

- Ви вітаєте!

А колега прийде до вас після місяця, як нічого не сталося, думаю, що ви просто повинні допомогти йому з доповіддю, тому що ви прохолодний чувак.

Замініть "nothing" з "please": Ваше обслуговування/роботи мають значення, і «місце» є найбільш ефективним і позитивним способом передачі цього значення в дружній спосіб, навіть якщо ви дійсно неспроможна і відкрита людина.

7. "Імпозитивний".

• Не можна втратити 5 кг в такий короткий час.
  • Я не можу кинути цю роботу, тому що я не маю грошей.
  • Не можна бігти 5 км, не вкороти дихання і ходити зі складністю.

Поговоріть про те, що «іможливе» сусідам, колегам або родичам, які мають проблеми з серцем, які мають цукровий діабет або період відновлення з автомобільної аварії або спортивної травми. Вони не пішли на ліжко і дали просто, тому що це було важко для них, щоб вийти з ліжка або піти працювати в цей ранок.

Розмова про неможливість дітей (молоді діти мають багато вчитися).

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Цікаво: З повагою,

Дірочки свідомості або слів, які не слід використовувати

8. "Доступно".

«Я був повністю помилковим», «ідентифіковано заготівля», «ідентично закінчився на цьому заході. й Приходьте!

• Ви були непристойними, і тому ви не були
  • Вони були занадто зайнятими, тому вони забули.
  • Вони хотіли б отримати на конференцію і в останні хвилини вони знайшли спосіб і видалили гроші.

Розумні люди випускають висновки з «випадків» для себе, щоб продовжувати не робити / робити те, що вони вперше отримали «ідентично». Не найкращий помічник у справах, але визначення і наполегливість.

Автор: Михайло Литвик

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/mihail.litvak.37/posts/ 1104329686328659