Чому не забирають книгу з почуттям обов'язкового для себе

Кожна з нас в певній точці перезавантажити підозру, що кожен навколо розумний, більш цікавий і більш універсальний. Особливо, коли рутальні заходи приймають більшу частину часу і зусиль, і один раз улюблені хобі або нові заходи (це мовна школа, спортивні секції або гастрономічні курси) відштовхуються з року до року, поки краще разів.

У той же час внутрішній голос не дає вам жити спокійно: здається, що брак ресурсів, щоб дізнатися щось нове, рано чи пізно призведе до завершення деградації.

Ми попросили психотерапевта Анастасія Рубцова, щоб пояснити, чому guilt є найгіршим ворогом тих, хто хоче розвивати, і як зупинити блювоту себе і легко дізнатися нові речі.

Для прямого питання «Чи варто навчити нові речі?» Я завжди кажу: так, звичайно, це. А особливо, коли ви надихаєте, школа і коледж знаходяться далеко позаду ви і ви починаєте відчувати себе, як ви застрягли в рутинці і не зростаючі. Ті, хто навчаються, значно менш вразливі до сенильної деменції, хвороби Альцгеймера, і навіть, якщо деякі дослідження повинні бути вірними, депресії. Так бонуси досить. Неважливо, що ви навчитеся: англійська, китайська, пінгвін анатомія, костюм бароко, північна кухня, гітарна гра, що б. Неуралні мережі все ще складні, мозок працює, і після мозку, метаболічні процеси в організмі затягуються.

Але перша проблема полягає в тому, що для більшості з нас, навчання нерозривно пов'язана з оцінкою. Якщо ми думаємо про мозок, це дуже близько до навчання і класу, і є відстань між навчанням і задоволенням, як Китай і Мадрид. Чи можна підключити Китай з Мадридом транспортними маршрутами? Ви можете, але як і будь-яка нова річ, це займе більше часу і зусиль, ніж шлях збитого.

Шлях оцінки є отруйним і в кінцевому підсумку призводить до мертвого кінця. Як правило, якщо ви йдете через неї, виходить, що Не можна заробляти хорошу оцінку самостійно.й Не достатньо, і «не достатньо», «Я намагаюся погано» і «інші мають краще», «не один повинен зіпсувати мене» і «ви повинні змусити себе», буде багато ltgui, сором'язливого і руйнівного гніву на себе, а на кінцевих станціях «Я соромлюся, я найгірший з усіх», часто вже повністю irrational. Постійно витримувати цей натяг неможливо, тому в деяких точках психіки дає і ми скажемо собі: так, я не досягнемо успіху, все пішли - Я буду заблокувати себе вдома і дивитися серіали і відлягати себе. Через психіку в цей момент дійсно вичерпається нападами внутрішнього ревізора.

З усіх навчених по міцності, зі смаком провини і нескінченної раси, мозок намагатиметься позбутися якомога швидше.

Зцілення з ним, Що це таке, що внутрішній голос?Ми можемо знайти, що Наша агресія.Це лише те, що його підшлунок не спрямовується, а не на самозахисті, а не на дослідження нових територій, але і навпаки, на себе. І ви можете спробувати відлякувати школу, яка дійсно не думає багато про людську гідність, але багато критики і сором'язливості, але в тих випадках, які я знаю, школа був вторинним фактором. Головну мелодію належали родині. Як сім'я змогла або не в змозі показати агресію, за що вони хвалізовані і затінені. І дуже часто - чи відчували батьки в повній мірі і принаймні в деяких випадках успішними.

З провиною і шамою, З усім цим Молотовим коктейльом,Можна поступово впоратися, але головне завдання – відокремити її від процесу навчання.й Я знаю, що це легко сказати і важко зробити. Хтось допомагає дізнатися, що внутрішній критичний голос, хоча намагатися шукати «зловживання», насправді не має нічого спільного з розвитком, він не розвивається і захоплює нас. Хтось концентрує процес без мислення про результат. Немає результату, без оцінки. Хтось шукає сферу безкоштовно від нападів внутрішнього критика. Наприклад, ви постійно проявляєте себе не для читання достатньо книг, і ви не замовляєте книги. Тексти пісень, а це означає: Але ваші успіхи в живопису не турбують вас - і ти малюєш з задоволенням. Якщо ви росите на свій неперевершений англійський, ознайомтеся з іспанською мовою. Якщо ви не будете займатися спортом, навчитеся в'язати. Іноді це парадоксичний підхід працює.

Ми можемо шукати петельки. Мозок не піклується про те, що навчатися просто вчитися. Але головне, До тих пір, поки «внутрішня аудиторра» розмовляється у повному голосі, навчання без використання.й З усіх навчених по міцності, і навіть зі смаком провини і нескінченної раси мозок намагатиметься позбутися якомога швидше. Замінити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Ще один виклик Ми часто не враховуємо рівень щоденного стресу, стресу на роботі, а часто в сім'ї.й Я думаю, що це океї, я жив так довго. Не відчувається, як це. Так багато подразників, вимагає з усіх сторін, джерел інформації — в результаті багато з нас послідовно високі рівні адреналіну, норепінфрину, кортизолу і почуття, що ми живемо на межі наших здібностей. Це. Ми якось вижити, адаптувати, але не існує сил, щоб подолати будь-яку нову висоту (довідати танець або нові технології програмування, або купити квитки в театр).

Важливо відокремити в собі бажання «знайомитись більше». У другому випадку нові знання навряд чи допоможуть.

Нерідко вона дійсно бере відвагу визнати, що ми вже на ліміті і не один додатковий крапель в чашці буде відповідати. Ви повинні спочатку створити запас сил, а потім подрібнити до буріння висоти. Потужність, вільний час, персональний простір – все це дуже не вистачає. Є дуже важливий принцип вільного мозку: Для того, щоб зробити творчі рішення в будь-якому полі, мозок повинен пересуватися досить, викласти по дереву, тьмяки і свічити досить.й Не працює в умовах постійної хешти, термінів та інших категоричних імперативних засобів. І так, решта головного мозку також має пропустити час. І так, іноді ви повинні бути стійкими, навіть агресивними, тому що ніхто не хоче дати нам, що час добровільно. Не працює, не закривати людей, на жаль.

Навчання важко. Зокрема, тому У сучасному світі ми насичені інформацією та мозком набагато більш зайняті таким процесом, як відрізання зайвих, ніж вивчення нових речей.й Ми намагаємося забути більше, ніж ми пам'ятаємо. Інколи складно переходити на щось принципово нове, далеко від нашої професійної сфери. «Що ви робите?» психіки говорить. Немає міцності для найбільш необхідного, але є деякі загартування! І суперечить.

Цікаво поділитися побажаннями всередині. "Знайди більше" і "Чи краще"й Тому що в другому випадку нові знання навряд чи допоможуть. Це допомагає багато, якщо ви хочете дізнатися, дитяча модель навчання через вкладення, щоб знайти тренер або викладач, який порадує вас смерті вашого серця, перейдіть, щоб дізнатися щось разом з колегою, з якою ви хочете бути друзями ближче. Коли відносини приходять першими, він відразу виходить, що навчання легко і приємно.

Дуже важливо відокремити стовпи. «Я досить хороший, але я можу отримати краще. й і «Я не маю нічого, і я хочу працювати дуже, дуже важко, щоб отримати когось, щоб любити мене. йй Другий полюс гіркий, холодний, і нікого не потрібно.

18 Правда, ви повинні почати рекламувати себе

Подолання депресії – практика 3 Добре Редакція

І варто пам'ятати, що початок будь-якого шляху - чи ми йдемо в тренажерний зал, навіть навчаємося грати в флейту - це час помилок і невдач. Випробування. І це час, щоб відчути себе. Ні шампана, ні ошат. Прайм і емпатія. І спробуйте знову. Видання

Автор Анастасія Рубцова, психотерапевт

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.wonderzine.com/wonderzine/life/ask-me/218161-better-version-of-yourself