Якщо третій чоловік побачить обличчя, це не про чоловіка. . й

Я дуже люблю два вироки.

1-йй Якщо третя людина побачила обличчя, вона не чоловік, але обличчя.й Інтерпрет широко.

2,2 км Я прочитав десь цього року. Люди дивні істоти. Завжди втілювати те ж саме, вони намагаються отримати різні результати.

Я знайшов у себе те, що «звіряє обличчя» – це лише звичаї, що діє таким же чином, а потім значно здивує результат. Дуже дивний, я підкреслю. Як я пішов на, я знайшов, що я діяв таким же чином (дивися на мої стосунки з чоловіками зараз, але не тісно), і я був упорядкований трьома принципами.

Р

Принцип роботи Я не.

Найгірша частина, що я не люблю всіх інших. Це запобігає виникненню в простих рад життя: подарувати собі першу людину, яку ви познайомитеся після багатьох років блукання, пити до ранку, пропустити роботу, з'являтися чоловікові в посудомийній машині, розбирати або занурювати форму.

Подруга шахти, майже Дала Лама і власник маленького курорту, колись запросив мене на лиж. Ну, так як я не лижу, і я не можу навіть стояти на них, принаймні, на мішках. - Якщо швидкість висока? - Припинно він запитав ніжно. - Ні, ні, ні, ні, ні! - Я відповіла жувато. «Я люблю його, коли кричить,» він раптом визнав.

Ну, я squeal, так, відкинувся слайд, мій собака і дочка може підтвердити це. Але я думав, що він був сором'язливим, щоб вичавити на ньому, їзда його слайд. Далай Лама. Я не схожий на всі свої красиві блондинки. Що ще, щоб зробити що-небудь так відверто жіночний, навіть пологий - занурення носа, попросивши купити шоколадний бар, примхливий, коли температура, немає, я підлім, і слово "ass" я не знаю. Я гордість. Я не люблю жінок.

Я не, і я хочу бути, коли мій чоловік не приїжджає додому вночі. Скандал? Ні! Я не. Я даю свободу особистості. Нехай він оцінить його. Він не оцінив його, забрав його свободу і залишив. Чи можу я відчути, що викинути вікно, коли я зізнаюся, щоб поспішати? Я не люблю. Я зберігаю салати на виделці.

Я пропоную пригоду. Покажіть, що я хочу, щоб довго. Більш того, це саме те, що я мріяв про непристойні мрії. Але я не люблю тебе! був у суботу, я був в дивному місті, поза вікном дощу, і ніхто не був. Я сказав собі, дуура. Я не скажу нікому. І я спробував. Кілька разів я зловив, сказав - Я не люблю це! — і припинили. Ну, що я збираюся зробити з ним, сумно я запитав себе, я не люблю це.

Я збираю себе знову. З'явився І це так. Там немає. Мені сподобалося. А потім, як на рядку, непристойно, один за одним, отвори розтягуються. Так, я люблю торкнутися від кіно і звисати ніс. Я направляю. Я знаю, як збивати і збивати. Я не маю волі і я можу п'яти на шоколадному і морозивному кремі в промислових кількостях замість випікання, як рогатий птах, листя салату.

Я люблю банализм. Я чекаю. Я використовую, щоб думати: Я не так, що кожен йде до пекла, і я не буду, всі капелюхи чекати, і я хворий і не дует мозку людини, кожен говорить про своїх конкурентів, і я мовчаю, вони принцеси, так, кожен один, і один з тьмяним обличчям, і один з кишеним нісом, і що трохи на моєму 14 років, це жалю, що я ніколи не побачила її обличчя.

Як славно це бути як всім іншим, недосконалим у власних очах. Не довершено.

, Україна

Принцип два. Я добре.

Ох, що доброта робить жінок хворими. Ви хочете відправити, і ви кажете, я розумію. Я, ї. Немає, я не хочу нічого. Я їсть пилку і ефір. Я не відчув нерви, мій хороший, я благородний лицар з сиськими. Тіти тут випадково, не розуміли. Я не кричу, я не, я добре, розуміння. Я підтримую вас. Я не хочу нічого, я це зробити.

Не звертайте увагу на мене, перейдіть до неї, і візьміть це, вам буде потрібно, і я зупинюся. Я зламати дитину, ви побачите. Я сильна. Я так радий, що ти чуй мене. Я міцний і так, що слово "дівчина". І вона слабка, вона звикла, і вона не може стояти ваш мозок, тому ви не можете залишити її? Що? На цій пилососній дорозі? Так, не забудьте як благородний ви, як благородний я, як благородний ми.

І що жахи тривали роки. Я нещодавно закінчився «дівчинкою» одним текстом, і я хотів, що сталося на шляху. Я не добре. Я приходжу дівчину гранатометом. Удачливий і ніжний настрій, якщо удачливий. І я подобаю від лізи. Вважайтеся.

Я хотів би писати і навіть цитувати приклади власної «добрості», але я не хочу пам'ятати. Ці вечори в моїй улюбленій кухні, з підйомниками, після бесід, де ще раз я був хорошим, всі два години або п'ять годин, а потім лівий самостійно, сіли на підлогу і розводять, відчуваючи ріпаку власними благородствами і домішками, щоб визнати обличчям співрозмовника, що бізнес є крапкою і я дихаю, і краще зупинитися за допомогою мене, і піти в ліс.

Принцип три. Це через мене.

Якщо загусувати кольори для чіткості, то виходить, що два місяці чоловічої депресії з натяками - потрібно говорити, не був викликаний мною на всіх. Це робота. Покращувати, чоловіки мають зв'язки з нами десь на третьому місці. По-перше, я не зроблю достатньо грошей. У другому – здається, що життя не вдалося, я не зроблю власний бізнес / Я не досягне успіху.

У третьому випадку, якщо ви намагаєтеся дуже важко отруювати життя людини, як я катувався цим зв'язком. Щось таке. Дві години безшумні в аце? Він вирішив залишити мене. Безумовно. Не пишіть весь день з поїздки в бізнес? вона ебать деякі гарненька дівчина прямо зараз. Третій день мовчить і їсти без обіду? Він отримав когось. Скажіть проблему на роботі? Взяти погляди, вирішуючи нашу долю, ми повинні бути першими, щоб подати для розлучення.

Я щасливий з чоловіками (Я збираюся писати весь час в минулому десятці) і всі вони були зайняті з чимось. Велика угода. Вони піклуються про самоактуалізація. Соціально. Якщо він не працює тут або здається йому, що він не працює, це просто копати вогні. Він не помітить жаху в очах, і якщо ви можете відштовхувати його, він здивує. Ви вирішили залишити мене, не ви? - Що ви думаєте? - Ви не звертаєте увагу на мене!

І це правда. На цій точці вони рубають. Як ми робимо про дітей і шлюбу. Все, що ми можемо зробити, слухайте і pat на плечі. Дуже важливо бути гарною в цій точці і не переважати їх мозок. Решта вони будуть робити себе, виходити, досягти, підкорювати.

Що заважає чоловікам і жінкам з щасливих

12 Поради від бабуся zelda до її Descendants

Вони не дають цього світу, вони зайняті відносинами з ним, і до тих пір, поки вони не згинають її, краще не плутати під ногами. Це не так. Не через те, що Ви або Настя. Ви можете провести весь день, порівнюючи психічні розміри вашої азони і її, і гріве, вони можуть теж, але для іншої мети, і якщо вони довгий в пустелі, або мовчистий, або похмуро мумур, то не потрібно привезти весь світ клином на себе. Ні.

Ну, що було найлегше для мене. Я хотів би ви швидко, якщо я зрозумів, що мій чоловік завжди про відносини з жінками, а не його бізнес. До того, як я бачив її. Я люблю свою роботу. Я завжди маю. І я можу покинути її, і в нічний час подумати, як про те, що я повинен піти на зустріч, де це Нестя буде.

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...