Генрі Міллер. Кращі цитати про жінок

Кращі цитати про жінок скандальний американський письменник і художник Генрі Валентин Міллер.

«Що ви помітили їх, тим більше вони захоплюють вас. У своїх серцях є щось дивне. й

Хочу подарувати себе повністю жінці. Я хочу, щоб зробити мене від себе. Але для цього вона повинна бути краще, ніж мене. <. > Я не можу жити без неї. Знайте мене жінку, як це, huh? Якщо ви робите, я даю вам свою роботу. Тоді я не потрібна робота, немає друзів, немає книг, нічого. У світі, ніж я. й

"Все я хочу в житті", - сказав він думливо, "Щоб читати і мріяти і ебать."

На ніч я сидів з Достоєвським є найбільшою подією мого життя, більш важливим, ніж моя перша любов.

«Якщо ви бачите жінку голою досить довгою, ви починаєте звертати увагу на її обличчя знову. й

«Коли я думаю, що її пішов, ймовірно, пішли назавжди, хасм відкриває до мене і я падаю, знизився нескінченно в низькому чорному просторі. Він гірший, ніж сльози, глибше, ніж махровий біль, це абіс, в який саган був литий. Не існує надії про те, що немає променя світла, немає звуку людського голосу, ніякого дотику людської руки. й

«Найприємніший, найпристойніший чоловік повинен виграти, якщо він буде жертвувати все, кожен краплі крові. Немає жінки, які можуть заперечувати дар абсолютної любові. й

«Якщо жінка може дихати себе в серці одного чоловіка, чому вона не може робити однаково з іншими?» Любити або бути коханим не злочинним. Це злочин, щоб запевнити когось, що ви будете любити його або її назавжди. й

"Уже вона була дуже хитрою жінкою, або вона була дуже наївна - іноді важко сказати один з інших."

Карл Буковський на життя і жінок

50 котирування, щоб допомогти вам піти і перейти на

«Єдине, що ми завжди любимо. Все, що ми ніколи не ставимося до любові.

«Щоб забути жінку, треба писати роман про неї».

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: натхненникformen.ru/nu-ochen-sochnaya-podborka-chast-2/