Не відмовлятися!

У мене була складна сесія. І я з'ясував, що я можу бути найважчим. І не просто робота.

Я знаю багато оповідань про насильство, про батьків, про вбивства та багато інших речей.

І іноді людина сидить перед вами, каже вам все це, і висихає, Болить.й І болить. І сумний. І хочу вибити на голову творця цього світу: "Привіт, є, що ваш план? Чому все це?

Але не страшно.

Бо чоловік для себе в цьому. Так, він був в болі, але він не залишав себе там, не залишав його, витягував його, приніс мені за допомогу. І це серра.

Іноді я бачу людей, які відкидають себе. В терапії це досить рідко - так що на всіх. Як правило, якщо людина вважає, що він потребує допомоги, то він піклується про себе. Чому ще одне питання, але є ще щось в ньому, що витягне його з навіть найскладнішої ситуації.

І це відчай «чорт мене» найстрашніше для мене. Коли я не маю мене, це все. Тексти пісень, а це означає: Тоді ніхто не піклується про мене. У нас є можливість мати хоча б одне ціле:

Я думаю, що це дуже крутий шанс. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу.

Але, на жаль, ми можемо відмовитися. Залишити його в пеклі, немає допомоги, немає підтримки. Сюрендер.

Багато моїх колег, які працюють з хімічними наркоманами, постійно стикаються з цим: все, людина закинулася. І в терапії, колеги і я, звичайно, намагаються підтримувати клієнтів самостійно, без них. Дайте надії, дайте підтримку - навіть соломка. Так вони можуть допомогти собі. Але це просто катастрофічно складно.

Що заважає чоловікам і жінкам з щасливих

Найяскравіші питання люди Запитають жінок

Насправді необхідний терапевт в терапії, в частині, для таких речей. Для підтримки клієнта, коли це важко для нього зробити. Якщо клієнт не відповідав, він практично не працює.

Тож неважливо, наскільки сильно ваш терапевт, друг, чоловік, дружина, Не відмовляйте себей

Ви завжди будете кимось на боці. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

English, Українська, Français...