Правда про сильні чоловіки для сильних жінок

Одне з найбільш поширених жіночих питань є «Чи сильними людьми пішли?» Хочу звернути увагу на те, що це сильні жінки, які піклуються про це – це, розумно, досягнуто, незалежно від кожного сенсу. Або тих, хто хоче.

Це, звичайно, з хоклем, щоб сказати, що під час своєї кар'єри вони робили і свої кар'єри, «м'які» жінки робили макіяж і розібралися всі сильні чоловіки, але це не буде цілою правдою.

Правда полягає в тому, що міцність і слабкість є відносними поняттями. Ви відчуваєте себе міцним поруч з однією особою, слабким поруч. Якщо ви хочете отримати простір для життя, поінформованість власної міцності - ви йдете на перше, але якщо, навпаки, ви хочете скаржитися - крі - перейдіть на другий.

Ви вже знаєте, де я збираюся, але я буду продовжувати. . й

Сильні чоловіки і сильні жінки діляться однаковою рисою. Як стати міцними, вони горді своєю міцністю, вони поважають себе за свою міцність. І вони потребують підтвердження того, що вони вважаються, бачив, визнані міцними.

Саме тому вони будуть шукати партнера, який може надати їм. І буде хтось, хто слабкий – молодший, менш досвідчений, менш успішним, менш вагомий, менш розумний, зайнятий нижню позицію і т.д. І це не те, що це свідомо – просто на стадії пошуку партнера для відносин, вони будуть відчувати себе спокійно і більш впевнено (на їхній міцності) з такою особою.

З іншого боку, Сильні люди вражають своєю слабкістю.Хоча, звичайно, іноді хочуть знайти когось, хто принаймні тимчасово позбавив їх тягару сили, і буде сильний для двох.

Жінки кажуть: «Ви хочете бути слабкими поруч з кимось». Де я можу отримати один? Я хотів би обіцяти і довіри – надійний, сильний і гідний. Довести, що він міцний, ніж мене. Сильні чоловіки роблять речі по-різному, якщо вони можуть дозволити собі – вони виглядають з сумними очима і скажуть, «Я так втомився, і чому мені потрібно все це, що точка?» . ?

Про це йдеться в обох випадках, звичайно, не до партнера, але до найближчого друга / другу - якщо є один - або терапевт (який, звичайно, безпечніший). З партнером, він призначений для міцних людей, щоб тримати хвіст з гарматою, тому що якщо він сумнівається в силі нашого героя, то буде повне згоряння.

Що ви думаєте, що ви станете, якщо такий сильний партнер з'явився в житті нашого персонажа? На жаль, трохи знайомий, але один, хто, здається, був замовлений сильною людиною. Ми можемо припустити, що він буде відчувати занепокоєння. Сильна сигналізація. Яка причина довірити йому? Що робити, якщо він «сезонний і закинув»? Що робити, якщо це болить? Що робити, якщо я кріпиться і він не? І так далі. В короткий час, щоб розслабитися і поспішати в руки сильної людини для нашого втомленого героя не буде так легко.

Маленький знак: він став міцним з причини, вгадайте, що? На жаль, коли він був слабким з об'єктивних причин (тобто дитина), він був якось не на всіх солодких. І останнє, що він хоче зробити, це повернутися до того, що жахлива, залежна ситуація.

І наш герой почне перевіряти свій потенційно сильний партнер. Для того, щоб перемогти, грати, маніпулювати - що прийде вгору. Що таке розвідувальна боротьба. Може бути, вони будуть отримувати разом (насолода в цьому зв'язку може бути досить достатньо), але навряд чи вони стануть милою і пишною парою, швидше їх союз буде схожа на війну з непристойними гілочками або періодично виникають збройні нейтральності. По-перше, не відпочивати. Ні одна з гонни знімати її.

І під час перемоги наш герой буде першим радісним, а потім рік для іншого, міцніше, що все ще буде сильніше. І під час перемог, будь ласка, повірте, що партнер помітить слабкість і кидати (для цієї дуже слабкості), що він буде відчувати себе як вкрай пригнічений і вразливий (і приховати його), або з більшою хутрявою і наполегливістю кидати в бій. Будь-який, нічого хорошого.

Ну, більше, ніж це, я думаю, що я захопив цей олійний живопис.

Далі – «діагностика та режим лікування». . й

Кожен з нас несвідомо прагне до здоров'я, для балансу. Ми, в кожному розумінні, саморегулюючі системи. Це також стосується пари відносин. Партнер поруч з нами – відбиття діагнозу. Відобразити найбільш актуальні потреби нашого внутрішнього світу.

Не дивлячись на те, що ви дійсно не любите вашого партнера (особливо якщо це було з яких причин, властивих десяткам ваших попередніх партнерів) Ви повинні відчувати себе певним чином навколо нього.й Це не тільки про міцність і слабкість.

До речі, причина універсального матеріального бажання змінити партнера для кращого поховання. З надії «Має він буде змінюватися і перемогти мій внутрішній монстр замість його регулювання?» Я не роблю себе... ?

Я ілюстрацію. Сильна жінка не може бути слабкою і трохи відпочивати від її сильного знежирення - щось всередині суперечить. Але, вона сподівається, що ще один міцний прийде, лицар в Шинінг-броні, і звільнити його від Великого Внутрішня дракона, що робить його міцним. (В жіночій мові, «побачає, що він міцний,» яка перекладається на «подарує всім своїм бізнесом і піклується про себе, і робить все краще, ніж мені.») Що, до речі, не буває. У внутрішньому світі буде спокій і спокій.

Хороша надія. Здоров'я. Але, атлас, неможливий ...

Не відмовлятися!

Історія

А «куратура» очевидна – ознайомтеся з драконом, дізнайтесь більше про це, дізнайтесь, як взаємодіяти з ним, щоб інші речі крім основного завдання (наприклад, «будь сильний». Подбайте про себе. За допомогою або без допомоги. Разом з партнером або окремо. Індивідуально або в групах.

Тоді є можливість зробити ваше життя простіше, щоб дати собі право бути слабким часом. Щоб зупинитися, останньої, «змінити» свого сусіда – а потім він змінить себе (якщо любов виживає). Або він залишить вас для того, щоб зробити номер для того, що ви мріяли. Ви будете мати інший внутрішній світ. І буде потрібна нова «відмова» для нового «діагностика».

Автор: Вікторія Пекарська

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vika-pekarskaya.livejournal.com/47774.html