Я живу з самотністю протягом року. Пристосувати до неї, протерти, але іноді помочитися так, щоб ви плуталися, не розуміючи, де ваше життя йде поруч, якщо є це, мертвий кінець, так близько до носа, що він запахи лайма і сирого холодного каменю.
Але це всі дескриптивні красуні, звичайно. Це дійсно чарівний, щоб бути самотніми. Перед собою. Як це, що ви не зробили будь-кого посеред вашого життя, що ви можете викликати лише тому, що ви страшно?
Старші товари відроджуються і цитують, що самотність корисна, плідна і багато речей виростають з неї. З неї виростають великі романи, погані вірші, самовідомість та інша самовідомість, але більшість з них виростає весь кущ непристойних страхів.
Я пам'ятаю один момент. Це був перший або другий місяць після розлучення. - Я не пам'ятаю. Коли день не надходить, він вже темний. Я був лише одним близьким другом, який жив в іншому місті, я сказав йому на Іську, і він був дуже прихильним.
Я впав дупа на захід сонця - є така ознака, що ви не можете спати на захід сонця, сила йде, і я після цілого дня на комп'ютері, і вона вийшла - Я ледве кинувся до ліжка, впав і впав дупа, а потім збивати на 12 годину в ранок в жахливий чуй, як якщо під час сну я був перенесений на незнайоме темне місце, і я більше не пам'ятаю тісну назву.
На ніч я зробив припливний фільм, я не пам'ятаю, що вони називають, про експерименти з кров'ю, від жанру жахів. Я сидів на підлозі перед телевізором і дивився. Моя дочка не була дому. Черепашки, страшні, фільм поганий, я дивлюся на плече, немає сил, щоб відключитися, а потім я перевернув на комп'ютер за мною, перевернув на цю аку, як якщо цей друг з мене і я настільки надійний і не так боїться. Він не знав, він був вимкнений, і я хотів розповісти йому про мої патологічні спроби навіть відчути присутність когось.
І тоді мені не потрібно.
Я загартований. Це важко, як ювіа. Він став «одним» і навіть став друзям з ним. З одного боку, так, не потрібно нікому, а з іншого боку, ви вже незалежні від цієї потреби. Ви не пам’ятаєте, як вони різні.
А потім, якщо у вас є любов, не для людини, але для життя в цілому, ви починаєте жити своє життя в насолоді, згортання і питання зникнуть, «Чому це так з мене», і в певній точці ви спокійно розумієте, що це ваш вибір. Ну, ніщо не заважає вам мати справу прямо зараз або навіть отримати одружений, але все неправильно, все не варто вашого миру і буде.
Коли ви стаєте дійсно, без фольги, щасливі і зміст з вашим життям - і мені не потрібно багато для цього, в цілому - потім всі види випробувань відбуваються.
Ви відкриті та посміхаються у світі? намагатися посміхатися на когось зокрема.А потім ви зрозуміли, що ви вимкнете. Після того, як всі ці любовні війни, ви перебуваєте в wreckage, ви в ранах, і ви відбиваєте від кожного проекту, як гриф. Ви просто відійшли свою оболонку і випити на сонці. Ви є прапором, який говорить, "Ви повинні все ..."
Я ніколи не буду в зв'язку, де я відчуваю себе непотрібним. Зв'язок Без планів, імен Сьогодні Довгий час не вистачає дихання, потрібно перерву, вона стає страшною: не скажеш мені слова любові, вона буде вмирати будь-яким чином. Не добрим для мене, я звик до неї, і я не можу.
І ви боляче спочатку, тому що ви не можете вижити навіть підказку свого болю. Ваша інвалідність полягає в тому, що ви забули, як різні речі. Ви не хочете пам'ятати.
Ну, якщо ви зустрінетеся з кимось, що вам потрібно. Ну, я. Ви. Ось вам. Не комусь ти заміняєш, бо кохана жінка виходить, бо вона в іншому місті вночі.
Хто має плани для вас, погляди, які розуміють оболонки, броньовані та змійні шкури, і зробить вас знімним.І ви будете запитати і вимагати, що він залишає вас один раз, залишити вам самостійно, тому що ви вже звикли до себе і дізнатися, що робити, і ви не звикли до себе з ним.
Ви тримаєте фразу “окінчити” і готово її видихати, трохи. Ви не знаєте, де небезпека є і ви очікуєте її з кожного кута, ви забули, як це зробити – «відновлення», і найголовніше, ви нічого не вірите.
Ви завжди почуєте себе в кутку, де лежить ваша змія - це все ще? Тексти пісень, а це означає: І ви просто захопите його, щоб взяти його на звичайний нічний ліс. Якщо це ненароджена людина любить вас, він буде зрозуміти ваші страхи і не спалювати цю шкіру. Я знаю історії, як це, але рідко.
Вона, Василіса з казки, зникла кожну ніч. Але під час дня вона любила її князі, запечені торти для нього, і в цілому пішли зустрітися з ним так, хоча, можливо, вона теж була боїться. Що робити, якщо він не князь, але фольгою, і йде таємно до дворічної дівчини? Якщо він постраждав трохи, вона стала досить звикнею і її шкіра залишилася свічкою для відпочинку своїх щасливих життів. Але він спалив її, позбавив її відступу, залишаючи один з одним варіантом подій і беззахисних від неї страхів. Крім того, в нічному лісі, вона, ймовірно, мала важливе бізнес, прийшла до неї почуття або просто сиділа над водою, набрала міцність і відьми. Хто знає, але їй потрібно.
... А якщо ви не знайшли когось, то що далі?Потім потрібно знову жити восени, а по січень (після листопаду зі своїм страшним Новим роком) стане простіше. Ви пам'ятаєте трохи, як ви звикли жити, і весна особливо добре, коли ви знову стали відкритими і щасливими.
Не відмовлятися!Якщо третій чоловік побачив обличчя, не про чоловіка. . йУ вас є чудові друзі, кожен з власних хороших або поганих сюжетів, бояться відносин, бояться болю, бояться шукати степид або стати непотрібними. Ви не боїтеся нічого більше, тому що ви не хочете нічого, ви будете добре сьогодні, ви вже маєте все, включаючи свіжі, блискучі змії шкіри після весняного молюка.
Давайте стикатися з ним, це єдине, що ви дійсно маєте. Це сумний факт, що варто задуматися. Видання
Автор: Юлія Рубльва
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
English, Українська, Français...