Життя в іншій країні: Є речі, які важко використовувати.

Серед моїх клієнтів є багато жінок, які переїхали на іншу країну, або долею або цілком свідомо, і тепер їх новий будинок тут.

Австрія, Австралія, Великобританія, Греція, Канада, Швейцарія, Таїланд, Німеччина, Португалія, Ізраїль, Нідерланди (Не знаю, що я забули!).

Хтось вже давно живе, переглянувши не перший десяток років у новій країні, а хтось інший – це лише хворий на рух, звикаючи до клімату, закони, намагаючись зрозуміти, звикати до чужої культури і психіки.

Є речі, які важко звикли навіть після багатьох років, і чим довше ви живете, тим важче він стає.

«Не змінюється сезон тут. Завжди одночасно. Я не можу звикнути до неї. Я дуже промаю золотою осені, захоплюючою весною.

Ви не вірите, але вчора він був мінус два, і ми полуниці в Криму в цей час! - Канада.

Як і в Росії, так і в Білорусі, Україні та Казахстані, жінки приходять з проханням:

• Знайди своє призначення, дозволяючи змінити щось в житті.
  • Знайди нові роботи та енергії, щоб подивитися її.
  • відносини з колегами і перевагами;
  • відносини з чоловіком і дітьми.

Тема відносин з родиною чоловіка, з батьками, а особливо з матір’ю є найбільш гострою. Ускладненене питання прийняття / відмовлення в новій родині звучить не тільки тим, хто тільки починає будувати відносини, але і тим, хто був одружений протягом більш ніж десяти років.

Конфлікти з родичами чоловіка, нездатність стати повноцінною частиною своєї сім’ї, зберігаючи певну автономію як невелику «клітину суспільства» – це те, що жінки говорять про найбільш часто.

А також про самотність, про господиню.На мій старий будинок і батьки непросто зробити друзів тут.

浜у 涓 蹇

Коли ви

Це життя написано в крові. . й

Де ви йдете, ви берете себе з вами. Іноземний табір не виділяє старі проблеми, але посилює їх, піднімає їх знизу, як морська хвиля.

Що в кінці ви хочете почати жити, просто жити, не тільки працювати і заробити, але жити життя, до якого ви збираєтеся так довго.

Автор: Ірина Дибова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: dybova.ru/news/zhizn-v-drugoj-strane/