313
Час спілкування
Щоправда, я був на виході з дитячого садка в кінці дня. Чотири мами і діти пройшли мене в рядку. Зрозуміло, я чув чотири абсолютно ідентичні розмови (якщо ви можете назвати його розмовою):
Мама: Ну, що ти зараз?
Дитина: Ммм.
Мама (якби допомогти): Чи є щось цікаве в дитячому садочку?
Дитина: Нууу.
Це все. Що називається, ми говорили. Я не знаю продовження, але я можу легко уявити його. Мама попросить ще кілька питань, дитина може вичавити на кращій пам'яті, мама заспокоїться. Варіант: не заспокоїться, але прийде до вчителя з питанням, чи роблять все на всіх, або чому дитина настільки секретна.
Я повинен визнати, що один з найбільш поширених, "Чому не говорити про те, що відбувається?"
Що таке? Не хочу поділитися з нами? Шановні батьки! Ні. Так само, як - ви і мене.
Я пишу маму, коли був останній раз, вона розмовила з сином про свою роботу. Вона відповіла з сюрпризом, «Це здається ніколи...»
Я дивлю, як людина може навчитися говорити про себе, якщо він не бачить таку модель діалогу поруч з ним. Говорячи "одним чином" навіть найсмачніша і найсолодша матір'ю в світі неминуче буде як питання.
А хто щасливий взяти участь у допитах, особливо як підозра? й
Час почати говорити.
Розповсюдження людини про наш досвід, цікаві зустрічі, сюрпризи, радість, ми поширимо свою руку до нього і даємо право на власну історію.
І в той же час ми знайдемо, що тут немає цікавих співрозмовників.
Просто зайдіть час. Він і мені потрібно час вчитися.
Поступово, день по днях, ми відкриємо разом, як чудово спілкуватися. Два способи.
Це секрет. Якщо ви хочете почути про своє життя, покажіть про своє життя.
До речі, так само, як «додатки».
Майстерність життя: відмова від ролі
Цей урок дітей запам'ятається надовго.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
English, Українська, Français...
Мама: Ну, що ти зараз?
Дитина: Ммм.
Мама (якби допомогти): Чи є щось цікаве в дитячому садочку?
Дитина: Нууу.
Це все. Що називається, ми говорили. Я не знаю продовження, але я можу легко уявити його. Мама попросить ще кілька питань, дитина може вичавити на кращій пам'яті, мама заспокоїться. Варіант: не заспокоїться, але прийде до вчителя з питанням, чи роблять все на всіх, або чому дитина настільки секретна.
Я повинен визнати, що один з найбільш поширених, "Чому не говорити про те, що відбувається?"
Що таке? Не хочу поділитися з нами? Шановні батьки! Ні. Так само, як - ви і мене.
Я пишу маму, коли був останній раз, вона розмовила з сином про свою роботу. Вона відповіла з сюрпризом, «Це здається ніколи...»
Я дивлю, як людина може навчитися говорити про себе, якщо він не бачить таку модель діалогу поруч з ним. Говорячи "одним чином" навіть найсмачніша і найсолодша матір'ю в світі неминуче буде як питання.
А хто щасливий взяти участь у допитах, особливо як підозра? й
Час почати говорити.
Розповсюдження людини про наш досвід, цікаві зустрічі, сюрпризи, радість, ми поширимо свою руку до нього і даємо право на власну історію.
І в той же час ми знайдемо, що тут немає цікавих співрозмовників.
Просто зайдіть час. Він і мені потрібно час вчитися.
Поступово, день по днях, ми відкриємо разом, як чудово спілкуватися. Два способи.
Це секрет. Якщо ви хочете почути про своє життя, покажіть про своє життя.
До речі, так само, як «додатки».
Майстерність життя: відмова від ролі
Цей урок дітей запам'ятається надовго.
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
English, Українська, Français...