Синдром втраченого віку

Ви коли-небудь чули про синдром Загубленого віку? Ні? Дуже цікаво, до речі. Загублений вік від 50 до 70 років. В нашому житті не існує.

Не існує простих причин, які в цей період ми спочатку боремося з'являтися молодими, а потім довго будемо визнати, що ми старі. І як результат, ми просто відрізаємо величезну частину нашого життя, що насправді може бути кращим у нашому житті.

33336597

Деякі люди вважають, що після 55 або 60 років про задоволення життя можна сміливо забути.

Нічого не подобається! Секрет простий.

Не намагайтеся жити після 55, як 30 або 40. Замість того, щоб ми могли розвиватися далі.

Ми не намагаємось жити в 15, як п'ять, так і, кажуть, 30, як 15. У 15 ми не граємо з ляльками і солдатами, такими як п'ять. А в 30 ми не слухаємо музику, яку ми захопили 15.

Це не означає, що у нас є менше задоволення. Це означає, що ми отримуємо задоволення від інших.

Я чув багато разів від різних людей про дивний феномен. Навколо віку 50-55, багато людей відчувають, що щось в житті більше, і щось інше, яке повинно розпочати в цьому моменті, проте не почалося. Простіше кажучи, життя формує своєрідну поломку, пауза, яка, сумно, може прослужити довгий час до смерті.

Що я можу сказати?

Все про цілі, друзі, це все про цілі! Після 50 ми встановлюємо стандартну мету, щоб жити, а також до. Не гірше, ніж раніше, подивіться, не гірше ніж раніше, робота, заробляйте не гірше, відпочивати не гірше.

Чи не дивно, що багато хто відчуває себе сумним, що їх життя припинилося після 50? Як це може бути інакше, якщо все, що ми намагаємося зробити, це повторити себе?

Спробуйте встановити іншу мету – жити краще, ніж раніше. Насолодіться життям більше. Більше задоволення для задоволення, більш цікавим для відпочинку, краще виглядати, сильніше і яскравіше для любові. Спробуйте і ви відразу відчуєте, що життя має значення знову.

Неприпустимо? Чому це не так?

До тих пір, як ми вважаємо, що після 50 років наша особиста розробка закінчена, до тих пір, поки ми відчайдушно спробуємо тримати на минулому, жити, як раніше, висока і радість може бути забута.

Політ на насильство: Я більше, ніж ви

Коли ви

Радість і задоволення життя після 55 приходить, коли ви пустили минуле і дозволите жити, змінити, розвиватися, стати різними, дозволяючи собі нові хобі, нові друзі, нові заходи, нові - інші! – задоволення.

В порівнянні з нашими батьками ми отримали додаткові 25 років активного життя. чверть століття! Видання

Автор: Володимир Яковлев

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Фото: theageofhappiness.com/posts/sindrom-poteryannogo-vozrasta/neo9ugMvyg