Я не знаю, що я хочу.

Ви усвідомлюєте, що у вашій крайній точці, цей стан смертельно?

Коли дитина відчуває потребу в житті (харчування, увага, турбота, любов і т.д.)

Дитина вівчарка привертає увагу матері і очікує її прийти і дати те, що він потребує. Якщо мама не приїжджає (або невірно), дитина відчуває необхідність стає гостріше і гостріше, і торкнеться і кричить більше: необхідність не зникне. Якщо ви ігноруєте свою потребу в харчуванні та догляді, дитина не виживає.

Результати незадоволеності потребою любові не так очевидні, оскільки вони не загиблі відразу.

Необхідність любові – найсвіжіші людські потреби. І якщо ніхто не доходить до дитини, звичайно, він зупинить кричущий і кричущий, не тому, що необхідність рясно зникне, але від виснаження. Дитина безглуздий і відчайдушний, він страждає дуже багато, і він приходить, щоб зрозуміти, що ця потреба ніколи не може бути задоволена ким-небудь і ні в якому разі.

Він починає шукати. стражданняі знаходить: Це власні бажання.Чим більше він хоче, тим більше він постраждає.

Саме так починається шлях «позбавлення від бажання».

Він навчається забути про свої почуття і потреби. Щоб відволікти від болю і незадоволеності, дитина ділігентно навчиться: це діти з ранніми досягненнями, ранній інтелектуальний успіх (на початку 2-3-4 років вони починають читати і розраховувати). Він самовтілення. Впевненість, що «Я не те, що добре» і «Я не дуже добре» випалюється неможливістю для того, що вона, наприклад, залишається в дитячій та ліворуч. В суть він направляє небезпеку, звернувшись до матері. Вона не залишила, тому що вона не може бути поганою, вона залишається, тому що я поганий і не заслуговує любові. Він дізнається дуже рано, щоб виправдати ( "підтримка") інші: " Вона залишилася, тому що вона повинна заробити гроші, і я не маю права запитати її, щоб бути з мною."

А потім в дорослому віці ми маємо:

1. "Я не знаю, що хочу." "Я хочу сказати мені, що хочу." Нездатність витрачати гроші та інші ресурси. Живіт у власній невибагливості кращих умов, кращий одяг, краща робота. Багато альтруїзму, бажання доглядати за іншими. (Для інших, які він потребує.)

2. "Я не знаю, як я відчуваю." Я втратив свої дослідження давно... Вони нечутливі так багато, що вони постійно обробляються, переробляється до виснаження.

3. У «Я не маю права запитати, вимагати,Я хочу, щоб справи від інших людей, особливо людей, які я ціную. «Я знаю, чому вони не дадуть мені: вони мають власні справи та інтереси, вони не піклуються про мене». «Ніхто хоче мені,» (Це просто неможливо вірити.)

4. У Найбільший страх відторгнення, Звідси – одночасно – демонстрація незалежності (як компенсаційна поведінка) та самозабезпечення прихильності до особи. Саме так проявляється страх повторення раннього відторгнення дитинства, «неприймання», «нелюбний»

5. Умань "Я не скажу в будь-якому, я добро." «Якщо щось не виходить неправильно, це моя помилка». Грудасті показувати негативні почуття. Про себе і багато негативних переконань. І під ним все це страх почуття, страх гнів, і багато розпадів; інтенсивна боротьба між імпульсами любові і послуху.

Це опис характеру пригніченої особи.

Його 2 основні проблеми:

(1) хронічні нерівномірні потреби,

(2) неможливість направляючи свою небезпечність, що містить її, і з ним складність всіх теплих почуттів змушує його більше і більше відчайдушно щороку: що він робить, це не краще, навпаки, тільки гірше. Причиною є він дуже багато, але не так.

Якщо нічого не зроблено, то, з часом, або людина буде «гарячою на роботі», завантажуючи себе більше і більше – для завершення виснаження; або власне. Я буде псуватися і неперевершено, буде нестерпне самодостатня, відмова подбати про себе, в довгостроковій перспективі - навіть самогігієна.

Людина стає схожим на будинок, з якого прибрані меблі.

На фоні бездіяльності, розпаду і виснаження немає сил, енергії навіть для мислення.

Загальна втрата здатності любити. Він хоче жити, але починає вмирати: порушення сну, обмін речовин.

Важко зрозуміти, що він точно не позбавлений володіння ким-небудь або щось. Скоріше він не знає, що робити, і він не знає, що робити. Загублений сам. Він нестерпно тягарний і порожній, і він не може навіть поставити його в слова.

Нейротична депресія.йВсе можна попередити, не доводити до такого результату.

Якщо ви визнаєте себе в описі і хочете змінити щось, вам потрібно терміново дізнатися два речі:

1,1 км Вивчіть наступний текст за допомогою серця і повторіть весь час до тих пір, поки ви навчитеся використовувати результати цих нових переконань:

• Я маю право на потреби. Я, і я
  • Я маю право на потреби і задоволення потреб.
  • Я маю право попросити задоволення, право отримати те, що мені потрібно.
  • У мене є право на любов і любов інших.
  • Я маю право на гідну організацію життя.
  • Я маю право скаржитися.
  • У мене є право пошкодити і симпатію.
  • ... за пологами.
  • Я можу відхилити. Я можу бути самостійно.
  • Я подбаю про себе.

Хочу привернути увагу читачів до того, що завдання «записати текст» не закінчується самостійно. Автотренінг не дасть ніяких стійких результатів. Кожне слово важливо жити, відчувати, знайти підтвердження життя. Важливо, щоб людина хоче вірити, що світ може бути впорядкований в іншому вигляді, а не просто, як він використовувався для його уяви. Що залежить від того, як він живе цим життям. І ці фрази є лише підставою для відображення, відображення та пошуку власних, нових «трутів».

2. Вивчіть пряму агресію, до якої він фактично адресований.

Тоді можна буде відчути і висловити теплі почуття до людей. Реалізувати, що гнів не згубний і може бути представлений.

Як дізнатися ранні ознаки депресії в інших

Якщо ви думаєте, що депресована людина виглядає сумно, або збивати і скаржаться на весь час, це не так. Нерідко (особливо в юному віці) це дуже солодка, чуйна, соковита і чарівна людина. Він рідко відхилений, він щасливий всім. Він може легко дізнатися, як виправдати несуть дії інших людей.

Цікаво: Розробники особистої катастрофи: Стоп тертя старі рани

Класифікація «об’єктів» життя

Цей критерій простий: Якщо він поруч з вами, ви ніколи не почуєте прямих вимог любові і уваги від нього, вимагає перебування, якщо ви залишаєте, вимагає змінити ваші плани, якщо ви хочете щось, що він очікуваний. Він не буде відходити від ваших щирих декларацій любові (знецінити, ігнорувати, відхиляти, відхиляти, не відхиляти), або торкнутися, якщо він не втекти. Тому що вона болить так багато, щоб дізнатися, скільки він потребує любові, що було назавжди. Як довго має світ "повний" до нього любов...

Автор: Вікторія Пекарська

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vika-pekarskaya.livejournal.com/18194.html