Безкоштовний кондиціонер

Так, літо славився, не завадить дітям. Там немає ніде приховати. В домашніх умовах температурний бар з впевненістю досягає 50 градусів Цельсієм! Що робити? Нормальні кондиціонери дорогі, а енергія недостатньо. Розчин, звичайно, не супер, але ефект суттєвий! А енергія споживає майже нуль. Принцип роботи такого кондиціонера простий у знеболенні і не потрібно рубати деталі.

Про те, як працює і як працює. Це простий - є водяний радіатор в малюнку, є вентилятором. Для радіатора підключена холодна вода, яка протікає в ній, тим самим охолоджуючи її. У свою чергу вентилятор приводить повітря через радіатор, тим самим охолоджуючи його. Принцип чіткий. Але ви можете попросити, де ви отримуєте холодну воду? Відповідь від системи водопостачання.

Далі Найсвіжіші речі - радіатор або теплообмінник.

Я не знайшов гідного і вирішив побудувати його самостійно. Я взяв інструмент.

р.

І потрібні мідні труби і оцинковані пластини.

Тоді вони припалювали мене в цей радіатор, діаметр труб досить великий, що важливо!

Потім я з'єднав шланги міцно - все ще є тиск!

Я живу в будинку. Вода від свердловинних насосів. Я з'єднав радіатора між насосом і споживачами.

Що це? Перевірити температуру води - 9 градусів Цельсій !!! Відмінно.

Тепер температура в приміщенні не піднімається вище 25! Вікна необхідно закрити так, щоб холод не вийшов. Радіатор може бути будь-яким. Наприклад, автомобіль ... Ну, як для вентилятора, я думаю, що ви з'ясуєте його для себе ... Як кажуть, просто doodle :- опублікований

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.sdelaysam-svoimirukami.ru/275-besplatnyj_kondicioner.html