Баклажани з медом в Андалусії - неймовірно смачні!

Чудова властивість цього рецепта не те, що ви вода смажені баклажани муги з медом, як млинці (хоча це сама по собі є дуже цікавим досвідом), але що ці муги практично не вбирають рослинне масло при смаженні. Хто має смажені баклажани в олії знає, що цей овоч схожий на губку: він миттєво поглинає масло, яка впливає на смак.

Таким чином, можна зробити баклажани мінімально «нафтопроникними» замочуванням баклажанів в молоці, а потім ретельно натискаючи молоко.

Рецепт баклажанів з медом відноситься до іспанської Андалусії, щоб бути більш точним, провінції Кордова, яка славиться оливковою олією, а також кухнею, яка, можливо, до максимальної кількості серед інших кухонь південної Іспанії, вплинула на Морс. Хто ще подумав поєднувати аромати баклажанів і меду? Дуже продуктивна ідея, до речі.

Я дуже збуджу цю ідею, що я зізнався, що я не прочитав рецепт. У оригінальному необхідно очистити баклажани від шкіри. Я нічого не робив, і в кінці я не відчуваю дискомфорту. Але якщо ви хочете, щоб баклажани розтопити в роті, ви, ймовірно, повинні очистити баклажани.

Інгредієнт:

• 2 баклажани (близько 600 г);
  • 500 мл молока;
  • хлібопродукти;
  • рослинне або оливкове масло для смаження;
  • рідкий мед.

Як приготувати:

Очистити баклажани від шкірки і нарізати на шматочки товщиною 8 мм.

Залийте баклажани з молоком, щоб вона покривала їх повністю, і подрібніть їх пластиною. Залиште на 1-2 години, потім акуратно вичавіть і висушіть.

У тарілці змішайте борошно невеликою кількістю солі, згорніть шматочки баклажанів, щоб вони повністю покривають борошном.
Змийте залишене борошно.

Посмажити баклажани в великій кількості нагрітої рослинної олії і викласти на паперовий рушник.

Подавати гарячу з медом.

приготування з любов'ю,

Автор: Ольга Бакланова

Ви дізнаєтесь про це

Золоті цукіні чіпси з білим бобом гумус

Морозиво з гречки дуже незвично смачно і корисно!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.vsyasol.ru/baklazhany-s-medom-po-andalusski/2014/10/