Ефективний спосіб вирішення складних життєвих ситуацій

У нас є прихований ресурс, який ми забуваємо використовувати: наш підсвідомий. Ми знаємо, як це зробити. Вони почули підсвідомість, слухали душу, і діяли на всіх чинниках. Таким чином, якщо у вас є проблема і не існує рішення для нього, скористайтеся цим методом, випускають вашу підсвідомість, щоб допомогти вам.

Для того, щоб перейти до місця закривання очей. В цей період підсвідомий найбільш активний. Пам'ятайте, що будь-які автозбіжності та автопідготовки проводяться протягом цих періодів. Ви можете очікувати реальної роботи з ними.

Ви комфортні. Ви закриваєте очі і починаєте мислення позитивно про те, що добре і приємно.

Таким чином, ви налаштуєте на один емоційний фон з душею і підсвідомістю. Мозок починає туманувати і відключати. І в цей період потрібно уявити, що розчин до проблеми знаходиться всередині чорного куба. Ви тримаєте його. Він повністю закритий з усіх сторін.

Тепер ви концентруєте тільки на чорному кубі, закрутіть його в руки, відчуйте її холодними грубими сторонами, подивіться на свій колір, який нагадує колір абіс, і намагайтеся відкрити його. Забудьте про проблему, подумайте тільки про те, як відкрити куб, адже розчин лежить в ній.

Тримати на підсвідомому.

З вечора до вечора ви продовжуєте вправу, і один чудовий ранок ви дізнаєтеся, що вночі куб приглушений вам і відкрився. І ви пам'ятаєте, що він був всередині, що є найбільш прийнятним рішенням для вас в цій ситуації.

Пам'ятайте, що підсвідомий розум не може бути кишеним.Не може бути зроблено для роботи тільки на Вашому сайті. Але це завжди працює, чи подобається вам чи ні. Питання не працює чи ні, але чи почуєте його чи ні. Він допомагає йому торкнутися і почути його.

Якщо ви повернетеся до внутрішнього світу частіше, ви зможете це зробити на ходу в будь-якій ситуації, закривши очі трохи довше, ніж при блиманні. А потім ви йдете до звичайного слухача без використання техніки закривання очей. Ви разом, рукою.

Вас цікавить.

Більш інтимний, ніж секс.

Я не знаю, що я хочу.

Послухайте, отримайте на зв'язку з вашим підсвідомим. Ми завжди пропонуємо найбільш вигідний і вигідний варіант для Вас. Завжди думають про вас і намагайтеся допомогти. Все, що ми повинні зробити, це слухати його. опублікований

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: psihologiya.ru-land.com/stati/est-ochen-drevniy-i-deystvennyy-sposob-resheniya-slozhnoy-zhiznennoy-situacii