Чому мій чоловік залишив?

Шановний редактор! Алла Павловна Н. пише вам з міста М.

Я пишу вам:
1,1 км Кріплення.
2,2 км Спробуйте зрозуміти вашу помилку.
3. У Отримати консультацію.

Ми проживали з чоловіком на десять років, але на нашому весільному ювілейі він залишив мене. І не тільки лівий, але розіграний перед колегами.

Я працюю в школі як вчитель російської мови та літератури. Якщо він пішов,
(а) коханка;
б) тому що я обдурив;
(c) бо ми не живемо добре, це було набагато простіше і зрозуміли для мене.

І пішов він без видимої причини. Найсмачніше, що в десять років ми ніколи не заварилися. Ми прожили наші душі в тихому, виміреному житті. Я зроблю його щасливим і полегшив життя.

Я ніколи не зробив його допомогти мені з будинком, тому що:
1,1 км Він зробив це неправильно.
2,2 км Для мене було простіше і швидше.
3. У Я був використаний для замовлення, і він не пам'ятав основних речей, таких як губка, щоб мити чашки з і які пластини мити.

Я теж сумував, що за 10 років мого життя, Я захистив його від усіх побутових проблем і приготував йому, як дитина. І він, за подякою, поголені мене перед цілою групою.

Покажіть, що це було схоже. Ми відсвяткували свою ювілейну весілля в суботу. У день до, очищав будинок. Ми привітали один одного ранку. Я дав мій чоловік зелений номер взуття в кольорі свого терористичного хребта, і він дав мені шовковий шарф деяких неявних кольорів, не підходить як для мого пальто або мого клоака, хоча я просив його багато разів не дати мені речі, якщо людина має елементарний смак.

Я подякував чоловікові не зіпсувати свято як для нас. Але мій чоловік, очевидно, відчув, що я був нещасливим і вирішив мене, замість комплекту 6, він раптом взяв і поставив на комплект 4, для четверга.

Я знову нагадував чоловіка, який був суботам, і він мав поставити на набір 6, але ввечері він кладе на свій свято набір 8. Справа в тому, що мій чоловік не має елементарного смаку і I, для того щоб не рум'яна за свою смішну зовнішність, один раз і для всіх кладуть свої речі для того, щоб розподілити все в наборах на кожен день тижня, підбираючи, звичайно, зв'язки до сорочок, шкарпетки до штанів.

Він має набори для літніх, зимових і безсезонних. Набір також включає в себе нижню білизну, ручку, ремінь, рукавички (за потреби) і так далі. І я завжди кладаю замітку в сорочку кишені, що говорить йому, що робити далі. Я чуйний і точний, і я вважаю, що успіх в будь-якому бізнесі залежить від продуманого плану.

Я завжди зробив план для чоловіка.

1,1 км Який кологне освіжати після гоління.
2,2 км Який зовнішній одяг, в залежності від прогнозу погоди, носити сьогодні.
3. У А що взуття носити на цей набір.

Щоранку, після моєї пам'ятки він не змінив свій одяг в тиші, але раптом запитав, якщо він міг носити нижню білизну комплекту 6 і верхній комплект 4 в домашніх умовах в суботу. Для чого я, звичайно, затриманий йому, що робити це не потрібно, тому що в четвер він може мати проблеми з шкарпетки з четвертого набору і взуття з шостого.

Тоді мій чоловік зробив деякі відмінні шизофренії, що в четвер він одягає взуття з четвертого набору і не турбує мій шизофренічний порядок.

Що він сказав: schizophrenic. Ми вперше поспілкувались у нашому житті. За приїздом гостей я поставив столик, змінився одяг, і мій чоловік був все в комплекті 4, але я свідомо зберіг німий і нічого не сказав!

І пішов мій чоловік, щоб змінитися тільки тоді, коли двербеля занурить гостей завжди приїжджати до нас, знаючи про любов до пунктуальності. Він довго змінив. Ми всі сиділи на столі. Але я не входив в спальню, щоб поспішати його, тому що я був відхилений хізофреніковим наказом.

Так ми сидимо на столі: Я маю на увазі, і всі мої колеги, чекаю. Я намагаюся здатися смішним, я жарт, я кажу, що мій чоловік поставив таблицю себе, так що я зумів змінити одяг, і він не зробив. А потім раптом мій чоловік виходить. У вас немає ідеї, але він спеціально кладе на одну річ з кожного набору, не святковий набір з 8!

Я проповідував все було дрібно, звичайно, але так як він сидить поруч з ним, я кинувся до нього, "Ми проживали з вами протягом 10 років, і я не знаю, що ти був такий витончений садист." А потім мій чоловік вийшов з столу, стояв в середині кімнати, і зробив абсолютно святий акт.

Він зняв куртку і шутував:
Куртка з денного комплекту 1 надіти по понеділках!

Потім він зняв свою краватку, закинув її назовні і розтушився:
П'ятий з денного набору 2, зношений у вівторок. й

І так він отримав в неділю. Я маю на увазі, я в мій штани.

Якщо він припинив там, можливо, я пробачу його. І сказав він: «Фестиваль Пакет 8 комедії, на ювілеї, весілля, дні народження та Новий рік».

Після того, як мій чоловік взяв автомобільні ключі, документи і залишив квартиру голий без засмаги двері.

Ось чому я пишу вам, шановний редактор, адже я не можу зрозуміти, як жити разом протягом 10 років, ви можете:
1,1 км Так само змусити когось ближче до тебе.
2,2 км Так раптом зміниться.
3. У Познайомлюся з дружиною без причини або причини.

Я не розумію, чому він зробив це.

З повагою, Алла Павловна Н. з м. М. Опубліковано

Синдром втраченого віку

Політ на насильство: Я більше, ніж ви

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1034142886667640&id=703442096404389