Чому Герасім похилий Мума

Не чому він поганий, але чому це страшно і незрозуміла історія дітей в п'ятому класі. Навіть перед тим, як вони знали про серпандом.

Чому вона міцна в шкільній навчальній планці з радянських часів зрозуміла, що заперечення «виживання під царем» в цілому. Чому так рано, я думаю, що це дуже просто, бо це про собаку. Діти почувають себе шкода для собаки і не сподобається серпандом. І в цілому про собаки - це діти.

Я був на цих грабах до. Не прочитав історію. Ну, це типово для неї, це океї, вона читається швидко, кажучи: "Дуже, як я блю тебе, ви читаєте."

Історія була названа «Льв і собака». Доброго дня! Добре, ви пам'ятаєте. Неправильний, невірний собака, лев, бо любив праву. Через п'ять хвилин, у мене була половинка сплетені і незрівняна дитина, яка була абсолютно неосвічена. Я пам'ятаю зло, тихе слово, кількість, програма, вчитель, і сам, що я не хотів би подивитися на те, що вона там читала.

І ви сказали п'ятий сорт. До нього діти вже мають захисну мастильну форму, рясно виділяються при перепаді з великою російської літературу. У вигляді жартів, жартів та інших знецінень. З історії про Мумі насправді дуже страшний, є багато оборонних фольклорів про це.

Це право, діти - рідкісні дорослі хочуть перепрочитати його на дозвілля.
Це не так, що це про собаку. Не навіть через серфдом.

Розкажіть, як я її бачити.

Той факт, що дама була в основному написана від матері Тургенева є відомим фактом. А історія була схожа, тільки там бідний хлопець не ходив в будь-яку точку. Він здивував все і залишився вірним дамі.

Про це розповідають про дітей, але всі деталі дитинства письменника неприпустимо.

І було страшне, жорстоке лікування на рівні катування. Мама була, здається, психопат епілептоїдного складу, і сама, очевидно, посттравматичний, діти побили за все, і за нічого - теж. «Ви знаєте краще». У будь-якому випадку не існує стратегії уникнення. Всі слуги відмовилися від дітей, а мама ще любила розірвати в процесі виконання, що вона була настільки засвідчена, що її серце болить, тепер вона гине, а потім в листі вона описала, як торкнувшись відлякула сина, що вона була просто збита стрижнями, була для неї. Не вдалося захистити дітей, влада матері над ними була завершена, інші вкладення не допускаються.

Це, мабуть, найважчий сценарій зловживання дитини:

• загальність (Тепер не існує стратегії уникнення, незалежно від того, наскільки добре ви повинні бути, ви все ще будете б’яти.)
  • амбівалентність (Єдина людина, яку ви любите)
  • жертвування (неприпустимо, привезена мама)
  • Немає захисника, крім терапевта.й

У будь-якому випадку, укус був укус, не боляче мум.

Він був глибоко потертим людиною. І Іван протистояв хоча б що-небудь, захотівся втекти, але був спійманий і похилий до смерті. На додаток до бджіл, був загальний контроль всіх аспектів життя, постійне психологічне насильство.

І в контексті всього цього, історія Герасіма прочитала як спробу компренувати свій досвід, наративну практику самопсихотерапії. Історія була написана в той час як Тургенев був під арештом, який у себе створює умови. З одного боку, є тригер: ти повернувся в руки. З іншого боку, є час, мир і достатня безпека. Це його.

Герасім - глухий герой, який був зачарований до будинку леді.

Це метафор для подарованої дитини, яка не могла вибрати, де він народився, хто не має слів, ні права, і найголовніше, спочатку щиро хоче бути «добрим хлопчиком», щоб заслужити любов своєї матері (до речі, Сам Тургенев був також героїчним зведенням).

Це дуже важко для нього, але він намагається дуже важко, показує відданість і зухвалість і довго сподівається, що він зможе стати так «дослім», що він буде дозволено просто жити, мати його секретне особисте життя душі, любити когось. Він ніколи не буде слугою, він завжди буде вірним.

Тетяна сама, тихий, Мек, Мек – це субособистість, що дитина в такій ситуації сподівається на спалювання. Якщо ви дуже, дуже хороший і неслухняний, то, можливо, ви не будете знищені, не будете спалювати все в вас, буде запасний.

"Як ні! - відповідає пані, - секрет життя душі до нього, любити його, показавши його! - і влаштовує непристойну історію з нібито п'ятою Тетяною і вимушеним шлюбом. Це, дає цю найбільш ніжну субособистість зловживанням, трамвай її, і навіть обставляючи все так, що вони говорять, це її несправність, такий круп.

Я хочу сказати, що надії. Цей шлях закритий. У ситуації такого насильства зберігати душу живим, люблячим, розвиваючи (купе бути дітям) неможливо.

Дитина все ще не зламаний, він не готовий відмовитися і перетворювати в зомбі, порожня облаштована оболонка без душі, щоб стати повним рабом.

Нова спроба - приховати, вичавити все живим і вразливим до дуже маленького, недбалого розміру - ви думаєте, собака, добре, хто його заважати? Невелика істота, крихітна частина життя і тепла, особиста значна, але ось я, весь хмелюстка.

Але ні, що не можна псувати. Він відчуває його спинном, де зона безкоштовна від його контролю.

Як у розмові Winston з O'Brien, "Я не зраджую Юлію," і гран у відповідь, практично симпатія: зрада, дорого, де ви збираєтеся. Все буде очищено, в дорозі вниз по вулиці. Вони обидва розуміють, як важливо це - навіть крихітний кут любові і прихильності до вашого серця стоїть між вами і Великим братом, остання хвиля до руйнування душі. Особлива близькість і взаєморозуміння між жертвою і виконавцем.

Ситуація дитини, яка перебуває на занурення важкого батька, завжди гірше. А в той же час він любить терапевта з усіма душами і мріями його любові - до останнього. І не існує жертв, що він не зробив, не з страху, але просто тому, що він вірить серцю, що це право зробити. Він є дитиною, він належить до свого батька вправо, і тому його душа.

Ось цей останній крихітний шматок надії на любов матері, залежну субособистість дитини нескінченно сподіваючись на диво і милосердя, Герасім, але спочатку подбає про це, пробачає і мирн. Так само, як в терапії. Тепер він може піти, він не прив'язаний до будь-якого І не малюка більше.

Життя, звичайно, більш складний.

Чи знаєте ви, що мама Тургенєва проповідувала її писати над входом в будинок, коли її сини залишили свою владу? "Не буде спати."й

Завжди такий ризик, потерпілий натягує. Він навіть захопив стару дочку жінки, а потім прийшов до своїх почуттів.

Дуже добре, коли ви керуєте своїм досвідом в образах, спілкуючись, відіграють ролі внутрішньої драми вашої душі. Потім можна залишити, припускати з втратами і ранами, але все ж випустити. І жити власним, складним, не дуже щасливим, але власне життя, з почуттями і вашим вибором.

Цікаво: Освіта чесності: кращі книги для дітей

3 книги про батьківство, які варто купити зараз!

Повернувшись до дітей і читання, 1984, ми дозволимо дитині читати на 14.

І «Муму» і 14 рано, адже сімейні жахи гірше, ніж жахи режиму.

Автор: Петроновська Людмила

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: ludmilapsyholog.livejournal.com/267356.html