Павло Зигмантович: Не знаю, як доглядати за близькими.

Я хотів би писати цю статтю, не знаю, як доглядати за чоловікам. «Жінки не знають, що таке катання. й

Потім він взяв пітливість на інших і знизив інтенсивність перекосів п'ять разів. Чому я люблю жінок? Я одягаю всіх відразу, один, щоб говорити, choch. Нехай болить всіх.

Ви думаєте, що ви піклуєтеся про ваш партнер? Нічого не подобається. Переважна більшість людей не знають, як доглядати за принципом. І я не говорю, що в костюмі раптової неправомірності або заради червоного слова. Не знаю, як доглядати за своїми близькими. Не більше чоловіків, ні жінок.

Але вони знають, як доглядати дуже добре.

Замініть першу для другого. Люди думають, що вони доглядають, якщо насправді немає реальної допомоги. Чи не вона навіть запах?

Чи не ви? Давайте розглянемо невеликий академічний словник російської мови. Ми побачимо, що є турбота - "привабливість до потреб, потреб когось".

І охоронець називається «охороною особистих і майнових прав нездатних громадян (мінори, психічно хворі та ін.), а також наглядом їх, накладеним державою на когось і здійснюється під контролем державної влади». Потужність може бути звільнена. Словник у пристосуванні не її, але слово «індапований».

Як видно, догляд і догляд дуже різні. Вони піклуються про тих, хто не може подбати про себе, і тому охоронець має право приймати рішення на палату.

Догляд відрізняється. Догляд за людьми, особливо, увага до його персональної території та кордонів.

Відмінність догляду і догляду є величезною.

Прийміть трохи анекдотального прикладу. Жінки пішли в магазин і, проходячи від відділення чоловічих шкарпеток, купили чоловіка п'ять пар. Що це догляд чи за собою?

У версії описано - пристосування. Жінки для чоловіка вирішили, що йому потрібні нові шкарпетки, і купили їх за нього. Виявляється, що чоловік нездатний, не може вирішити себе, ні купити. Поганий, болючий.

Що буде виглядати?

Жінки пішли в магазин і, проходячи відділ чоловічих шкарпеток, званий чоловіком і просили, якщо він необхідний шкарпетки. І він зробив його відповідно до його відповіді (можливо, він купив його, можливо, він не був, залежно від того, як він відповів йому).

Це занепокоєння.

Так само, як і чоловік. Ти можеш подумати про те, що ти сам.

Схема проста - ви бачите, що чоловік потребує щось (або ви думаєте, що ви бачите це). Ви не просто попросите чоловіка або чоловіка. Ви це робите, якщо ваш чоловік не розуміє.

40973734

Що таке дорослі відносини.

Я думаю, що ми вже знаємо. Я неодноразово заявляв, є союзом двох дорослих і рівних, і цінним для цього. Дорослі і рівність.

Але (і я не єдиний, хто помітить це) рівність у відносинах не так часто. На практиці батьківсько-часові відносини значно більш поширені. Що таке, хто відповідальний, і хто-небудь - як у подачі.

Про такі ситуації, які вони говорять, коли вони використовують казку, що жінка завжди має ще одну дитину, ніж вона має. Саме вона має реальні діти, а також має чоловіка, який також є дитиною.

Для багатьох чоловіків і жінок ця ситуація є стресом – і це зрозуміло чому. У такій «парентно-зв'язній зв'язок» дуже мало задоволення і радості. Більше натягу і коерекції.

Як ви вийшли з них? В одній замітці ви не можете сказати все, звичайно, але піклуючись замість опікунів - просто дозволяє додати дорослого до відносин.

Для того, щоб не бути мамою для вашого чоловіка, поважних жінок, для того щоб не бути тато дружиною, поважали чоловіка, вам просто потрібно відмовитися від уподобань і перейти до догляду.

Питання може бути будь-яким з вищевказаних засобів, які заважають. Ні, це не так. Іноді дуже приємно, коли людина вирішує для вас, що потрібно покривати ковдрою і / або принести гарячий чай. Або, скажеш, купуючи подарунок, ви ніколи не купите.

Ти веселий.

Не відмовлятися!

Коли ви

Але іноді. Я маю на увазі, час від часу. Я маю на увазі, рідко. Я маю на увазі, не кожен раз. Я маю на увазі, ви отримаєте його. Іноді це означає «заміжні». й

Якщо ви хочете, догляд повинен бути 98%, і пристосувати - 2%. Не буде найвибагливіших психологів світу!

В резюме, якщо ви хочете рівних шлюбів, подбаєте і не дотримайтеся. Це буде краще. Видання

Автор: Павло Зигмантович

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: pravotnosheniya.info/Lyudi-ne-umeyut-zabotitsya-o-blizkih-3902.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное