352
До чого потрібно. . .
На 3 Промийте руки спочатку, потім захопіть їх з столу.
Спочатку, потім солодкий.
Візьміть лего спочатку, потім отримайте іграшки з цієї коробки.
Спочатку їсти суп, потім піти на прогулянку.
Поставте іграшки спочатку, потім мультфільми. Не отримайте в публіці, слухайте своїх літніх людей і час сну.
На 10. Перший клас, потім прогулянка.
До математики спочатку, потім грати.
Очистити кімнату першим, потім комп'ютер.
Відповідайте мої питання першим, після чого ви не зможете.
По-перше, потім уроки, потім їсти і спати.
На 20. Перш за все, отримайте роботу, потім одружився, і нічого іншого.
По-перше, «фініш» вимушене вивчення англійської мови, перш ніж приступити до вивчення улюбленого, але так рідкісного і «Чому потрібно це» чешки.
Спочатку закінчити диплом, а потім на манікюр і в кіно.
Тоді в 30, 35, 40, «до чого потрібно» - глобальний мертвий кінець. Якби сісти в коробці все своє життя, людина не знає, як реалізувати свої бажання, відокремити їх від бажання інших (закриті родичі, суспільство), не знаю, як голосувати їх, захищати і впроваджувати їх.
У той час як реалізація «і бажання людей» може бути досить успішним, «для радості» батьків, босів та усього світу. Робота на графіку, діти народжуються, тому що так «поганий» (який і для чого?), створена сім'я, як сумна, так і через добре застарені дії «на замовлення», не на волі.
І люди не розуміють його. Хтось повністю, і хто-небудь до такого моменту X, коли раптом ви зможете реалізувати свою «ХОЧУ»: залишити офіс і відкрити свій невеликий бізнес, переїхати на іншу країну, писати книгу, придумати щось унікальне.
6979734
І в цей момент в 30, 35, 40 років потрібно відреставрувати, щоб навчатися почути себе, ваші бажання, щоб навчитися протистояти прагненням і перевагам суспільства і близьким «Чому потрібно?», «живо і тримати голову вниз», і т.д. Не завжди легко, але часто цікаво!
Самодостатність: Що це означає для вас?
Чоловіча персональна лялька
Але з тими, хто, незважаючи на все, продовжив «прогулятися», отримали і побігли, дива відбуваються і іноді настає момент, коли крила виростають. Видання
Кредит: Mia Scherer
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.facebook.com/msherer
Спочатку, потім солодкий.
Візьміть лего спочатку, потім отримайте іграшки з цієї коробки.
Спочатку їсти суп, потім піти на прогулянку.
Поставте іграшки спочатку, потім мультфільми. Не отримайте в публіці, слухайте своїх літніх людей і час сну.
На 10. Перший клас, потім прогулянка.
До математики спочатку, потім грати.
Очистити кімнату першим, потім комп'ютер.
Відповідайте мої питання першим, після чого ви не зможете.
По-перше, потім уроки, потім їсти і спати.
На 20. Перш за все, отримайте роботу, потім одружився, і нічого іншого.
По-перше, «фініш» вимушене вивчення англійської мови, перш ніж приступити до вивчення улюбленого, але так рідкісного і «Чому потрібно це» чешки.
Спочатку закінчити диплом, а потім на манікюр і в кіно.
Тоді в 30, 35, 40, «до чого потрібно» - глобальний мертвий кінець. Якби сісти в коробці все своє життя, людина не знає, як реалізувати свої бажання, відокремити їх від бажання інших (закриті родичі, суспільство), не знаю, як голосувати їх, захищати і впроваджувати їх.
У той час як реалізація «і бажання людей» може бути досить успішним, «для радості» батьків, босів та усього світу. Робота на графіку, діти народжуються, тому що так «поганий» (який і для чого?), створена сім'я, як сумна, так і через добре застарені дії «на замовлення», не на волі.
І люди не розуміють його. Хтось повністю, і хто-небудь до такого моменту X, коли раптом ви зможете реалізувати свою «ХОЧУ»: залишити офіс і відкрити свій невеликий бізнес, переїхати на іншу країну, писати книгу, придумати щось унікальне.
6979734
І в цей момент в 30, 35, 40 років потрібно відреставрувати, щоб навчатися почути себе, ваші бажання, щоб навчитися протистояти прагненням і перевагам суспільства і близьким «Чому потрібно?», «живо і тримати голову вниз», і т.д. Не завжди легко, але часто цікаво!
Самодостатність: Що це означає для вас?
Чоловіча персональна лялька
Але з тими, хто, незважаючи на все, продовжив «прогулятися», отримали і побігли, дива відбуваються і іноді настає момент, коли крила виростають. Видання
Кредит: Mia Scherer
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.facebook.com/msherer