Російські жінки: робота над помилками

10 Стиль Місекції Тільки російська Жінки макіяж «Якщо жінка полюбляє дитину, вона російська». Тільки російські жінки сниться одружитися і ніколи не працювати. З одного боку, такі ноти викликають тільки спадщина: хто серйозно вважає, що сімейні скандали, любов лейперових штанів і шлюбного золота перспектива є ознакою національної психіки, а не майно кожного окремого персонажа?

Але вираз "тільки російська жінка" Ви перетворюєте в популярний пошуковий запит, ви починаєте відчувати себе як дуже «тільки російська жінка», яка з якоїсь причини стала модним змивати в інформаційний потік.

Якщо ви підсумуєте найбільш популярні аргументи про російські жінки, портрет виходить на крихке: Самозбереження, мережива, зв'язок-obsessed, маніпулятивний, погано одягнений і виготовлений, як простанови. Готовий вбити один одного для того, щоб служити непристойним біженцям з Близького Сходу - адже тільки російські жінки зроблять все для мурах в будинку. Погані мами. Погані дружини. Погані працівники. А – вишня на торті – без натяка на самооцінку і самореспект.

Я шукаю себе в дзеркалі і дива, якщо хтось бачить мене, як це. Як мені подобається? Чи є мої друзі? Моя колега, родичі, паси-на вулицях Москви? Ми всі монстри?

Чи є багато правдій в такому роду аргумент? Хто вважає, що вони мають право судити нас? Чи діє узагальнення «тільки російські жінки»?

На мій погляд, ні з яких питань. Мотивація важливіше.

Чому люди роблять це? Оздоровлення? Бажаєте нам отримувати краще? Ви думаєте, що «тільки російські жінки» – це гірка, але необхідна медицина? Що ми будемо сором'язливі, що ми усвідомимо свою власну неправомірність, і що ми будемо рушати, щоб задовольнити очікування деяких самонакладених суддів?

В середині минулого століття вчений Григорій Батесон сформульовано і описав концепцію. Двосторонній: комунікативна ситуація, в якій людина одночасно отримує дві суперечливі повідомлення від співрозмовника.

Наприклад, «Я люблю тебе, ти поганий!» Або, "Ви людина, ти лусий раг!" Ор... або – поважати себе, «тільки російська жінка», залежна, жаді, приступна істота, яка, на відміну від європейських і американських жінок, не знає, як одягатися, зробити, заробити і підняти дітей.

Це не ліки або ліки. Це насильство. Приниження заради приниження не для будь-якого благородного призначення. І вона заливає на наших головах з телевізійного екрана, від рота деяких "гуру стилю": "Увімкніть, звичайно, ви не красиві, великі, розпущені не вийшли, і ще не посміхнувшись, затискаючи ..." Як ви не любите себе. Дивись на Паріян, чому ви не можете це зробити?

Розкажіть.

Жінка повинна бути міцною, незалежною, доброю заробітком і «фемініном». Тендітна, добре вкрита, без целюліту - і без дієти, без гімнастики, тому що барбелл і гантелі "нефемінін".

Жінка повинна поважати себе і безшумно читати 10 причин, чому тільки російська жінка може помилитися за пропис. Жінки повинні, нарешті, зрозуміти, що вона кине нічого для будь-якого. Що таке самореспектування Європейки люблять це!

І неважливо, що вони існують тільки в уяві тих, хто скрупульозно підраховують недоліки «тільки російської жінки». й

До речі, я не думаю, що ці бухгалтери наших гріхів щиро вірять, що гончарні сукні і ідея чоловіка як кам'яна стіна є прерогативом виключно «російських жінок». Якщо так, вони ідіоз.

Оскільки різниця між Мусковітом, романом і Париян дуже мало. Зважаючи на те, що кордон не є національністю, але при звичаї.

Про те ж саме по всьому світу. Неважливо, якщо це російська село, португальська або американська. Жителі мегамістів схожі, оскільки вони живуть в аналогічних умовах. І неважливо, що це мегаполіс називається – Нью-Йорк, Сан-Паоло або Москва.

У ситуації, коли ми постійно носимо в наші нібито унікальні гріхи, є тільки один спосіб показати повагу для себе: відправити. «Тільки російські жінки роблять подібними протезами». Тільки російські жінки подаються у своїх дітей. - Вимкніть. Тільки російські жінки - "Отримати двічі."

Не потрібно пояснювати, виправдати, спробувати дешифрувати це погане подвійне повідомлення. Ми повинні пам'ятати, що будь-який подвійний зв'язок є насильством, і той, хто практикує це садистець, який дає задоволення приниження людей. Він не хоче бути розумним, міцним і кращим.

Самодостатність: Що це означає для вас?

Жіночий магнітіст

Що буде писати або говорити про? Хто буде він бренд? Чому б він чи не відчував себе в «тільки російські жінки»? Радіоканали такого роду не є ліки. Це захворювання. Не наш, але ті, хто веде мовлення.

І я не хочу навіть спробувати зрозуміти причини цього захворювання. 10 причин, чому тільки російські жінки відчувають себе шкода для тих, хто приниження їх.

Автор: Алла Боглепова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.m24.ru/articles/108385