Право на небезпеку без провини тягару

Це буває, що дитина, якби спеціально атакувала. Я переносить, і відмітив, і попереджає, і активно слухаю, і приймати - і все не в хрін кормі, він, здається, навмисно провокативно і зло.

Мені здається, що він не так, що він хоче нас дратувати, але тому що він потребує виходу. Він сидить і торкнувся, і з якоїсь причини він не може, і «подрібнювачі на ріг» так, що в результаті карель все ж криється і нехай.

Це означає мені, що в попередніх відмовах я викопаний і відігравав, і дитина має непристойне почуття, що щось неправильно, але що – він не може зрозуміти, що я емоційно заперечив його, і він, здається, хоче чіпати до чогось, і він ковзає на evasiveness і прасування, і «погляд з причин», і «розривів».

Я шукаю себе близько. Я отримав, наприклад, не спить добре, я не хотів дзеркала в собі, план дня не влаштував мене, добре, з десятками незначних подразнень, які ніде йти, але отруюються зсередини. Тексти пісень, а це означає: І я буквально дивитися все, що йде навколо просто хоче, щоб сидіти і ставити.

Але «сидячи і кричати» важко для мене особисто, тому після того, як ковтати ще один люмп і брендувати себе зайчиком, я піду ріст у всіх. Мій чоловік, деякі діти. Яскравий чоловік, замість того, щоб потрапити в чесно затребуваний конфлікт зі мною, намагається заспокоїти, обійти і особняк, що зробив злий вогонь ще більше. І так я побачила це настільки яскраво: як мені потрібно це нещастяне кварель над деяким непристоємним для павела, задньоїся, і кинувся від перемир'я і самоцвіту.

Я шукаю дітей і я відчуваю, що в цих моментах їх нестерпності вони просто відчувають себе поганими з внутрішньої сторони, і тому хочуть відчувати себе себе себе, і вони не можуть, ми навчаємо їх не нудьгувати. Для кожного речення ми скажемо, «Мамаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааaaааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Він міцний, він може, він не має права на самотність, тому він дрочить, він дрочить і він нестерпний. Так що ми б барк, хастиз, поломка, і нарешті дозволили торкнутися і попросити руки і зв'язок «не одне сподобалося мені. й

Моє враження полягає в тому, що все ознайомлене тільки через трохи фанатизму і відсутності власної гідності. І це світ.

Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ми не можемо допомогти, але накопичувати його, тому що ми не завжди можемо викинути його прямо.

І ми не можемо відчувати себе шкода для себе весь час, щоб позбутися від небезпеки, тому що ми не будемо жити. Агресія неминуча.

Агресія, або «збиток від гніву», – це просто сльози тих, хто не може кинути.

Тому, коли дитина складна, я кажу собі «не співу, це повинно бути передано», і перейдіть на пряму голову «не», висихаючи право бути добре. Тоді я посипаю його на спині, поки він кричить і кричить, і ви можете побачити, скільки простіше він відчуває. Ось чому я не люблю відволікаючи техніки так багато. Зважаючи на те, що у дітей немає.

Tessa писав на її білій дошці в приміщенні вчора: Ви найкращі мами в світі. Ви чуєте мене багато. Я буквально захоплюю, для неї серйозна дівчина і ніжність і приємні слова - стильний. І сьогодні вона кинулася на них вранці, тому що вони були пізно і не збираються, Tessa прийшли в, зірвав на мене довго, а потім сказав міцно: "Мама, якщо ви сердитися, ви можете піти і подивитися, що це говорить на мій чорному борту".

Це парадоксичне коло: цілісність і мир в душі приходить, коли ви допускаєте небезпеку і агресію, а не коли ви від нього не збігаєте. Право гніву дає іншому право нехтувати без провини в навантаженні, загоює нас від накопиченого жовчі і залишку. Зцілуючись, ми стаємо сильнішим і здатні витримати небезпечність іншого, не намагаючись відключати його або знецінювати його. Так, загоє його.

19 Блискуча консультація для батьків

10 Місць, які будуть перервувати життя дочки

А потім виникає природне питання: що якщо ви не можете стояти? Як не пошкодити? Я думаю, що тільки відповідь є вектором. Ми працюємо один з одним, ми разом, ми є одними, або ми з кожним захистом, ми проти, кожен для себе. Ми як у спіралі внизу, так і в напрямку відключення і закриття, навіть з кращих намірів, так і в спіралі вгору, в напрямку недоторканості, до любові.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.womenfrommars.com/thinking-mommy-notes/right-for-dark-side/