Ви можете розкачати, будьте втомлені, виховані, мати серйозні проблеми, бути холодними, але бути абсолютно щасливими. Абсолютно.Євген Гришковець
Чому психологи частіше звертаються до жінок, ніж чоловіки?
Психологічні проблеми Російські чоловіки відносяться до тих проблем, які вони здатні і повинні вирішувати себе. В особливо гострих випадках я навіть попрослю людей, які у вас лікують своїми руками або з ліворуч? Ви свердлите зуби? Чому ти працюєш? Що ви думаєте, що це самолікування?
Не всі проблеми можна вирішити сам чоловік! Неважливо, як смарт і сильний він. Психологічні проблеми серед них. Ви запрошуєте себе.
Нехай ви все частіше перебуваєте в поганому настрої, ви завжди незадоволені всім, виникають проблеми зі сном, а прояви агресії стають звичними. У той же час, ви все ще курите, пити, у вас є тахікардія і зайва вага.
Здавалося б, ви є типовою російською мовою. Ви хочете позбутися від принаймні одного з симптомів? Причина якого проста і швидше за все може бути порушенням метаболізму нейротрансмітаторів.
Увага, питання: Чи можна відновити серотоніновий обмін самостійно? Ви інгібітори відновлення?
«Я людина», «Я сам!» Я чоловік!, Як ставити і розповісти незнайомця про проблеми? А незнайомець тут – психолог. І найгірша частина ще не така.
Дуже сміливо намагається бути об'єктивним, люди стають власними аналітиками і, здається, зрозуміти всі причини і наслідки. Самодіагностика виникає на рівні: «Я маю безсоння, тому що я був нервом про проект (акцидент, кварель, кредит)», «Я відчуваю себе так погано, тому що я постійно боїться бути вогнем (нещасливий в шлюбі)» і, нарешті, «Я пишу так багато тому, що моя робота нервова (дружина трохи, життя не вдалося)».
"Я не хочу жити, бо мій подруга залишив мене. й
Ні, мої дорогі! Ви втратите! З усіх цього люди хочуть жити і жити: вони добре сплять після нещасного випадку, повісити після клажі, приймати і давати кредити; вони відчувають нормально навіть на фоні непорозуміння в сім'ї, в кінці, утворюють новий; хтось відмінно управляється не п'яти, працюючи на нервовій роботі (або змінити робочі місця, або зняти стрес у здорових спосіб). І подумайте про це – не всі втратили бажання жити навіть після знайомства з близькими.
Але під час любительської, кухня психологізація проблеми (Я пригнічений тому...)
Є заміщення причини і ефектй Ви знаєте, що ви не будете добре спати, ви не будете добре пити, ви не пригнічуєте з зовнішніх причин. Причина завжди всередині, причина завжди всередині себе. Погода погана і ви поганий настрій. Неспроможність. Це добре для вас.
Один день під час трансляції на радіо дівчині, і ми мали розмову:
Вона: Як тільки я починаю натягувати на розрив, мій хлопець каже, якщо я залишаю його, він відстрибає дах. Два роки відносин, моя сила працює. Що робити?
Я: Ви думаєте, що всі хлопці, які відмовилися від стрибків даху?
Вона: Ноп.
Я: Тож не про тебе, що ви його залишаєте?
Вона: Що таке?
Я: Той факт, що хлопець має суїцидні думки, він не контролює своїх емоцій, і він може мати багато діагностики, включаючи маніко-депресивний психоз. Він страждає і продовжує страждати не через вас, але через психічні проблеми. Завжди буде приводом, буде бажання. Намагатися зав'язати себе за допомогою шантажу і загроз, а з точки зору психолога очевидна психопатологія.
Тепер побачимо, що виглядає так з точки зору дівчини. Вона відмовляється від нього, він починає шукати п'ятий кут, гістерики в будь-який спосіб (і, можливо, спроби самогубства), і в той же час, як: «Я кохав її, і вона покинути мене – є об'єктивна причина, щоб впасти в прострації (як варіант – піти в все серйозне, піти в бінге і т.д.). й
Я сподіваюся всім зрозуміти, що тут немає нічого об'єктивного. Що багато в аналогічному положенні поводяться по-різному?Так, жінка, відчуваючи, що вона всмоктується в абіс розпаду, стверджує, що вона має проблему і потребує вирішення. І що проблема не була романтика, але як вона реагує на неї.
Не вдається впоратися з ситуацією, жінка, як правило, не соромиться запитати про допомогу і приймати її.Це найважливіша соціальна майстерність і найбільш конструктивна відповідь на будь-яку особистісну кризу. На відміну від спроб «оцінити об’єктивно», впоратися самостійно і «розуміти якось».
У розумінні батьківських психологів, бути об'єктивними засобами, щоб запитати ревторичні питання: «Як вона могла?», «Чому робити це?», «Чому все це падає на мене?» ?
Але щоб реально боротися з ситуацією, необхідно запитати не «на що це?», але «Чому я?» або «як може він?», але «як я потрапив в цю ситуацію?» Питання, які не повинні запитати про інших, але про себе. І шукати відповіді.
Важливо для жінки повернутися від кризи до роботи, роботи, спілкування, пересуватися вперед. І коли діти мають проблеми, мами традиційно звертаються до психолога. Жінки, як правило, більш стійкі і легко адаптуються до зміни обставин. Наприклад, коли є економічна криза на дворі, вони йдуть, щоб отримати нову спеціальність, тоді як безробітний чоловік страждає на свій домашній комп'ютер, граючи танець. Добре, це загальне знання. І розкриває.
Часто буває, що намагаючись вирішити проблему, жінка веде до офісу психолога, а в 80 випадках з 100 вона веде чоловіка до ласо. У 50 випадках з однакової сотні він сидить на півповернення до психолога і не реагує на питання «Чому хоче почати?», навіть не рухається. Не чоловік, але пам'ятник собі. Так, він не зацікавлений, особисто він не має проблем, це все її. Але! після першої скарги дружини дуже бере участь у розмові і зробленої байдужості швидко переходить до звинувачень.
Це дуже поширена ситуація, коли чоловіки не розпізнають наявність будь-якої проблеми, що охоплює неприємності з зовнішніми ефектами. І вирішувати, наприклад, сімейні протиріччя не можуть, і не хочуть вдатися до допомоги, і бояться розлучення. Жінка, якщо вона падає в любов знову, як правило, не зупиняється навіть у дітей - вона йде до коханця.
Але чоловіки в цій ситуації щасливо ведуть подвійне життя. (Взагалі, 70% розлучення ініційовані жінками, хоча вони більше цікавляться шлюбом.)
Повернувшись до жінок, які намагаються прийняти своїх чоловіків до психолога, зауважив, що якщо є проблема в відносинах, що викликає вас біль або дискомфорт, це дійсно краще вирішити його разом. І якщо ваш чоловік/партнер відмовляється піти до психолога з вами, то не потрібно його змусити. Ви замовляєте його один раз, максимум.
Але ви повинні попросити себе: «Чи не з мене в моїх і спільних проблемах, так як він не мій друг, мені потрібно такого чоловіка/партнера?» Тому що людина, яка любить і зацікавлена у продовженні відносин, погоджується на будь-який випадок, якщо є шанс, що вам буде легше. Навіть якщо ви не вірите в можливий ефект.
Я часто звинуватив бути категоричною, кажучи, що я завжди раджу розірвати відносини, якщо щось пішло неправильно. У той же час я раджу розірвати відносини тільки якщо хоча б один з учасників цього зв'язку поганий, страшний, некомфортний. Не дивлячись на те, що відносини пари на думку інших – якщо вони відчувають себе добре, раджу не накладати проблем на них.
Наприклад, деякі дружини приходять до умов з алкоголізмом своїх чоловік і живуть. Але деякі пилки, кладуть ультимати, йдуть і повернулися назад, апотеоз, намагаються зберегти і перетягнути фахівців, психологів, в тому числі...
Все це абсолютно безкінечно до тих пір, поки алкоголік не вважає його алкоголізмом великої проблеми. І до тих пір, поки жінка не живе! Порада для дружин спиртних напоїв: або візьміть її на поїлки (маю вам потрібно один), або подивіться на інший. Немає інших варіантів.
Я допускаю, що в Росії, збираюся до психолога за чоловіка майже подвиг. Ми консультуємо психологів, психотерапевтів і психіатрів, не розуміємо, як це працює і як це може допомогти. У відповідь на пропозицію проконсультуватися з фахівцем: Все суспільство живе з відкритим гестолом. І ми повинні зробити щось про це.
Чоловіки і любителі: 2 Стратегії для чоловіківЛітні урокиІ я залишаю тебе з цим.
Для того, щоб попередити те, що все добре, щоб пояснити стан тривоги з поганою погодою, інфляціям і переадресацією протилежного сексу, щоб витрачати час. Життя проходить, але не радості! Ви не отримуєте найцінніших речей, які можуть бути задоволені процесом. Можливо, вам потрібно допаміновий препарат або антиоксидантне слово від психолога і все буде краще. Як мінімум ви можете спробувати його.
Автор: Михайло Лаковський
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: labkovskiy.ru/publikatsii/ya-sam/