Як навчити дітей

13 порад, щоб допомогти вашій дитині не працювати після брендів і думати про їх бажання

Це лише тоді, коли ваша дочка запитує про випускний пакет, варто щомісячну заробітну плату, що ви раптом запам'ятаєте, щоб поговорити з нею про споживче суспільство, рекламні обіцянки та пастки допаміну.

Ми живемо в чудовому світі, наповненому речами, ідеями та інформацією. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Найцінніші ресурси тут не є речами, але наш час і увага.

Діти, однак, все частіше не хочуть говорити про особливості споживчого суспільства, занурюючи їх в XIX столітті з променями, світаючими і великими письменниками, потім кидати їх перед шіммеричними екранами без жилету і попередньої підготовки.

Незріла голова дитини, кладає тиск на емоції і переконує вас, щоб купити щось: від льодяника на палиці до способу життя.

Звісно, з часом хлопці з'ясують те, що витрати, але так далеко не дуже багато спокусок навколо, і ніхто не засвоюється. Вони не повинні бути настільки відхилені про своє життя і батьківські заощадження на банківських картках, ви не можете спокійно дивитися, як вони приймають рекламні яруси за значенням обличчя і хочуть щось підробку в блискучій обгортці.

Після намагатися один раз, їсти зараз!

Згідно зі статистикою, що надається в «Afisha Daily», діти віком 12 див. близько 25 тис. рекламних роликів на рік, і це не враховує рекламу в Інтернеті, розміщення товарів і розтяжок з шпильками-піднімом дівчатами прямо під ваші вікна. До 8 років діти з якихось причин вважають все рекламовірно, і тільки після 11 років в своїх головах лікує підозру, що може це домогосподарка, який вийшов божевільний з щастям, маючи смакові cookie, не зовсім щиро відкочував очі і збиває в евфорії ніг.

Але навіть після того, як підліток здогадав, що новий миючий засіб не з'являється на стельовому блоці, вона все одно проводиться для реклами. Але як ще, тому що він виготовлений відповідно до наших потреб, нахилів і потреб – якщо ви виявите, що важко протидіяти купівлі нової пральної машини, що подобається дитині?

Важко декомпонувати маркетологи, приманка викликає випуск нейротрансмітера допаміну. Допамін обіцяє винагороду мозку, змушує нас виглядати до щастя. По собі це не робить всіх щасливих, тільки стимулює бути життєрадісним, концентрувати і на всіх витратах отримати те, що обіцяє задоволення. Допамін необхідний еволюцією, щоб людина, захопивши списку, щітки після elusive antelope, лікуючи вечір дружиною і шашлик перед вогнем екрана. Сьогодні наша допамінова система працює занадто насильницько: для доброї економіки і цивілізації, ми повинні все і останню модель. Попередня версія ательподії з моди.

І якщо дорослі можуть якось відобразити цей момент, то діти слухняно поспішають за обіцянку винагороди, приймаючи цю обіцянку для щастя.

«Окай, що достатньо». Гонка повинна бути безкінечно.

Чому діти перестають грати? Чому вони кладуть так багато іграшок в шафі, миттєво втрачають інтерес в рожевому будинку зомбі розмір вашого передпокою? Будинок був блювотні руху, до речі, два місяці.

Для початку гри вам потрібні сильні зусилля. Є будинок, і щастя не прийшли, допамін виробляється на новому місці: електронний бобер, який можна відродити вночі під материнським ліжком. Дитина не усвідомлює, що впаде в пастку допаміну. І навіть коли бобер з'явиться з під ліжком предків, радість дітей буде неповним. Якщо у вас є нова ігрова консоль.

Що ви заслуговують.

З іншого боку проблеми є відсутністю часу. Ми робимо багато спонтанних покупок самостійно; при появі пластикових карток і інтернету багато рішень проводиться на ходу, без участі мозку. А коли ви купили кошеня (30 відсотків від!), ви забули пояснити вашій дитині, що є реальні потреби: бути значущим, прийнятий, бути собі. Що дуже круто про творчість, спілкування, розвідки та створення. Але ці речі, які можуть принести справжню радість, якось освічено замінені дешевими сурогатами: гончарство, суперфіціальні насолоди та конкурс «хто має більше фобів. й

Де немає реального задоволення емоційних потреб, є швидкий замінник.

Американський художник і педагог Редг Крамер пише про це у своїй книзі Арт-терапія з дітьми:

«Діти з матеріальними товарами більше не привілейувати заможних сімей. Масивна хабарія дітей, захоплених навіть бідними. Наприклад, разом з сніданком, дитина дається багато іграшок і дрібників. Ці речі не є символом симпатії, але приманки, і дитина розуміє це, тому вони не можуть дати йому задоволення. Навпаки, отримання їх кормів жито, яке працює в руках виробника. Як і всі плащі, такі примари будуються на тонких знаннях потреб дитини і слабких сторін. Нерідко замінник практично неможливо відрізнити від реальної речі, щоб задоволення базових потреб, недовіри і розчарування нерозривно пов'язані. Сьогоднішні діти і підлітки наших великих міст не тільки позбавлені любові, розуміння, життя і ігрового простору, вони також халатні, спокуслені і згублені. й

Звичку миттєво отримувати будь-яку нечутливість, яка викликала перебіг допаміну, без будь-яких зусиль і думки, грає в руки дітей. Вони стають, на слова Крамера, «і амбулаторний і незбираний», – дадуть будь-яку активність, як тільки перший вибух ентузіазму виходить, і як читати Ілляду до дитини незнімний.

Взяти його з життя.

Тепер ви збираєтеся сказати, "Ні, слухайте, це нецензурний." Необхідно, щоб у дитини було багате середовище і це, як його, Lego-star смерті. І брекет з шипами. І бігти взуття з ліхтарями. Так що це не гірше, ніж діти, або він розвиватиме комплекс неповноцінності, а в вечірній час розрив дитини буде потопати в домашніх умовах, а бабуся не може стояти її. . . ?

Ні, звичайно, ви можете запліднити споживче суспільство, яке зіпсує дітей і від неї кудись ближче до Північної Кореї, але, ймовірно, не всім сподобається.

Для тих, хто залишається, є деякі психологічні поради психолога та вчителя Ірина Бєляєва, які допоможуть сформувати найбільш здорове ставлення до світу:

р.

1,1 км Це чудово, якщо дитина може зробити вибір. Це укладається з деяких дуже юних років, коли друг пропонується вибір гірок з червоним горохом або синім горохом. Відчуття, що ви можете вирішити щось, що ви маєте альтернативу, є родючим грунтом для росту. На прикладі радянського покоління наших батьків не було вибору, але вибрати в кінці якого лінії настоятися. Тому бабуся малоймовірно вчить дитину навігувати серед китайських сорочок. І це буде добре для батьків, щоб не нав'язувати свій смак навіть на першому рівні: "Ні, син, чому у вас є якась гола жінка на штани, нехай купити вам три шматки краватки!" Давайте навчимося зробити вибір і заспокоїти його.

2,2 км Я не хочу сказати собі, "Чи не хочу цього! й Людина, яка купує собі п'ятий вертоліт в місяць, і навчає дитину, що потрібно подумати 500 разів до покупки гумки. Якщо мами знімається стрес по покупках, чому ми повторюємо, коли моя дочка просить нове взуття без ковзання?

3. У Неприємний вибір не повинен бути запропонований. Знаючи, що людина божевільна про динозаврів, не приводять його між бутіками «Дзи, зроблені з динозаврної шкіри» і «Життєво-розмірних трицератів». Під час важкого статевого акту, не розмножуйте жир в великих торгових центрах.

4. У Є інші речі у світі, крім нового дивана, прямо? Якщо в сім'ї прийнято стрибати на стелю через свіжо придбані страви і мити покупку пилососа протягом трьох тижнів, то діти можуть якось припустити, що це реальні значення. Не дивно, коли у нас є поїздка до моєї бабусі, чати з другом, читати книгу і піти в музей – довге і покарання, а «іде Мегамал» – це успіх і карусель. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

5. Умань Не комфортні дитячі речі. Не робіть їх єдиним варіантом для комфорту, винагороди та винагороди. Спільне дозвілля, ходьба, враження, бесіда, гомілки - ваша дитина перетворює не тільки подорож до «Дитячого світу».

6. Жнівень Допоможіть мені боротися з розчаруванням. Я дуже хочу купити барабанний комплект, але, на жаль, він не підходить в нашій квартирі. Занадто погано. Дякуемо! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Comfort and sympathize п'ять і двадцять п'ять разів, покласти жилет і плече. Виготовляємо смачні страви.

7. Про нас Продемонструйте рефлексію на тему «Я бажав так багато, ось покупка і нічого не сталося. й Шукаю, як я мріяв про цю сукню, і вона вішала протягом трьох місяців, і я не хочу носити її. Ви можете ретельно перетворити обличчя до дитячої, і, добре, краще не зробити скандал.

8. У Дискусії тонких питань. Чому ви хочете це? Тут ми стоїтьмо на касовому реєстрі, тут хлопці спеціально ставлять милий триголовий зайчик на 200 рублів. Я не шкода за вашу посмішку 200 рублів, але судді за себе: ми даємо ці гроші, хтось стає багатшим (ясно не наша сім'я), після 20 хвилин зайчик виходить від нового до старого, його доля сумний, він криється і є пилоподібними, і ви відчуваєте обдурені. Пошкоджений допамін!

9. Навігація Переглядайте рекламу з дитиною та обговорюйте, які способи використання ринку. щоб зробити вас щось. Чому ви відлякуєтеся бактеріями, покажуть перед і після того, обіцяє вирішити всі проблеми життя і успіхи у дівчат після покупки соди. Як показує практика, діти не бачать багато, не читати навіть найпростіші речі. Як тримати їх так сирою на вулиці?

10. Розмовляючи рекламний слоган з підліткам - дайте йому знати, що він продається міфом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але навіть у віці від 10 років людина повинна знати, що вони купують: OK, я не платив за куртку з обличчям Девіда Лукі, але для самоідентифікації і для міфу, але принаймні це мій.

11. Подаруйте дитині більше спілкування. Перейдіть з ним на поход, на складну подорож, відключивши iPad. Зверніть увагу, що останні кілька днів він використовував планшет як лопатка, і це було досить прохолодно.

12. Подбайте про навколишнє середовище. Якщо дитина йде в школу кожен день, в якому власники не-sixth iPhones отримують папір в спині, він навряд чи буде переповнений вашим виступом про підозрілі матеріальні товари. Діти не повністю сформовані емоційно-пізнавальні інтеграції, це важко тримати при натисканні навколишнього середовища.

77% підлітків не уявляють життя без смартфона, навіть влітку

УВАГА! Ця іграшка може зробити дитину вимкнено!

13.00 р. І знову поспілкуватися з дітьми, формувати обізнаність. Чому ви хочете це? Ви просто прогулялися і хотіли б? Чи купили все? Скільки речей потрібно бути особливим? А бути себе? Скільки речей в гардеробі успішних людей? Яка ваша особистість?

Автор: Інна Прибора

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/Sattvamama/posts/1758945784346827:0

Категории

Смотрите также

Новое и интересное