Анна Різдво: Тільки люди в Росії мають це ставлення до свого віку.

Я також дивився на наше ставлення до віку. На жаль, наші люди зібрані з деяких спеціальних запасних частин, не люблять решту людства, тому весь сане світ на 50 років молодий, і ми дуже хворі, старі і дали на себе.

р.

Я колись пішов до Ізраїлю, щоб працювати на носі (вроджений викривлення септуму, який у віці 40 пучка надлишок в носі відбулося). І так я обговорюю з хірургом, що наслідки повинні бути видалені, і це краще не доторкнутися до перегородки - добре, більше буде рости на 70 років, я не подбаю.

Хірург, шановний, в цілому, людина, після того, як ці слова шахти піднялися стіни і кричуща від того, що він особисто був 76 і він не подбає. І головний лікар 92 і не піклується. І тільки дикі люди Росії мають це ставлення до свого віку. Я зафіксував розділ за власною ініціативою і не займав гроші.

Мій 43-річний євреїзійський друг замислюється про те, що має ще одну дитину протягом трьох років. До речі, післянатальне залишити на 3 місяці і два тижні.

І ніхто не відчуває себе старшим дорослим на 50 років. Незважаючи на те, що клімат є жорстким, кожна людина ебать роботу, і ви знаєте, коли ваші діти борються або коли ваша країна буде бомбована, це не додається до будь-якого психічного здоров'я.

Ну, не втрачати двічі. Громадяни, що кричуться про "Російське харчування вашої дамни Москва". Ми відкриваємо та шукаємо «підсидізовані регіони Росії» та «донорські регіони Росії». І замкнено. Або починайте продаж в абсолютно різних містах і регіонах.

ПС: від заголовків "ми писати", "не коментарів" і "не коментарів, але f *** !!!" ! ? .

Вітання з минулого: не повністю живі історії

Ратио віку в спілці чоловіків і жінок

«Я дуже дивна позиція ... Я розумію, що щороку приносить мені непередбачувані обставини, які я не можу дозволити собі. Що я хочу, я можу зробити менше, ніж коли я був молодий.

І в 15 років я боїюся, що я буде менше. Але, звичайно, коли все знаходиться в апробації і ви все ще не можете боротися з з зморшками, чому не спекулювати про старі тривожні засоби, які хочуть, луки, щоб розслабитися вже.

"Стоп земної кулі, я зійде."

Автор: Анна Різдво

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Фото: theageofhappiness.com/posts/anna-rozhdestvenskaya-tolko-zhiteli-rossii-tak-otnosyatsya-ksvoemu-vozrastu/b42de65ga90